Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 665
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 160
Тая Ели гледа само да се хареса на хейтърите

# 2 161
Ей, тая много гадно реве Златка бе, не мога да я понасям  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 162
Киро се държи по-тъпо и от Найден в първия сезон

# 2 163
Отбор "Ножица" ме кефи  Laughing

Кефи ли те?Чудно какво точно те кефи в тях newsm78

# 2 164
  • UK
Райна кой я облича бе? На Лиана рокличките поне бяха по-изчистени  Mr. Green
оф много тъп сценарий,пак ще умират  Mr. Green
Златките говорят за хората,които ходят на работа  ooooh!

# 2 165
Ми супер, аз пък искам да гледам такъв ББ

а не курорт за "Звизди"  Sunglasses

# 2 166
Златка Д. олицетворява представата, която ми изниква в главата, когато някой каже "скучна домакиня". Простее ми, никаква класа не излъчва, недоумявам как се е довлякла до ВИП средите, кой я е харесал И какво й е харесал, та си получава паричките, живее си и т.н. При положение, че не е нищо особено. Дори говори дразнещо. Отделно, че знае само за манджи да мрънка, чистете, чинии, и колко безморални били останалите.

ПП: Не подкрепям отбор ножица, те са ми още по-противни.

# 2 167
Леле, вече имам чувството, че нарочно са вкарали разни субекти, които толкова да опротивеят на публиката, че някоя от Златките да спечели. ooooh! Не мога да преценя кой ме дразни повече. Rolling Eyes

И ЧЗ с нейното реване ми писна, и РЗ с цялото си присъствие, на другите не искам въобще да им коментирам простотиите. ooooh!

Златките тръгнали да говорят за ходене на работа. Joy Joy

# 2 168
  • Никога на земята...
Златките говорят за работа   Laughing
Маги безуспешно се опитва да спори с Киро и Денди.

# 2 169
  • UK
добра идея Киро, свалете им екстеншъните  Laughing

# 2 170
  • София
Не мога да  преценя коя ми е по-противна - Райна, Маги или двете тъпи златки. Егати тъпите кокошки, що не вземат да се изнесат вкупом.  Всички други ми се виждат по-готини.

# 2 171
Хехе Алекс пък каза че за пръв път в историята на ББ ще гонят някого  Laughing А Гроши и Нед?  Grinning

Ели ми е по ужасна и от Пенка, толкова противна и мазна, оная Пена поне има някакъв бунтарски характер, а Ели е никаква  Wink

Златка Д. и тя ме разочарова, по лабилна от и от Лилето, онова поне тихо подсмърчаше по ъглите, а тая бреца ли бреца  #Crazy Все рИве, изглежда зле, доста понапълняла, повехнала, изобщо не е свежа и готина  Peace

От къде тръгва израза 'държава на Златките'? От това че масово момичетата се опитват да им подражават или има и друго?  newsm78

# 2 172
  • Стара Загора
Денди и пиян и трезвен му тече мисълта добре и винаги е точен в коментарите си!!

# 2 173
Киро и него яко го перат съчмите...за какви дяволи говори постоянно?  крещи като хванат от гората...отврат Sick като иска свобода, чий го дири в ББ?

# 2 174
А Денди много правилно им го каза на Маги и групичка  Peace

тяхната компания бе най-малко ощетена, само момичета, по лесно е отколкото смешаната групичка на ножиците

за камъчетата няма да говоря, там Райна беше щастлива че е с Финдо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт