Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 415
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 460
  • В тъмната гора.
Не съм писала отдавна, но Людмил е такъв отврат, че не можах да подмина. И според мен трябваше да го изгонят отдавна. Да му имам "интелекта" и "прозорливостта", този да си ходи на село и да се лекува, защото е много зле. От друга страна е хубаво, че си показа истинското лице, та да спрат да го лансират тези от Нова.

# 2 461
Баш пък Райна да ми кажеш, че има спонсор  Stop
Аз й се чудя на акъла, как не можа един сериозен пич да си хване, ами все се занимава с някакви сополанковци, при все че е естествено красива за разлика от тунингованите й колежки?

# 2 462
Даже Киро коментираше, че Райна е единствената чалга певачка, която няма богат спонсор  Laughing

# 2 463
  • София
Райна наистина е хубава и със супер тяло! Няколко пъти ми направи впечатлене, че става от сън с червило на устните........ newsm78И тя ли изпада в такива състояния, как ще я покажат камерите?Мислех я за по-скромна от другите фолкаджийки, но като й видях последния сценичен тоалет.......онемях.  Joy

# 2 464
Не я знам Райна каква е певица, но ми се струва различна от другите. От концерта им на Планета нали имаше една снимка на две, които бяха като две капки бозЪ. Дори не ги знам кои са. Бяха и двете в червено. Ансамбълчето на Райна за концерта беше нелепо, но света е виждала къде по-нелепи сценични облекла.  ooooh!

# 2 465
  • София
Даже Киро коментираше, че Райна е единствената чалга певачка, която няма богат спонсор  Laughing
Със сигурност  Peace
Тя е единствената в бранша без никой.  hahaha hahaha hahaha зад гърба си.
Ама как може да се пишат то може, но да се вярва на подобно нещо. Shocked Shocked Shocked
Не е казано, че спи със "спонсора" но никой не сам там . Никой.  Peace Peace Peace Има и други неща, не е само леглото.

# 2 466
  • София
Райна сигурно с това ще я помнят и споменават бъдещите поколения-нелепите дрехи.От край време се носи абсурдно. Поне е оставила двете опашки, или пък просто не съм я мернала  newsm78

# 2 467
Даже Киро коментираше, че Райна е единствената чалга певачка, която няма богат спонсор  Laughing
Със сигурност  Peace
Тя е единствената в бранша без никой.  hahaha hahaha hahaha зад гърба си.
Ама как може да се пишат то може, но да се вярва на подобно нещо. Shocked Shocked Shocked
Не е казано, че спи със "спонсора" но никой не сам там . Никой.  Peace Peace Peace Има и други неща, не е само леглото.

Може да умее да пее например Wink Това, което чух от нея в къщата, определено беше по-добре от онова, което чух от Лияна и И. Флорин

# 2 468
  • София
karmen77  Hug Примирие, харесвай си Райна, аз няма какво повече да ти кажа   Stop

# 2 469
  • SF
Баш пък Райна да ми кажеш, че има спонсор  Stop
Аз й се чудя на акъла, как не можа един сериозен пич да си хване, ами все се занимава с някакви сополанковци, при все че е естествено красива за разлика от тунингованите й колежки?

Тя затова не е толкова красива.
Аз вече наистина много се чудя на това Райна, Черната и Маги да ги промотират като големи красавици. Нито едната не ми харесва поне мъничко.
Райнето е с отвратителни безформени устни и очи като на Сталоун - висят надолу.
Черната Златка ми е груба, обикновена, с понаправени устни, с ъгълчета, но не е хубава. На мен не ми харесва. Изкуствените мигли й отварят окото - лошо намя да ги ползва.
Маги... да я коментирам ли. От Панайот научих един израз "Омачкала е пижамата".

# 2 470
  • SF
Не я знам Райна каква е певица, но ми се струва различна от другите. От концерта им на Планета нали имаше една снимка на две, които бяха като две капки бозЪ. Дори не ги знам кои са. Бяха и двете в червено. Ансамбълчето на Райна за концерта беше нелепо, но света е виждала къде по-нелепи сценични облекла.  ooooh!

Преслава и Анелия.
Би трябвало тези мацки да се разбират предварително кой с какво и как косата. Аз помислих, че са конферансиетата и са ги направили еднакви. Всъщност може и така да е. Цялата информация получавам от темата тук и линковете, които пускате.
Анелия не ми харесва изобщо. И за да не кажете, че оплювам всяка известна, богата и успяла жена - Преслава е хубава. Русата Златка също е хубава.

# 2 471
karmen77  Hug Примирие, харесвай си Райна, аз няма какво повече да ти кажа   Stop

Ставаше въпрос не за това, дали я харесвам, а че няма нищо общо със Златките Simple Smile (според мен)

# 2 472
Райна умее да пее, хубава е, няма спонсор, но е инфантилна. Това си й личи и в дрехите, и в поведението. Това й е проблема и Коце точно за това я заряза, защото му писнаха лапешките й истории.

# 2 473
  • В тъмната гора.
За този сезон ще напиша, че щом Златка черната реве на интервали, значи нещата не са добре. Съвсем друго беше като подскачаше пред Къци. Намери си тя майстора по безочие и нисък интелект, че не е само един...множко са.

# 2 474
  • София
Маги ми е много грозна на мен.Също и неприятна от край време, после реших, че вероятно първото впечатление ми е вярно, защото съм слушала и чела много истории за нея.Като бях абитуриетка роклята ми беше мостра-от самото ревю. Беше я носила точно тя и сънувах комшари  Joy 2-3 нощи, докато ми дойде бала сънувях нея, роклята и някакви ужасни неща.
ЧЗ е ръбата малко, сега са я поиздялкали и е по-женствена. Тя не ми е неприятна, дразни ме в някои ситуации, но като цяло ми е най-приемлива.
Русата е хубава, но много се мазоти и има ужасяващи мимики и жестове.Ако бях мъж, надали щях да я търпя да ми издава джуки по този начин.
А Райна...селски шик.

Общи условия

Активация на акаунт