Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 698
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 220
На Киро май проблема му е, че знае че няма да го огрее в отборчето на манекенките и го е яд та се пръска. Той се има за голям убавец и Казанова.

Не знам какъв му е проблема, но мъж с такъв език и начин на обличане, да ми говори за чест и достойнство...не ми се струва уместно.

# 2 221

Аз пък не виждам по-интелигентна жена от Райна в къщата! Аман от предразсъдъци.

ooooh!

всички са едно ниво, ма то ...какво да очаква човек  все с надежда се взира в "нищото"

Joy

Глупости. Не са на едно ниво. Райна е много интелигентна - умее да се изразява, да разсъждава, да се аргументира, с богата обща култура е, възпитана е.

# 2 222
  • Варна
Е, най-сетне го изгониха този психопат. Не може да унижава хората по такъв начин. А Киро ли е този, който ще говори за чест и достойнство и после ще се смее на случката с Райна ?! Не му отива, като са си дали гъзовете там, ще си търпят.

На Киро май проблема му е, че знае че няма да го огрее в отборчето на манекенките и го е яд та се пръска. Той се има за голям убавец и Казанова.

Киро нямаше ли проблеми в тая част, заради химиите с които се тъпче?
В неговия сезон, Виолета много му се натискаше, но не я огря. Laughing

# 2 223
  • София
Хора, Пенка трябва да спечели. Радвам се, че сме на едно мнение.
Пенка , бррр  Shocked!

# 2 224
От всичката реклама за големия сблъсък то излезе едно нищо. ДБЛ си беше в сценарий от самото начало. Проблема му дойде от това, че излезе от него. Не трябваше да посяга на Райна. Предполагам тя си е опекла работата предварително и такива своеволия естествено изхвърлиха злополучния артист.
Кировите напъни са зов за внимание. Видя, че младите революционери отнемат от него и реши и той да се прави на дърт революционер. Само дето на младите им отива, а той е смешен. Дори гнусен - случката с мивката.  Sick
В началото бях голям фен на Денди, но достатъчно е да мине време и всяка маска се пропуква. Вече ми е скучен и еднообразен. Един, два лафа и до там.

# 2 225
очаквах това...

# 2 226
Знаете ли дали ще има късно издание днес от 12? Simple Smile

# 2 227

Има излъчване от  камерите в Къщата на живо ...

Райна се прави на русалка в басейна и иска парти ...

# 2 228
Киро е  Sick Sick Sick Живеел за честта, слава и т.н.
Денди ми падна в очите.

защо???

# 2 229
Поредната тупаревска постановка е това с Джийсъна  ...   "Гледайте отвъд очевидното"   Peace
Платили са му на ДБЛ да разбърква блатото - изигра няколко етюдчета, но през останалото време се държеше съвсем нормално и разумно - не е толкова ненормален,  на колкото се прави, а може би изобщо не е   Wink  Peace  

# 2 230
младите революционери

Май никой не разбра за каква кауза се борят младите революционери, Пенка и Джийсън. Не съм сигурна, че и те самите разбраха...

# 2 231
  • Варна
Киро е  Sick Sick Sick Живеел за честта, слава и т.н.
Денди ми падна в очите.

защо???
Защото така  Peace Харесваше ми да го слушам, но вече.

# 2 232
Склонна съм на сценарий за ДБЛ.....

Разрових се в личните си съобщения и да, наистина...не съм се излъгала...ДБЛ е бил част от екипа на Черешката, редактор, както и участник в нея.....

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 22:08 от Мама Цоцоланка

# 2 233
младите революционери

Май никой не разбра за каква кауза се борят младите революционери Пенка и Джийсън. Не съм сигурна, че и те самите разбраха...

Е как? Борба против Златките и правилата. За Пенка не съм сигурна, че разбра какво то и да е.  Wink

# 2 234
много смешно  ooooh!

сори, ма не си падам по лигли, фолк певици със висшу (без покритие)
и к..ви  Sunglasses

който играят играта само ако е ол инклузив  Mr. Green

Тези 4 златки съсипаха сезона, според мен. За да компенсират безкрайната им сивота, сценаристи и играчи се напъват да сътворят някаква интрига(даже с елементи на хорър), ама всичко ми се струва насилено и се усеща фалш. Надявам се, в следващ сезон да се ограничават поне до един брой златка сред съквартирантите Sick

Общи условия

Активация на акаунт