С какво ви дразнят свекървите- 28

• 69 755
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • I want it all and I want it now.
Явно е самотна и по този начин се опитва да има роля и в живота на детето.
Затова му поставя диагнози, който само тя може да оправи.  Mr. Green
Ще и мине с времето. Повечето само говорят, а като дойде време да действат все не могат.
Не  и обръщай внимание.

# 211
  • София
Благодаря ви за мненията. Може би най-много се доближава предположението на Сън. Явно, приписвайки подобни диагнози, жената се чувства по-полезна и важна. Контактите са преустановени, оставила съм мъжът ми да се оправя с нея.

# 212
Милинка,умно и интелигентно момиче си,  постъпила си
правилно. Остави всички подробности на нейното дете !

# 213
  • София
Само да кажа за оня случай със свекъра ми, дето прибра едни хора, дето дъщеря им им продаде жилището с обещания за жилище в чужбина.
Понастоящем, човека "хапна дървото".
Има си съквартиранти завинаги.
Дъщерята и гаджето са ги изиграли с парите и приказките.

Какво ни се пише в бъдеще...не ми се мисли.

# 214
  • София
Не се изненадвам, за съжаление.  ooooh!
Но явно свекър ти няма нищо против, след като фарсът продължава и го играе на приют за бездомни.

# 215
  • София
Само да кажа за оня случай със свекъра ми, дето прибра едни хора, дето дъщеря им им продаде жилището с обещания за жилище в чужбина.

Да ти кажа ситуацията си беше прозрачно от самото начало. И какви са тия съквартиранти завинаги - ако не му плащат наем, да им показва вратата.

# 216
  • София

Да ти кажа ситуацията си беше прозрачно от самото начало. И какви са тия съквартиранти завинаги - ако не му плащат наем, да им показва вратата.
Няма къде да отидат. Близки му били.
И като казвам завинаги, имам предвид наистина завинаги, ако ме разбирате какво ви намеквам.

# 217
Завинаги - звучи ужасно.
Намесете се ! Има начин !

# 218
  • София
Завинаги - звучи ужасно.
Сакън, недей! В темата, която беше пуснала L'Agent така я нахокаха разбирачките, че се бъркала където не й е работата.  ooooh! То щото на чужд гръб, нали...

# 219
Хич не обичам да се оплаквам, затова само ще споделя  Flutter
Милата ми братовчедка пак е зачезнала нанякъде и детето отново е оставено на отглеждане на пра-баба му, което автоматично означава, че идва вкъщи за неопределен период от време  ooooh!
Предишният път я нямаше почти 4 месеца, а сега предвид идващите празници не очаквам да се появи  преди края на януари  Sick

# 220
  • София
Завинаги - звучи ужасно.
Сакън, недей! В темата, която беше пуснала L'Agent така я нахокаха разбирачките, че се бъркала където не й е работата.  ooooh! То щото на чужд гръб, нали...

Вече не се бъркам.
Със дъртия не мога да говоря - даже и да се опитам, той се прави на по-глух отколкото е.
Мъжа ми нещо си говори с него, ама нищо не става.
Само да не стане някой ден да опрем до адвокати и аз да кажа: "Аз казвах ли ви тогава".

# 221
Предишният път я нямаше почти 4 месеца, а сега предвид идващите празници не очаквам да се появи  преди края на януари  Sick
newsm09 ма къде ходи толкова тази жена ooooh!

# 222
newsm09 ма къде ходи толкова тази жена ooooh!

По любов  Confused
Звънях й поне 10 пъти от вчера - в началото свободно, после изключен.
Довечера ще ходим да вземем малката, че бабата е на 80 г. и нали се сещаш, колко добре се оправят двете  ooooh!

# 223
 #Crazy аз не съм запозната с историята, но и малкото което вече знам, ме изуми Shocked първа братовчедка ли ти е?

# 224
...
Само да не стане някой ден да опрем до адвокати и аз да кажа: "Аз казвах ли ви тогава".
Като нищо!
Вариант да го уговорите да ви дари жилището? С право на ползване за него. Така ще са защитени интересите му. Но само неговите!
Други деца има ли този човек?

Общи условия

Активация на акаунт