Гинипрал

• 76 820
  • 155
  •   1
Отговори
# 75
Изобщо не съм знаела, че има и таблетки  Embarassed Ако ти е предписано така, взимай си го така, едва ли има разлика.  Heart Eyes

# 76
Има го и на таблетки и поне на мен ми го даваха по същия начин като гинипрала. Успех Hug

# 77
Здравейте, момичета!!!
Останали са ми 3 опаковки ГИНИПРАЛ. Ако някой има нужда, пишете.
Успех на всички!!!

# 78
Здравейте и от мен.На мен ми останаха опаковка и половина.Ако някой ги иска-да ми пише. Лек ден и успех на всички. Simple Smile)

# 79
Здравейте бъдещи мамчета имам два блистера и половина от сръбския заместител на гинипрала казва се партусистен пие се по същия начин като гинипрала в комбинация с изоптин гинеколога ми го предписа като заместител вече родих и всичко мина добре така че мога да гарантирам че действа       

# 80
Момичета спешно ми трябва Гинипрал, готова съм да заплатя три - четири пъти реалната му стойност, тъй като ми е много наложителен. Моля ако на някого му е останал да ми пише на лични. Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 09:20 от Ели_Г

# 81
Тук бих искала да изкажа най-искрените си благодарности на момиче от този форум - лисичка. Благодаря на това момиче за съпричастността и благородството, което прояви поставяйки се в моето положение. На нея и хората които обича желая много здраве, а на себе си - все повече толкова коректни и добри хора да присъстват в живота ми. Още веднъж - ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ лисичка   Hug  Hug  Hug

# 82
Тук бих искала да изкажа най-искрените си благодарности на момиче от този форум - лисичка. Благодаря на това момиче за съпричастността и благородството, което прояви поставяйки се в моето положение. На нея и хората които обича желая много здраве, а на себе си - все повече толкова коректни и добри хора да присъстват в живота ми. Още веднъж - ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ лисичка   Hug  Hug  Hug

Трогна ме! Hug

# 83
  • около Варна
Здравейте, момичета, и аз ще помоля ако някой има останали таблетки гинипрал да ми изпрати, нужно са на две бебчета в 21 седмица.

# 84
За съжаление не разполагам с излишно количество Гинипрал, но мога да ти кажа, че в Русия се продава лекарството, тъй като наш познат провери преди няколко дена. Проблемът идва при транспортирането - питал е в куриерски фирми, които са изредили доста документи които са необходими освен това са казали, че преминаването на пратката на украинската граница е на наш риск, по въздух го няма проблема с границите, но контрола си остава. Най-лесният и достъпен начин е ако намериш тираджия, който пътува до Русия и му дадеш рецепта. За информация лекарството там струва 10 лв.

# 85
  • около Варна
Благодаря за информацията, Ели.
В Турция вече го няма Гинипрала, търсихме го там.

# 86
Момичета моля тези от вас, които знаят защо Гинипрал не трябва да се приема с витамин Д да ми каже, тъй като пия Огестан, а едва днес установих, че в него има витамин Д. Притеснявам се да не съм навредила на бебето така.

# 87
Имам два блистера Гинепрал, ако някои има нужда да ми пише Simple Smile

# 88
  • около Варна
 boycheva_dani, писах ти съобщение, ако не си ги дала още, много ще съм благодарна да ми ги изпратиш.

# 89
  • Видин
На мен лекаря ми го предписа миналата седмица.Не знаех какво е положението и обикалях цял ден аптеките докато разбера ,че е е спрян.Моя позната която работи в Токуда каза въобще да не съм помисляла и да го пия,защото е много опасен и се пие с бета блокер.На мен такъв не би беше написан .В последствие писах на доктора и той ми предписа Салбутамол, 2х1 което е и за астматици.Въпреки ,че нямам болки и контракции трябва да го пия заедно с поставянето на Фраксипарин до края на бременността.И всичко това заради леко повишени тромбоцитни агрегати.

Общи условия

Активация на акаунт