На годинка стана вече ОКТОМВРИЙСКОТО човече.

• 69 414
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • София
и моичкият е голям чистник Simple Smile само чисти с прахосмукачката, а оня ден беше докопал от някъде една столевка и старателно бършеше пода с нея  Joy

# 556
Ние пералнята по тази причина вече я държим изключена от контакта, включвам само когато я пускам.  Сиана и печката включва Mr. Green
Имаме си ново зъбче днес - 6 поред, оф, много сме бавни с тия зъбета.

# 557
  • София
Ааа Адриан вече знае как се пуска и ни води точно до контакта, който не е затапен и е на високо и показва да се включи там прахосмукачката, после натиска копчето и вика "буууууууууууу"  Joy

# 558
  • София
а оня ден беше докопал от някъде една столевка и старателно бършеше пода с нея  Joy

hahaha
Нашата пералня е вградена  Tired Трябва да включа защитата от деца и да реша проблема, ама нещо все се помотвам  Peace

# 559
  • София
и нашата е вградена и нямам проблем. А съм все по-щастлива, че като правихме кухнята, не нистигнаха парите за дръжки на шкафчетата и чекмеджетата и сега Адриан е максимално затруднен Simple Smile

# 560
  • София
Исках да напиша, че нашата е вградена и не мога да я изключвам от контакта като Късметче   Simple Smile

# 561
Привет!  wavey
Праз, лук давам готвен. Катрин много обича супата с праз, която правят в ДК. Сурови още не съм давала.
И аз ще трябва да включа защитата от деца на пералнята, че без да забележа Катрин изключила защитата от намачкване и пералнята изпра с максимални обороти на центрофугата (1200) ooooh! , добре, че беше бельо и нямаше проблем.
Just a Dreamer, прощъпулник и ние ще правим по-късно. Мисля, че не е проблем.  newsm78

Подадох заявление за ДЯ. В нашата ги приемали от юни, помолих да приемат Катрин от април, дано да стане.  Praynig Добре сме, Катрин е все по-забавна. Имаме проблем със следобедния сън - спи по един час и се събужда с рев, понякога сама се успокоява и продължава да спи, понякога се налага да я успокоявам (да я гушкам, да и` давам да суче) и пак заспива, спи още един час. През нощта дали защото спим заедно, го няма този проблем. Дано да е период и да отмине.

# 562
  • Бургас
Здравейте, момичета Simple Smile
Ние с ММ се гласим за прощъпулник или тази или другата неделя. Ще поканим кумовете. Още се чудим какво да готвим за вечеря. Приемам идеи  Laughing Както и идеи за предмети, че той си играе с всичко и няма нищо непознато: елка, черпак, портфейл с визитки, апарата за кръвно, лейкопласт, връзка ключове...  newsm78  Едната стена е надраскана с молив. Вече флашките ми не са му интересни, нито мишката. Счупи 2 диска. Редовно се разкарва или с черпак или с отвертка...  Shocked 
Деска, крачетата на погачата как се правят? Само с брашно и вода ли? Този път аз ще я правя  Laughing Дано не се изложа (много)  Mr. Green Че на ММ му се получи чудна предния път. Тестото беше като козуначено.
Фортуна, предполагам е от зъби. Погледни да няма изненада Simple Smile
Горните кътници излязоха. Сега чакам долните.
Ние имаме проблем с нощния сън. Събужда се, реве... Не иска да заспива после... Днес и след кафето не мога да спра да се прозявам. Надявам се бързо да отмине Simple Smile
Яде всичко. Захранихме го с всичко, но не обича чесан Simple Smile
Записването при нас е от 1 април  Laughing Голяма смешка ще е  Crossing Arms Напролет ще ида да питам директорката, където съм харесала, дали има шанс да го приемат. И като видим къде е приет, ще го водя да си играе в двора, да свиква.
Аз отивам да мия дупе Simple Smile
Лека вечер и кротки мъничета  Hug 

# 563
red_nelitka, не са зъби. Аз надничам в устата и` всеки ден, но няма изгледи да пробиват нови зъби (пък и да намали малко темпото  Mr. Green - вече има 16 зъба - кучешките са израстнали наполовина). За прощъпулника е добре да има и нещо сладичко - кекс, торта, мъфини (каквото решиш). Крачетата на питката се правят само от вода и брашно, без набухвател (така ми отговориха от темата за бързи кулинарни въпроси и отговори) и се залепва с белтък. Една мама сподели, че измила крачетата на детето и ги отпечатала върху питката.

# 564
  • Бургас
Фортуна   bouquet Ще изнудя кумата за нещо сладко Simple Smile

# 565
  • София
Да ви кажа Зари как яде плодове - мандарините, портокалите и бананите - директно с кората  ooooh! Обеления цитрус първо старателно го изтисква на пода (с много доволна усмивка на лицето), след което изяжда мазалото, което му е останало в ръката  ooooh! А целта на това упражнение е да му дам кърпа, за да бърше пода  Mr. Green

Новото любимо нещо вкъщи е пералнята  Crazy Миналата седмица я източвахме, че го изпуснах за малко и успя да я пусне. А в понеделник ходих до работата и ги оставих с баща му. Той пък не знае как да я изключва, в резултата пералнята е въртяла 3 (!) пълни програми. А после отидох с кучето на ветеринар и Зари я завъртя и още веднъж.
Хахаха, опасен е  hahaha А ти се радвай, че не ти облизва цитруса от пода, че нашето диване така прави с водата, изсипва си нарочно малки количества от шишето на пода и го облизва  Sick А друга гнусотийка е да си вдигне блузката и да си издуха носа в нея, това го усвои сега като беше болна и сополите бяха като река.

# 566
Ооо, аз направих прощъпулника 2 месеца след прохождането. Такава мъка беше да си избере предмет  ooooh! Той все питата гледаше и хващаше, три пъти я търкаляхме. Чак се бях изнервила накрая. Ние като фенове на Мики имахме фигурки от солено тесто. Питките ми ги прави stefi_sv Heart Eyes
Скрит текст:

# 567
Няма значение кога ще се направи прощъпулника. Питката я правих сама и крачетата от същото тесто. Няма никакъв проблем, изядоха се и те. От отпечатване на краче се отказах,защото като се пече и бухва, не остава и следа от отпечатъчето. Най-добре е да се направят крачета отгоре с пръстчета от тесто, хем става красиво, хем и вкусно. Сианчето ги отлепи и изяде Laughing

# 568
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте и от нас  Simple Smile
Напоследък нямам много време за форума,защото взех да поработвам от време на време за по няколко часа.Малката я гледа татко и.
Не знам как е при вас,но при нас дребната става все по-лесна и по-лесна за гледане колкото повече расте  Simple Smile Много обича да се гушка,раздава целувки.Много е контактна,радва се на хората,закача ги,иска да си играе с другите деца.Не всички деца,обаче и се радват толкова,колкото тя на тях.Случвало се е да я блъскат и вече съм много внимателна.
Не е проговорила още,но разбира почти всичко,което и говорим.Изпълнява всякакви команди.Много е послушна и добричка.
Да се похваля-роди ни се братовчед  Grinning Много е сладък и тоолкова мъничък.Забравила съм,че моята сладурана е била толкова мъничка  Heart Eyes

# 569
Момичета, този сироп Гринтус, за който споменахте предните страници как го давахте на децата и наистина ли е подходящ за всякакъв тип кашлица? Има ли го навсякъде в аптеките?
И още един въпрос, малко офф топик, ама все пак да питам - Чували ли сте за метод на лечение на сливиците чрез дърпане на уши - ако да, какво ви е мнението и имате ли информация за хора, които се занимават с това.

Общи условия

Активация на акаунт