Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 623
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 235

Аз пък не виждам по-интелигентна жена от Райна в къщата! Аман от предразсъдъци.

ooooh!

всички са едно ниво, ма то ...какво да очаква човек  все с надежда се взира в "нищото"

Joy

Глупости. Не са на едно ниво. Райна е много интелигентна - умее да се изразява, да разсъждава, да се аргументира, с богата обща култура е, възпитана е.

прикрита да) общата култура - искам да я видя как ще отговори на 15 въпроса за 3-4 кл. и тогава ще я обсъдим.

учила била психология, ма не знае за условния рефлекс  ooooh!

айде стига бе  Shocked

само за танци я бива, и то в групата на аматьорите  Peace

# 2 236
  • До сърцето...
само за танци я бива, и то в групата на аматьорите

Това не е истина, много добре си танцува момичето. Като заместничка на Стела имаше много кратко време и се представи като професионалист. Грозно е да се отричат очевидни неща.

# 2 237

ooooh!

всички са едно ниво, ма то ...какво да очаква човек  все с надежда се взира в "нищото"

Joy

Глупости. Не са на едно ниво. Райна е много интелигентна - умее да се изразява, да разсъждава, да се аргументира, с богата обща култура е, възпитана е.

прикрита да) общата култура - искам да я видя как ще отговори на 15 въпроса за 3-4 кл. и тогава ще я обсъдим.

айде стига бе  Shocked

и това го казва фенката на Станка-която написа един голям ?
Едната спортува,другата пее...какъв е проблема Shocked
Не харесвам такава музика,но се държи нормално..... Peace

# 2 238
Е как? Борба против Златките и правилата. За Пенка не съм сигурна, че разбра какво то и да е.  Wink

Да, но вместо да акцентира върху себе си, той направи така, че те да изглеждат жертви. Съответно, хората почнаха да им симпатизират. Ако ги беше игнорирал, щеше да е друго.

А дали е сценарии, не зная, но ако е, още по-лошо. Един човек, който може да направи това за пари, не е по-малко опасен, това сочи, че най-вече няма уважение към себе си, а какво остава за другите ?

# 2 239

Тези 4 златки съсипаха сезона, според мен. За да компенсират безкрайната им сивота, сценаристи и играчи се напъват да сътворят някаква интрига(даже с елементи на хорър), ама всичко ми се струва насилено и се усеща фалш. Надявам се, в следващ сезон да се ограничават поне до един брой златка сред съквартирантите Sick

И аз съм на същото мнение. Прекалено много дойдоха. По една на сезон да, но всички на едно място- не.

# 2 240

ooooh!

Joy

айде стига бе  Shocked

и това го казва фенката на Станка-която написа един голям ?
Едната спортува,другата пее...какъв е проблема Shocked
Не харесвам такава музика,но се държи нормално..... Peace

ако Райна и златките се държат естествено и нормално, зачи Ваня е "божий одуванчик"   Joy hahaha

# 2 241
А Златки плюс Пенка си е направо природно бедствие.  Joy Joy Joy

# 2 242

ooooh!

Joy

айде стига бе  Shocked

Хаххаха. Аматьор, ама друг път, честно си спечели купата във Vip Dance. Simple Smile) Който не е разбрал, точно като победителка от Vip Dance влезе в Брадъра. Не знам Райна какво знае, но ти явно много неща не знаеш. Simple Smile))

# 2 243
Е как? Борба против Златките и правилата. За Пенка не съм сигурна, че разбра какво то и да е.  Wink

Да, но вместо да акцентира върху себе си, той направи така, че те да изглеждат жертви. Съответно, хората почнаха да им симпатизират. Ако ги беше игнорирал, щеше да е друго.

А дали е сценарии, не зная, но ако е, още по-лошо. Един човек, който може да направи това за пари, не е по-малко опасен, това сочи, че най-вече няма уважение към себе си, а какво остава за другите ?

Много бързо забравихте Пламенчо  Mr. Green

# 2 244
само за танци я бива, и то в групата на аматьорите

Това не е истина, много добре си танцува момичето. Като заместничка на Стела имаше много кратко време и се представи като професионалист. Грозно е да се отричат очевидни неща.
Абсолютно. Специално за танците е фантастична. И се справя страхотно във всеки стил

# 2 245
Пенка се бори за пресата.

Пак гръмко промо и пак пълна скука.
Кана вода върху Райна - чудо невидяно. А то направо си е добро дело, предвид липсата на топла вода и ужасното нещо върху главата на девойката.
Дано поне това да я е накарало да разплете тая дамаджана.

Подозирам, че след края на настоящия сезон ще има пак дъъълга, няколкогодишна пауза.

# 2 246
  • Никога на земята...
Стресна се доста Райна. ДБЛ ако беше толкова лабилен, щеше да и усуче един, още когато тя му задърпа картофите. Thinking

Съгласна съм.

На мен постъпките и на двамата ми бяха грозни.
Дразни ме и господарското поведение на отбора на Златките.Ако бяха малко "над нещата",определено щяха да са по-симпатични.

# 2 247

ooooh!

Joy

айде стига бе  Shocked

Хаххаха. Аматьор, ама друг път, честно си спечели купата във Vip Dance. Simple Smile) Който не е разбрал, точно като победителка от Vip Dance влезе в Брадъра. Не знам Райна какво знае, но ти явно много неща не знаеш. Simple Smile))

знам  Laughing
но това не е професионален конкурс или нещо от сорта, а точно аматьорски

И ако не си ме чела по назад, единствено танците и ми харесват, което не я прави професионалист в тази сфера  Peace

# 2 248
Пенка се бори за пресата.

Пак гръмко промо и пак пълна скука.
Кана вода върху Райна - чудо невидяно. А то направо си е добро дело, предвид липсата на топла вода и ужасното нещо върху главата на девойката.
Дано поне това да я е накарало да разплете тая дамаджана.

Подозирам, че след края на настоящия сезон ще има пак дъъълга, няколкогодишна пауза.

Добро дело можеше да бъде, ако водата беше топла, но той се постара да е ледена. Simple Smile

# 2 249
Добро дело можеше да бъде, ако водата беше топла, но той се постара да е ледена. Simple Smile
Да не се сбръчка Райнето. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт