БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 117

• 51 478
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Минавам само да секунди да пусна едно оформление, на който му е любопитно:  Wink

# 661
  • Троян
Минавам само да секунди да пусна едно оформление, на който му е любопитно:  Wink

Оооо, любопитно ни е,изглежда страхотно ушит Hug

# 662
  • с.Николово, обл. Русе
Албенче а ние останалите няма да ти се обидим, ако качиш схемата и на еленчето, след като си го ушиеш.

# 663
  • Пловдив
............................
по-късно ако може сподели схемката

Заповядай:

Файлът е качен успешно.
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 23.12.13.
Файл : AMA 535.zip
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=3d468380c9

# 664
Много красоти отново! Аз за сега бода минита, ще ги сглобя и ще показвам и аз.

И искам да ви почерпя по случай именния си ден

# 665
  • с.Николово, обл. Русе
ЦелуФка какви са тези супер калорични изкушения, които ни предлагаш по това време на деня. Имай милост, че някои сме без половинки тези дни.

# 666
ЦелуФка  Hug здрава, щастлива и усмихната ти пожелавам да бъдеш. Честит имен ден Hug
Аз от 3 дни не съм влизала и не успявам да ви прочета  Shocked и тук и в Коледната и в темата за РД..... Laughing. Направо се изумих от красоти Hug

# 667
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Почнах  сините лодки, едно ъгълче само съм направила, и гледам от единия конец няма начин да ми стигне- сложени са две кончета, а едното вече го уших, та ще минавам през магазина дето го взех, че не помня нито фирма, нито нищо да го потърся из нета.
Страхотни неща пак сте показали.

това за лодките на Ланарте ли?  Shocked

обикновено дават повече от нужното, да не би да е станала някаква грешка?
било за един кат? или полукръстче? или да си шила като гобленов, а не като полукръст?

# 668
Целуфка, честит имен ден. Пожелам ти много здраве и щастие.

# 669
Честит имен ден, Целуфка! Много здраве и... НАЗДРАВЕ!

# 670
Почнах  сините лодки, едно ъгълче само съм направила, и гледам от единия конец няма начин да ми стигне- сложени са две кончета, а едното вече го уших, та ще минавам през магазина дето го взех, че не помня нито фирма, нито нищо да го потърся из нета.

това за лодките на Ланарте ли?  Shocked

било за един кат? или полукръстче? или да си шила като гобленов, а не като полукръст?

Да за тях, и аз много се зачудих защото винаги много конци са ми оставали от готовите комплектовки, а го четох и разглеждах няколко пъти схемата, именно защото не е стандартния гобленов бод, пише си че основния бод е кръстат, даже и ма и схемичка как се шие, другите два са стъпковиден и обтегнат, но те са много малко само въжетата на лодките.
Да видим все пак, че от години не съм шила и може и да не ми е вярна представата, но тия две кончета просто ми се сториха много малко.

# 671
celuFka, Честит имен ден, много здраве, прекрасни моменти и сбъднати мечти.

# 672
celuFka, честит имен ден! Весел празник!  bouquet

# 673
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Почнах  сините лодки, едно ъгълче само съм направила, и гледам от единия конец няма начин да ми стигне- сложени са две кончета, а едното вече го уших, та ще минавам през магазина дето го взех, че не помня нито фирма, нито нищо да го потърся из нета.

това за лодките на Ланарте ли?  Shocked

Да за тях, и аз много се зачудих защото винаги много конци са ми оставали от готовите комплектовки, а го четох и разглеждах няколко пъти схемата, именно защото не е стандартния гобленов бод, пише си че основния бод е кръстат, даже и ма и схемичка как се шие, другите два са стъпковиден и обтегнат, но те са много малко само въжетата на лодките.
Да видим все пак, че от години не съм шила и може и да не ми е вярна представата, но тия две кончета просто ми се сториха много малко.

зари, нямам схемата под ръка, не знам дали са само кръстчета. а как се получават отзад? вертикални чертички или?
и виж пак да няма някаква грешка със знака  Blush казвам от опит  Blush

# 674
Досега го оглеждах, отзад са вертикални чертички-само тук там не се получава така, сверих пак знаците не съм ги объркала 3 бели нюанса на къщичките са общо пет конеца,

Uploaded with ImageShack.us

Както и да е, утре ще поразровя все ще има по-остатъците, пък ако няма ще купя.

Общи условия

Активация на акаунт