Разделихме се за да помисли......

• 52 521
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Всички тук сме чувствителни, обичаме, страдаме, боли ни, обаче някои се самонавиват и то много.  Tired Мисля си просто...
Разбира се, че всеки е чувствителен, обича и страда. Затова авторката дразни с това, че едва ли не е единствената, която изживява подобни емоции, че е най-чувствителна, с най-богат сексуален  опит и т.н.  А ние безчувствени  патки, които знаят за живота само от турските сериали и от стоене по баровете/ по пилоните/.
Няма да си гледам живота, работата и детето. Ами на 37г ще рева по форумите и на мама, че някой си не знае какво иска , пък аз съм между рая и ада, молейки се на Господ.
И аз съм чувствителна и то много, ама на 40г подобни изпълнения ги намирам за смешни. Или за хора без проблеми и работа, на които явно им е скучно.

# 391

И аз съм чувствителна и то много, ама на 40г подобни изпълнения ги намирам за смешни. Или за хора без проблеми и работа, на които явно им е скучно.
И на 60 можем да се окажем в тоя филм, но ще драпаме да излезем, а не да задълбаваме надолу и надолу. Разбирам, че някои хора прекалено много обичат силните емоции, но когато виждаш, че едно нещо не е здравословно и заради него се съсипваш от рев дни наред, гледаш да го ограничиш. А не да затъваш все повече и повече.

# 392
И на 60 можем да се окажем в тоя филм, но ще драпаме да излезем, а не да задълбаваме надолу и надолу. Разбирам, че някои хора прекалено много обичат силните емоции, но когато виждаш, че едно нещо не е здравословно и заради него се съсипваш от рев дни наред, гледаш да го ограничиш. А не да затъваш все повече и повече.
[/quote]
Разбира се!Още повече , че докато ревеш и се съсипваш някъде в картинката има дете. Защото докато рониш сълзи за нищо, пропускаш моменти с детето. Да не говорим, че то усеща, че майката е тъжна. Отделно  подобни драми и стрес скапват здравето и нервната система. Струва ли си?!

# 393

Риъл , много ми харесваш как разсъждаваш , точно от гледна точка на опита !  bouquet
Но не всички си вземат поука от преживяното , за съжаление .

А Малвина не спира да ме разсмива днес ! Hug

От поста на авторката,единствената новина е,
че майка и' е прочела темата.
Пак си била някъде да разиграваш коня и не си разбрала - прочела е не темата, а техни разговори. Аз лично го разбирам като чат-разговор...Което пък за зрели хора ми е направо смешно- да се изяснявам с чатове Crazy

newsm62

# 394
Хепи, малко съм яхнала метлата днес, ама за да са такива мъжете днес, голяма вина имаме ние - ей заради такива поетични и емоционални души Tired
Замислете се дали мъж би пуснал подобна тема и дали би отделил толкова време от живота си да анализира, страда и реве? Не познавам мъж, който би влошил качеството си на живот по този начин, заради подобни истории.
Аре да си яхвам коня и да хуквам към пилонЯ, че взех да ставам зла Grinning

# 395
Не си струва да ревеш за някой, на който не му пука за тебе. Колкото и поетична и ранима душа да съм. А съм поетична, в моя град всичкО-то е поети.  Wink Wink

# 396
  • София
предполагам, че изпитваш съжаление, че си пуснала темата тук.
доста цинични женички има в този форум, а в този клуб точно е сякаш пълно с нещастни, изоставени създания, списващи във в-к "Лична драма".

пожелавам ти от сърце нещата да се развият прекрасно за вас тримата и да не остават рани /нито белези дори!/.

# 397
Преди малко ми попадна една поговорка, точно по темата за финото и прекрасното:

"Торта не е тамян, но където я хвърлиш, стават чудеса."

Та така. Понякога трябва да сме практични и земни.

Досега от кадене с тамян рози не са поникнали никъде, но виж от конска тор...

Толкова за цинизма, в който ме обвиняват.

# 398

Laughing Laughing

# 399

във в''Лична драма'' ли го прочете ?  Mr. Green
Браво, Мамасита! Много вярно и мъдро! Peace

# 400
  • Варна
Има развитие след като съм писала, има много думи, много хубави и силни чувства между нас..,
И какво е развитието? Или е прекалено възвишено и циниците във форума няма да могат да го оценят?

Все повече си мисля, че темата е пързалка.  Thinking

# 401
Все повече си мисля, че темата е пързалка.  Thinking
не е! Peace

# 402
  • Варна
Жалко! Трудно се живее с толкова инфантилни представи за живота.

# 403

във в''Лична драма'' ли го прочете ?  Mr. Green
Браво, Мамасита! Много вярно и мъдро! Peace

Всъщност във връзка с каталанските традиции по Коледа го прочетох. Там като
правят яслата на Иисус, освен традиционните фигури слагат и едно
човече, което...хм, си е свалило панталоните и наторява земята.

Буквално поговорката е "торта не е светец, но прави чудеса".

# 404
А ето и нещо за емоциите, от човек, който добре познава вътрешната същност
на човека:

"Романтичната поезия и романи от последните две хилядолетия ни заслепяват за факта,
че емоциите са много низша форма на осъзнаване, подходяща за живот в джунглата. Емоционалните
действия са най-стагнираната и опасна форма на фанатичен ступор."

"Пазете се от емоции. Емоционалният човек всъщност не чувства. Тялото му е
като робот. Емоциите водят до пристрастяване, те са като наркотик и приспиват.
Емоциите са придружени от настроения като тъга или радост. Емоционалният човек
е като наркоман, който се чувства отлично, все едно е намерил дилъра си, когато
уцели правилните емоции...Съзнателната любов не е емоция, а е спокойно сливане
на твоето Аз с други хора или форми на енергия. Любовта не може да съществува
в емоционално състояние. Емоциите са просто алармената система на организма..."

Общи условия

Активация на акаунт