Пазаруване от miniprix.bg - 21

• 40 424
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Ваучерите са компенсация за закъснели поръчки. Не разбирам, който няма такава, защо очаква да има?

Аз лично закъснели поръчки нямам, а ваучер имам. Имах една поръчка, която чаках повече от десет дни, но срока за доставката беше спазен, така, че това не го отчитам като "забавяне".

# 511
И аз имам. Всички ще получим ваучери според мен, сигурно в момента ги генерира сайта, обаче защо си мисля, че повече Нappy hours няма да видим или пък ще са нищожни, ваучерите действат и на вече намалени цени.
Кое броите за закъсняла поръчка, сега погледнах поръчка 29-ти, доставка 11/12, но според мен ще дойде по-рано, както обичайно се случва.

# 512
  • ...на безопасно
Аз ги питах за какво са тези ваучери, ама още не са ми отговорили.

# 513
от събота стоя неприета
тоз ваучер за какво ми е, като може и да не дойде нищо?
да го активирам, като поръчам други неща, и пак да чакам...... до великден?!

искам си катарината и другото  Cry Cry Cry

# 514
  • София
И аз имам ваучер, а поръчки висящи в момента нямам. Така като гледам името на ваучера XMAS...,
явно ще е коледен подарък за всички  Peace

# 515
Ваучерите са компенсация за закъснели поръчки. Не разбирам, който няма такава, защо очаква да има?
Не съм съгласна, нямам нито една закъсняла или объркана поръчка, а имам ваучер  Peace
Последните получени неща:
Ботушите бяха коментирани по-горе, отговарят си и за 14 лв са просто идеални
Тениска в бяло - хубава, по плътна материя, но дойде без торбичката, показана на снимката
Гривна - Интересна, харесва ми

# 516
И аз имам. Всички ще получим ваучери според мен, сигурно в момента ги генерира сайта, обаче защо си мисля, че повече Нappy hours няма да видим или пък ще са нищожни, ваучерите действат и на вече намалени цени.
Кое броите за закъсняла поръчка, сега погледнах поръчка 29-ти, доставка 11/12, но според мен ще дойде по-рано, както обичайно се случва.
И аз така си мисля Thinking
.. или поне до нова година ще "отбият" номера с тези ваучери, да не се занимават с нас. То не, че остана много хубава стока, ама поне някой ден да се сетят да пуснат БД.

# 517
Момичета сега си погледнах профила и аз имам ваучер за 20 % отстъпка Crazy Една единствена поръчка имам, скоро се регистрирах в сайта

# 518
  • София
И аз вече имам ваучер, явно е за всички като коледен подарък! Ама и те са страшни...тъкмо мислех да приключвам с пазаруването и те хоп изненада. Ще си го похарча с кеф и после си сядам на д-то!

# 519
  • София
И аз имам ваучер, а поръчки висящи в момента нямам. Така като гледам името на ваучера XMAS...,
явно ще е коледен подарък за всички  Peace
Проблема е че този ваучер не може да се комбинира с други такива, може само с намаления, а доколкото знам всички чакаме от върнати нещица. Така че наново да се набутваме и както каза ИНКА да чакаме до великден, на мен не ми се ще,предпочитам да си използвам другите ваучери, за които вече съм дала парички.

# 520
  • софия
Проблема е че този ваучер не може да се комбинира с други такива, може само с намаления, а доколкото знам всички чакаме от върнати нещица. Така че наново да се набутваме и както каза ИНКА да чакаме до великден, на мен не ми се ще,предпочитам да си използвам другите ваучери, за които вече съм дала парички.
Никога не искам ваучер за върнати неща. Набутвация е.

# 521
http://www.miniprix.bg/produkt/1062318
пуснах тези за мъжлето и едни ръкавици за големия с ваучера
някой има ли ги

# 522
Някой има ли впечатления от това палто? http://www.miniprix.bg/product/1064679

# 523
  • София
Никога не искам ваучер за върнати неща. Набутвация е.
Да така е ама с него става по-бързо иначе последният път чаках 13 работни дни( които ми се вързаха 20 по календара) и накрая пак им написах, че нямаше превод.

# 524
Момичета, само първия път когато връщаш пакет ли е безплатна доставката? Веднъж съм връщала пакет, а сега имам едни дънки да връщам от друга поръчка, интересува трябва ли да си поема пощенските по връщането. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт