Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 714
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Никога на земята...
според мен, си е ок със психиката.
всичко е било роля, подсказана от тъпия ББ
щото иначе шоуто ще е скучно  Sick

те нали и стартираха с "мега скандал" по сценарий, но са се усетили че вътре ако те не ги побутват скандали ОГРОМНИ едва ли ще има
едните си "ЧИстят" имиджа, други са там, ей така, време да им мине, трети -заблудени овци...

но всички с/у хонорар?  Rolling Eyes Thinking
Съгласна съм  Peace
Аз съм почти убедена,че е имало предварителен сценарий и ДБЛ просто си е изиграл ролята.

# 2 146
Той Киро от сутринта ли се е подкарал?

# 2 147
  • somewhere near the sea
Боже, какво високопарно словесно кълчене от Киро. Що бил влязъл? Ами нали си взел пари, бе бастун? Ти какво искаш? Курорт и сеири ли?

# 2 148
Да не кажете ,че и Киро има роля като Людмил.

# 2 149
  • out of space
Да не кажете ,че и Киро има роля като Людмил.

Няма роля, той си е свиня. Тотален социопат е.

# 2 150
Киро е пълна отврат! И как се изпика в мивката. Sick

Как от Другите трима не му казаха да не го прави?

# 2 151
Киро и Ела са о-т-в-р-а-т-и-т-е-л-н-и Sick

# 2 152
  • Никога на земята...
Добре де,не може ли да ги изчакат да си дигнат масата?

# 2 153
  • Ню Йорк
Киро е пълна отврат! И как се изпика в мивката. Sick

Как от Другите трима не му казаха да не го прави?

Направо ми призлява от Киро и цялата групичка  Sick Аз доколкото помня тя Ели и предния път си беше мърлячка.

# 2 154
Тези от клуба на Златките били много умни бе  Mr. Green

само за чинии чистене и любов знаят да говорят Mr. Green

а! и за какво ще ядадЪт Mr. Green

# 2 155
ЕЕЕЕЕ,отврат,отврат и Киро,и Джийсън,и Денди, и Пена,и Ели.........всички ми станаха вече отврат.............Денди плюе против обикновените хора,ми предпочитам обикновени отколкото да гледам откаченяци.....те си мислят,че като са по-различни са по-интересни.На мен интересни ми са артистични,усмихнати,весели,умни,приятно забавни, положително изобретателни хора,а Денди не влиза в това число.......Само борави добре със словореденето............но вече и това не ми е интересно,изложи се яко..........загубеняк!

# 2 156
Киро и Ела са о-т-в-р-а-т-и-т-е-л-н-и Sick
Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 2 157
  • Никога на земята...
Отбор "Ножица" ме кефи  Laughing

# 2 158
  • София
Малееее, Райна верно голямо чучело със сценичното костумче. И с гордост влиза, със самочувствие на първа убвавица - голем смех.

# 2 159
Райна в този вид е пълна гротеска, ама и Денди със заучените салонни фразички все повече ми напомня на Киро ... Разликата идва от предимството е, че  расъл и възпитаван в по-различна среда, иначе е абсолютно същия нереализиран дървен философ.
Като няма храна за всички - защо не вземат и на Киро химията от шкафчето - да видя пак ли ще е толкова благосклонен към революционерите ... а да го видим като бръкнат и в неговото канче 

Общи условия

Активация на акаунт