Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 621
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 265
Обикновени хорица с тъпо ежедневие - все едно си гледаш комшиите с бинокъл ...  или те тебе.   Mr. Green
Много мисии, в които да докажат себе и / ако е удобно - без да им се налага да се унижават, че ми писна юнашки от това / + наистина живо излъчване.

Всъщност ако направят излъчване на живо от базата на ''Къртицата'' / която предстои /, смятам че може и да няма повече Брадъри.

# 2 266
Аз мисля, че изля мръсната вода от картофите....
Беше просто кана със студена вода.

# 2 267
Добро дело можеше да бъде, ако водата беше топла, но той се постара да е ледена. Simple Smile
Да не се сбръчка Райнето. Naughty

Точно! След 25г. всяка жена трябва да си мие лицето със студена вода. Simple Smile
Аз мисля, че изля мръсната вода от картофите.... защитавайки този пример-вие приемате този модел на поведение и ставате част от него  Peace

а да се караш за 5 картофа кой ще ги яде - супер пример, както и да мрънкаш постоянно за екстри да не са на почивка там?  Thinking

айде стига вече  Tired

# 2 268
Това за условния/придобития рефлекс и кучето на Павлов се учи по биология , Райнето едва ли е задълбала чак толкова!

повярвай ми, това с  рефлексите го знае всеки дипломиран психолог  bowuu

ОчевАдно не си права! Райнето не го знае, вЕрно завършила е само семестриално,но не  Вярвам да го има в "материало до дипломирането"! Joy

А,браво радвам се, че "срещнах" и такъв човек, който не се дразни от тях и "престорената им добронамереност"!

# 2 269
Аз се накефих как заляха Райна с вода.Все едно гледах някакъв филм  Twisted Evil
Не съм сигурна, че това е достатъчно основание да го гонят и не мисля, че е опасен..... bowuu

# 2 270
На практика щом едната групичка само е отгорна, и то съзнателно, за провалянето на мисиите и загубването на пълния бюджет, ами да. Не им се полага да ядът. Щом си мислят, че трябва да се акцентира върху по-важни неща, а не да си подсигуриш хубава храна през седмицата - нека си ядът ушите сега. Райна просто го пробва ДБЛ, а той й се върза.

# 2 271
Възможно ли е отборът на Златките да е заплашил, че вкупом ще напусне къщата и затова да са изгонили Дж.?

# 2 272
Аз се накефих как заляха Райна с вода.Все едно гледах някакъв филм  Twisted Evil
Не съм сигурна, че това е достатъчно основание да го гонят и не мисля, че е опасен..... bowuu

Сигурно трябваше да й обръсне косата, за да докаже, че е психопат...т.е играч де, нали за такъв се смята.

# 2 273
# 2 274
Така наречените бунтари и революционери от отбор ножица - Киро, Денди, Ели (вече без ДБЛ) са най-гнусните лицемери.  Sick И другите са лицемери, но тия са просто гнусни. В спалнята като спяха пияни си бяха точно като прасета.  Sick

# 2 275
  • Ямбол
На практика щом едната групичка само е отгорна, и то съзнателно, за провалянето на мисиите и загубването на пълния бюджет, ами да. Не им се полага да ядът. Щом си мислят, че трябва да се акцентира върху по-важни неща, а не да си подсигуриш хубава храна през седмицата - нека си ядът ушите сега. Райна просто го пробва ДБЛ, а той й се върза.
Хич даже но го пробва, а се пробва да му ги вземе.
Не е тя тази, която да решава кой колко и какво да яде.
А ядат се завършва на -ат, няма глагол в българския език, който да завършва на -ът.

# 2 276

ми напоследък не съм ги виждала да ядЪт с другите групата  newsm78

или ядЪт много по-малко и нямат претенции Mr. Green

# 2 277
Най-големият плямпаджия Киро е най-добре от към храната. Той зоби прахчета и хапчета.  Grinning

# 2 278
Добро дело можеше да бъде, ако водата беше топла, но той се постара да е ледена. Simple Smile
Да не се сбръчка Райнето. Naughty

Точно! След 25г. всяка жена трябва да си мие лицето със студена вода. Simple Smile
Аз мисля, че изля мръсната вода от картофите.... защитавайки този пример-вие приемате този модел на поведение и ставате част от него  Peace

а да се караш за 5 картофа кой ще ги яде - супер пример, както и да мрънкаш постоянно за екстри да не са на почивка там?  Thinking

айде стига вече  Tired

А ти не разбра ли, че беше просто шега?

Това за условния/придобития рефлекс и кучето на Павлов се учи по биология , Райнето едва ли е задълбала чак толкова!

повярвай ми, това с  рефлексите го знае всеки дипломиран психолог  bowuu

ОчевАдно не си права! Райнето не го знае, вЕрно завършила е само семестриално,но не  Вярвам да го има в "материало до дипломирането"! Joy

А,браво радвам се, че "срещнах" и такъв човек, който не се дразни от тях и "престорената им добронамереност"!

Ако беше престорена, щях да се дразня, но тя не е. Simple Smile Райна и Злати Димитрова са истиснки чисти и добри хора. Simple Smile)

То не беше само това, Биг Брадър каза, че отдавна са му правили предупреждения, а и той много пъти е заплашвал, замяргаше ги, мина отдавна границите на допустимото.
Хич даже но го пробва, а се пробва да му ги вземе.
Не е тя тази, която да решава кой колко и какво да яде.
А ядат се завършва на -ат, няма глагол в българския език, който да завършва на -ът.

Някой не е гледал добре. Simple Smile) Беше и даже много забавно как и се върза. Тъкмо си споменал / а, какво ще рече "ядат се завършва"?

# 2 279
Така е - малко ядат, ама непрекъснато Laughing ... Пена и Елка все дъвчат нещо - вафли ли, що ли ... само мелят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт