С какво ви дразнят свекървите- 28

• 69 529
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • I want it all and I want it now.
Tanita13
Браво, че и помагате.
Много е жалко да имаш такива родители. Представям си какво и на момичето.
Трябва да вдигнеш банкет , че се отървавате от тези хора.

Успех на делото.  Peace

# 31
  • София
Танита, пожелавам възможно най-скоро да се намери купувач за апартамента на свекърите ти.  Peace И да се изселят възможно най-далече.

# 32
Майко мила Shocked  Shocked какви родители има......Че моите не са стока, ама те тия са зверове направо... ooooh!
За празниците най-вероятно ще обикаляме м/у нашите и свеки...добре че са един град, па макар и различни квартали  Peace  Ние с нея сега много се разбираме откакто живеем отделно и откакто веднъж ни сдобри с мъж ми Peace

# 33
Не мога да повярвам,че съществувт такива хора. Shocked
Танита-успех утре на делото Hug. Дано свекитата не се озлобят съвсем,когато съда даде децата на майката.
П.П. А  дъщерята има ли къде да живее след развода?

# 34
Каза, че сега целия глад щял да я разправя как дъщеря й се развела.
И за да не я разправят из града, те сами я обиждат...

# 35
Не мога да повярвам,че съществувт такива хора. Shocked
Танита-успех утре на делото Hug. Дано свекитата не се озлобят съвсем,когато съда даде децата на майката.
П.П. А  дъщерята има ли къде да живее след развода?

Апартаментът им е общ, колата обща... Ще видим утре какво ще стане на делото.

Иначе, са зверове, да. Той ММ неслучайно не искаше да им се обаждам, ама аз нали мека Мара... Баща му е зле със сърцето, ставало му лошо, плачел, че не виждал децата... А те сами си го направиха това, още като бяхме в родилното свека казала на ММ, че не искат да ни виждат и не сме от тяхното семейство.

# 36
  • Бургас
Танита, пожелавам възможно най-скоро да се намери купувач за апартамента на свекърите ти.  Peace И да се изселят възможно най-далече.

Ето едно чудесно новогодишно пожелание. Присъединявам се и аз  Grinning

Свекърите трябва да се срамуват повече от собственото си поведение, а не от това, че дъщеря им се е развела. Много по-срамно е да застанеш в съда и да клеветиш детето си. За това си поведение какво ще обясняват на ХОРАТА  Thinking

Танита, слушай повече мъжа ти  Laughing

# 37
Ние на празници процедираме така - Бъдни вечер сме в нас, само ние двамата. Готвим си цял ден, хапваме си, говорим си, гледаме си филмчета с коледна тематика и тъпчем мандарини.

Коледа пак сме семейно, и двамата го чувстваме като семеен празник, не се събираме с приятели на дискотека, както правят много хора около нас, но зависи как го чувстваш. Една година бяхме всички заедно при моите родители и си изкараме страшно хубава Коледа. Втората година свекърва ми не искаше (имаше финансови затруднения и всички увещания, че няма да си разменяме подаръци и не трябва да купува нищо, че и другите няма, не ги прие - такива са й разбиранията да не ходи с празни ръце), та на обяд бяхме при свекърите, а вечерта при наще. Там обикновено оставаме и да спим, защото са в къща и е много готино, но яденето ни идва в повече по втората схема, защото и майка ми и майка му са се приготвили харабийската и не приемат откази, сърдят се. И такова ядене  ooooh! Но си има позитиви - например, майка ми готви по-вкусно месо, но пък свекърва ми прави по-добре баклавата. На майка руската й салата е по-вкусна, а на свекърва ми една нейна специална. При майка ми има винаги пържени картофи за мен (много обичам), една салата с кус-кус любима, при свекърва ми пък други неща, поне не се повтарят  Mr. Green От сега сме на диета, заради прословутата Коледа  Crazy

Но цялото това тичкане по трапези дори е приятно, не искам да знам как бих се чувствала, ако трябва да ги търпя или мъжа ми да търпи моите родители... кофти. Може би не бих, не знам, но нямаше да чакам празниците с хубаво, само това ми е ясно  Confused

# 38
  • София
Много гадно ми става като чуя за такива родители.Не мога да намеря логична причина да предадел детето си, да му.мислиш злото...освен ако не си психично болен. Родителите на моя мъж са доста зле, но дори със всичките им проблеми и кусури пак търсят контакт с него, искат близост и не биха му навредили съзнателно.
Ако бях на мястото на съдята, самият факт, че тези същества свидетелстват с/у детето си, ще ми покаже колко са надеждни.
Дано всичко е в нейна полза, да си стъпи на краката.

# 39
Все още треперя след това дело. Свека направи такъв цирк, че нямаше равна на себе си. Накрая съдийката я изгони със заплаха за глоба. Крещя, вика, каза, че дъщеря й никога не си е гледала детето и имала многобройни връзки с разни мъже, като правила секс с тях, докато детето било бебе, и с него ходила при тях. Посочи ни нас двамата с ММ и каза, че сме лъжци. Тази жена е лудаааа! Много се радвам, че повече няма да я видя....

# 40
  • София
Танита, на твое място бих скъсала на секундата всякакви връзки с тази откачалка. На секундата!

# 41
  • Бургас
Все още треперя след това дело. Свека направи такъв цирк, че нямаше равна на себе си. Накрая съдийката я изгони със заплаха за глоба. Крещя, вика, каза, че дъщеря й никога не си е гледала детето и имала многобройни връзки с разни мъже, като правила секс с тях, докато детето било бебе, и с него ходила при тях. Посочи ни нас двамата с ММ и каза, че сме лъжци. Тази жена е лудаааа! Много се радвам, че повече няма да я видя....

Майко мила  ooooh!
Тази жена си плаче за пълно запрещение.
Бягай от това семейство надалече, че ще ти почернят живота. Уроди!

# 42
Танита, на твое място бих скъсала на секундата всякакви връзки с тази откачалка. На секундата!

Абсолютно...  #Crazy

# 43
Танита, отдръпнете се от тях и си гледайте вашия живот  Peace
Не ти трябват излишни нерви, а и сама казваш, ме мъжът ти сам те е предупредил за семейството си. Е, направила си усилие, видяла си, че е прав.

За празниците - свеки са си в чужбина. Ние посещаваме майка ми за около ден и половина. Останалото време го прекарваме в забавления, а не в роднински сбирки.

# 44
Никакви връзки, никакво виждане, никакво говорене! Не искам да й виждам гадната мутра! Днешният ден просто искам да го изтрия от паметта си.... Никога не съм си представяла, че една майка ще се изправи в съда и ще каже, че се отказва от дъщеря си.... Не е майка, а изрод!

Общи условия

Активация на акаунт