Гинипрал

• 76 834
  • 155
  •   1
Отговори
# 60
Само да напиша, че вчера взех лекарството от Гърция и го започнах от снощи. Няма връзка с гинипрала- поне на мен ми се отразява много зле като за втори ден- сърцебиенето е повече от ужасно.  Sick
Все пак - ако някой прецени, аптеката на Промахон има и български номер- 0892 74 42 45 , точното име на лекарството е Ютопар.

# 61
Току що разбрах , че в Австрия ги няма от повече от година , имам съученик, който работи там.
Сигурна съм, че ги има в Украйна и Русия- 100% , сега ще видя само как да ги взема от там, че куриерските фирми отказват за вземат лекарства, поне DHL са отказали със сигурност.

# 62
  Здравейте момичета,

В някой от по горните си постове писах, че аз лично се свързах с фирмата производител в Австрия - Nycomed отдавна и отговора беше ... "че се изтегля с Европейска Директива и няма да го има повече. За решение и заместител се посъветвайте с вашия личен гинеколог..."
  Както писах вече единствената алтернатива за момента са ампулите Гинипрал, но се вливат венозно и бавно, което задължава да тече на система.
  Не знам дали ще се намери в Украйна и Русия, но със сигурност няма да е в страна от ЕС.

Успех на всички Мами.

# 63
Момичета, току що са ми го взели от Украйна  Praynig
На руския пазар го има също, със сигурност.
Надявам се да съм помогнала .
успех на всички!

# 64
  Здравейте,

Това е добра новина и вече знаем, че го има със сигурност в Украйна. В името на каузата ще се намери начин. Благодарим на Kaya Baya за информацията.

Успех на всички мами.

# 65
Момичета, пак съм аз.
Само да ви кажа, че в Украйна цената на гинипрала е около 8 лв. В Москва- 10 евро  newsm78
Успех!

# 66
  • Точно където трябва
Момичета, моля да пишете с какво вашите лекари смениха гинипрала след като вече го няма?

# 67
Много успешно го замених със Солбутамол, отново в съчетание с бетаблокер Изоптин.

# 68
  • Точно където трябва
Александра, виждам от лентичката, че вече имаш две пухкави душички! Grinning Да са ти живи и здрави!

# 69
Александра, виждам от лентичката, че вече имаш две пухкави душички! Grinning Да са ти живи и здрави!
Които се родиха в  35-та седмица само благодарение на Гинипрала и Салботамола след това!

# 70
  Честито на Александра,

Да са ти живи и здрави малките бебоци. Много здраве, щастие и късмет през Новата Година.
  Ако не е тайна колко грама се родиха в 35та седмица и до кога пи Гинипрала и Салбатамола ???
  Ние сме в 31ва все още и от 3 седмици не са ми казвали колко са. Сега ми предстои преглед другата седмица и ще настоявам да ги измерят. Дано и ние устискаме колкото може повече.

# 71
Родиха се 2100гр и 2000 гр, по малко от час преди да вляза за операция ги мериха с ултразвук и замерванията бяха 2000 гр и 1700 гр.  Grinning

# 72
Александра,по колко таблетки на ден пиеше от Салбутамола? Като Гинипрала ли се пие? Може ли да се пие по-продължително време? Извинявам се за многото въпроси,но се притеснавам,защото няма никакво инфо за това никъде.

Днес моят лекар ми каза,че това ще е лекарството което ще пия от 22г.с. до края,но не ми обясни нищо подробно,защото имало време.

До ноември бях спокойна,защото в Сърбия все още имаше Гинипрал и Партусистен,но и там вече са ги спрели.

# 73
Салботамол не е на таблетки, а с помпичка, впръсква се в устата и се вдишва. Изобщо не е неприятно, щом аз, която не мога да си впръскам спрей за гърло, че ми се повдига нямах проблеми с него. Приемах го на всеки 6 часа, както приемах преди Гинипрала. Действа малко по-бързо, защото се абсорбира от организма веднага. Също предизвиква сърцебиене и е хубаво да се комбинира с бетаблокер, аз взимах Изоптин. Евтино е, 5-6лв. Мисля, че са 200 дози в една помпичка, аз така и не изразходвах моята.  Hug Успех и дано свърши работа!

# 74
Благодаря ти много Hug!

Аз понеже видях,че има и таблетки,затова реших,че се приема в този вид.

Общи условия

Активация на акаунт