Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 758
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Райна е много неприятен селски борсук. Джийсън само заради водата ли са го изгонили?

# 2 131
  • Варна
Райна е много неприятен селски борсук. Джийсън само заради водата ли са го изгонили?

Едва ли. Просто е била каната, която е преляла чашата.

П.П. Според мен не са го преценили правилно на психотеста. АВ твърдеше, че той е абсолютно безопасен.

# 2 132
Доколкото видях  ДБЛ хвърли нещо и по трите,нооо след малко ще разберем.
Това е било след като са саботирали мисията отново.

Пълен с хубави определения е профилът на ДБЛ  Mr. Green

# 2 133
  Не знам до колко е истина, но един близък на Джийсъна днес ми каза, че войната между него
  и Златките е било театър нагласен от продуцентите. Пенка е била в неведение за това.
  И е знаел, че ще излезе рано.  Thinking

# 2 134
Не гледам Биг Брадър, но влязох в групата във фейсбук и попаднах на снимка на
Ани Владимирова. Тази жена от пластични операции не прилича на себе си.
Сега

и Преди

# 2 135
  • София
 Не знам до колко е истина, но един близък на Джийсъна днес ми каза, че войната между него
  и Златките е било театър нагласен от продуцентите. Пенка е била в неведение за това.
И на мен ми е минавало това през ума. Иначе той явно е добър артист, владее се и говори много добре понякога, удоволствие е да го слушаш. Не е ясно дали е нагласено шоу, или наистина му избиват чивиите.

# 2 136
  • somewhere near the sea
Във ФБ му предлагат да иде да си играе ролите в Троянския манастир-ще му се получат.
Други го питат защо не е излял вода върху Финдо, Киро или Лео. Киро и Денди не биха му се лигавили толкова, ако им правеше такива номера. Но не! Мъжете бяха табу за революционера, за артиста. Къде по- "забавно" и героично бе да се заяжда с момичетата.

# 2 137
  • SF
Сега са й поспаднали устните. Да ти извадя снимки от миналата година, да я видиш какво чудо беше с подутата уста. Приличаше на човка. И понеже самата Ани си е грозноватичка, точно една такава гротескна намеса и ... Stop

Но продължавам да подскачам от уплах, когато зърна Маги Желязкова на екрана.

# 2 138
  • SF
Други го питат защо не е излял вода върху Финдо, Киро или Лео. Киро и Денди не биха му се лигавили толкова, ако им правеше такива номера.  [/b][/i]

Ееее сега защо... Защото е мъжага.  Laughing

# 2 139
И на мен ми е минавало това през ума. Иначе той явно е добър артист, владее се и говори много добре понякога, удоволствие е да го слушаш. Не е ясно дали е нагласено шоу, или наистина му избиват чивиите.

според мен, си е ок със психиката.
всичко е било роля, подсказана от тъпия ББ
щото иначе шоуто ще е скучно  Sick

те нали и стартираха с "мега скандал" по сценарий, но са се усетили че вътре ако те не ги побутват скандали ОГРОМНИ едва ли ще има
едните си "ЧИстят" имиджа, други са там, ей така, време да им мине, трети -заблудени овци...

но всички с/у хонорар?  Rolling Eyes Thinking

# 2 140
И какво сега, ДБЛ излезе, оказа се братовчед на Златкиното Бебе, в понеделник може би ще излезе и Пенка. Остана ми само Денди, иначе ще гледаме безсмислени разговори, готвене, чистене и гримиране. Tired Не, че харесвам Пенка и ДБЛ, нито пък това, което правеха, но поне нещо ставаше. Rolling Eyes Другите, с изключение на Денди, са безкрайно скучни и безинтересни. Confused
То ако ня бяха изгонили Джийсън Брат Люис за поразите които направи.Догодина нямаше да има бип брадър и вип  брадър .Явно продуцентите Нико Тъпарев и Радо Тушев са били здраво нахокани от нова тв по специално от Силвия Зурлева.

# 2 141
  • Стара Загора
Райна гладувала в къщата и излизала да си похапва! Grinning

# 2 142
айде бе, гладуват  ooooh!

с тези питки дето им прави Лео?

лигавят се, не гладуват, и дано никога не разберат какво е глад тези лигли (сори, ма се вбесявам от такива лиготий)

# 2 143
Хм, чудя се Русата Златка откъде е взела 1000 лв за коса, нали Бебе е беден студент, а тя не работи? Thinking

# 2 144
Киро е пълна отврат! И как се изпика в мивката. Sick

Общи условия

Активация на акаунт