Моля за мнението ви...

• 4 937
  • 22
  •   1
Отговори
Позицията ми в службата ми позволява да контактувам с различни хора служебно и в края на миналата седмица се видях с един от представителите на партньорска фирма (който до този момент не познавах), сравнително млад (и привлекателен Simple Smile)  около 40-ина годишен мъж, заемащ мениджърска позиция там.  След близо едночасовия ни разговор, по моя преценка преминал успешно и доста интелигентно, моите очаквания бяха той да се ангажира с някакъв срок, след преминаването на който да се свърже с мен, за да ми каже решението си (съгласни ли са с нашите условия и ще работим ли заедно). Учудването ми беше голямо, когато няколко пъти настоятелно поиска от мен да му се обадя аз („Няма значение за какво- просто ми се обадете.“) и лично на мен тази препоръка ми се стори доста двусмислена. Накрая, изпращайки ме- отново ме погледна в очите, задържа ръката ми и пак повтори, че „...ще се радвам да се чуем отново.“

Въпросът ми е- дали и на вас това настояване ви се струва по-скоро откровен намек за по-личен контакт помежду ни, а не обусловено от професионална загриженост. newsm78

Омъжена съм, с великолепно семейство и  бих искала да мога да предвидя какво да очаквам от комуникацията си с него (ако я имам занапред).   bouquet

...Извинявам се предварително, ако темата не е за този подфорум, но не открих по-подходящ за запитването си.  Peace

# 1
Не виждам намек аз.
Директно си е показал какво иска.

# 2
Намек за какво?

Ако човекът имаше интерес, щеше сам да установи последващ контакт  Peace

# 3
Позицията ми в службата ми позволява да контактувам с различни хора служебно и в края на миналата седмица се видях с един от представителите на партньорска фирма (който до този момент не познавах), сравнително млад (и привлекателен Simple Smile)  около 40-ина годишен мъж, заемащ мениджърска позиция там.  След близо едночасовия ни разговор, по моя преценка преминал успешно и доста интелигентно, моите очаквания бяха той да се ангажира с някакъв срок, след преминаването на който да се свърже с мен, за да ми каже решението си (съгласни ли са с нашите условия и ще работим ли заедно). Учудването ми беше голямо, когато няколко пъти настоятелно поиска от мен да му се обадя аз („Няма значение за какво- просто ми се обадете.“) и лично на мен тази препоръка ми се стори доста двусмислена. Накрая, изпращайки ме- отново ме погледна в очите, задържа ръката ми и пак повтори, че „...ще се радвам да се чуем отново.“

Въпросът ми е- дали и на вас това настояване ви се струва по-скоро откровен намек за по-личен контакт помежду ни, а не обусловено от професионална загриженост. newsm78

Омъжена съм, с великолепно семейство и  бих искала да мога да предвидя какво да очаквам от комуникацията си с него (ако я имам занапред).   bouquet

...Извинявам се предварително, ако темата не е за този подфорум, но не открих по-подходящ за запитването си.  Peace

Ако от него зависи дали фирмите ви ще работят заедно, е възможно да търси начин да договори по-благоприятни условия за тяхната фирма и съответно по-неблагопирятни за вашата, като ползва стария номер с емоционалното притискане без никакви ангажименти от негова страна.

# 4
  • където ми харесва
Интересно...
Не съм сигурна, че търси по-личен контакт. Спрете с четенето на "50 нюанса сиво"  Laughing

# 5
Ти не си наясно, след час прекаран с него и разговор съответно, ние как да разберем. По - важно е след като си омъжена щастливо - какво искаш ти? Винаги ще има чаровни и привлекателни мъже, които може и да поискат. Дръж се професионално и си гледай работата според мен. Пък и хората са го казали отдавна - там, където работиш......да не го вадиш...

# 6
„Няма значение за какво- просто ми се обадете.“) и лично на мен тази препоръка ми се стори доста двусмислена.

Само аз ли не виждам нищо двусмислено? Човекът се е държал прилично.

Накрая, изпращайки ме- отново ме погледна в очите, задържа ръката ми и пак повтори, че „...ще се радвам да се чуем отново.“

Добре. Ти къде искаш да те гледа?

За зряла жена със семейство разсъждаваш много детски. Не се обиждай. : )

# 7
Жената е влязла вече във филма, така че каквото и да й кажем, все тая  Mr. Green

# 8
"Великолепно" семейство? За мен ползването на тази екстремна думичка издава доста неща.

А ако не беше чак толкова "великолепно" какво щяхме да правим? Ако беше просто "имам семейство"?

# 9
  • Насред хаоса
Търсиш под вола теле. И се опитваш да откриеш несъществуващи знаци в нормално професионално и учтиво общуване. Какво настояване, какво чудо?!

# 10
''На кантар'' си и искаш да ти наклоним везните и да дадем карт-бланш да развиеш ситуацията извън служебните ангажименти...
Хайде, стегни се - от едно ръкостискане ли ти омекват капачките.
И абсолютно ДА,
Ако от него зависи дали фирмите ви ще работят заедно, е възможно да търси начин да договори по-благоприятни условия за тяхната фирма и съответно по-неблагопирятни за вашата, като ползва стария номер с емоционалното притискане без никакви ангажименти от негова страна.

# 11
  • Пловдив
Може би не е същото или подобно, но аз го намирам за такова.
Г-н собственик на фирма доставяща консумативи във фирмата, в която работех при всяка наша служебна среща в офиса ми ме канеше упорито на кафе, да сме говорили лично. Човека беше с около 20-тина години по-възпастен от мен. Съответно аз си мислех "този пък какво иска". Не съм споделяла с никого, не съм и ходила на кафе с него. Около месец по-късно, разбрах от колежката, която по-рано работеше с него, че това го правил, за да има личен разговор с отговорника за доставките на консумативи и бил склонен дори да предложи % заплащане на ръка, ако получи уверение и гаранция, че винаги занапред той ще бъде предпочитания ни доставчик. За това толкова е настоявал за личен разговор извън офиса.
Накратко причините за подобно поведениние са много.
Допълвам: този г-н също редовно ме хващаше за ръката или ме потупваше по гърба по време на разговор, а аз мразя физически контакт с хора, които не са ми близки и това ме дразнеше още повече.

# 12
  Има намек. Вероятно така си контактува с жените, които по някакъв начин  са привлекателни за него. Но интересът му не е толкова силен, че да направи първата крачка, или да те атакува, дори и първоначално под служебен предлог. Така че, топката е у тебе.
  Ако искаш моя съвет, изчакай срока, в който той трябва да вземе решение по работата ви. Ако не се обади, обади се ти, за да разбереш решението им. Дръж се професионално и не давай повод евентуалностите да се превърнат в реалности.

Между много хора би могло да се появи привличане или дори намек, че  би могло да има такова при интерес и от другата страна. Но не всяка такава хипотетичнана възможност дава плод, нали. Нормални неща.

# 13
Не виждам намек аз.
Директно си е показал какво иска.

+1

# 14
Повечето търговски представители се държат точно по този начин, мъжете в частност. Не е случайно и не е флирт, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт