С какво ви дразнят свекървите- 28

• 69 785
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Шекспир в оригинал поне, няма да се излагаме пред чужденците. Mr. Green

# 196
  • София
Естествено, че в оригинал, мислех, че се подразбира.  Laughing

# 197
  • София
...
Била намерила учител по пиано, китара и английски, на което реших, че е безпредметно да отговарям. Дребосъкът вчера направи година и 1 месец. Mr. Green ...

Shocked Joy  Joy Луда.

# 198
  • Бургас
Милинка, единствения човек с проблеми с развитието, е свекърва ти  ooooh!

# 199
Ей, че сте задръстени! Жената мисли отсега за всестранното развитие на детето! Това майките нищо не разбирате, на вас да се остави дете и ето резултата- не говори, не рисува, не яде....
Моето бивше съкровище навремето така- малкият и' син на 3 месеца казал "мама". Е, до там и спрял, общо взето де, момчето трудно правеше изречения с повече от 3 думи, да не говорим за писане на такива с повече от две. Ама то по-важно е да си "вземат хляба у ръцете", пък учеността- за буржоазията.

# 200
Моето бивше съкровище навремето така- малкият и' син на 3 месеца казал "мама".
ееее и той бавно се е развивал...друго си е още като се роди и да каже: "мама" rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 201
  • София
Моята дъщеря пък сама си изпя Happy Birthay To Me, когато я родих.  smile3534

# 202
  • София
Моята обясняваше как не искали сина й (мъжа ми) в школата по пиано, защото бил малък, та го записала при частен учител на 4 години. И така 10-тина години. По този повод мъжът ми се изприщва, като чуе за инициативите на майка си. Признавам, че прояви креативност, защото половинката се е разминала с китарата. Все пак светът се развива, летвите и изискванията се вдигат.  Mr. Green

# 203
Милинка,свеки на колко години е ? Какво образование има ?
Стана ми интересно - как може  лудостта да вилнее и дори
да не се съобрази с бебешката възраст ........... Е,то бива,бива ,ама ......... това е вече диагноза.

# 204
Не е лудост- те по-добре знаят кое как, защото са по-възрастни, повече са живели и имат по-голям опит, повече знаят и  могат... (цитат от екс-съкровището)

# 205
Не е лудост- те по-добре знаят кое как, защото са по-възрастни, повече са живели и имат по-голям опит, повече знаят и  могат... (цитат от екс-съкровището)
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 206
Свекърва ми не е лоша жена, но понякога се изказва адски тесногръдо, което много ме дразни.Тя вече е и доста стара де. На 74 години е, и ми се струва, че вече започва да я гони склерозата. На моменти ми изглежда леко неадекватна.
Всеки път като споделиш нещо и започва да се оплаква за себе си и за или от семейството на девер ми.
Не ми харесва, че толкова много се оплаква от тях пред нас ( те живеят с нея и тя УЖ иска да се отделят)  и критикува етърва ми, защото съм сигурна, че по същия начин говори и зад моя гръб.

# 207
  • София
Милинка,свеки на колко години е ? Какво образование има ?

Белла, не е чак толкова възрастна - на 60 години е, със средно образование. Има много запазен вид, лудостта й не прозира. Simple Smile Ако напиша какви квалификации даде за детето, няма да повярвате. Предадох редактираната версия. Но наистина не мога да си обясня защо говори такива небивалици, дори и толкова да не харесва мен.

# 208
Защото ти си майката на детето, т.е. "на снахата синът", а не "внучето ми" или дори (какви претенции имам, нали?!) "детето на сина ми".

# 209
Съгласна съм с носферата. Винаги е така!Макар, че колкото е гадно "на снахата детето", също толкова гадно звучи и "на синът детето", сякаш снахата е никоя..Или "нашето" за детето на дъщерята и "вашето" за детето на сина и снахата.

Общи условия

Активация на акаунт