Разделихме се за да помисли......

• 52 452
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Извода е, че кандидати винаги има  Peace Остава да се пресеят и да се попадне на наистина подходящ  Grinning

Разбира се, че има. След това е въпрос на акъл да знае човек какви са елементите
на връзката и да ги прилага. Простата и леко вулгарна истина е, че ако искаш връзка-
ще трябва да се "прежалиш" за секс. Много стари моми познавам, които като намерят човек,
почват като че ли нарочно да се държат дървено и асексуално. Почти няма живи хора, които
да не могат да се свържат, ако се любят добре. След това идват и други видове съвместимост,
но ако са млади хора, това е много добра основа.

# 571
  • София - Рим и обратно
О, тази зависимост съм я установила отдавна. Няма нормални, здрави и прави хора, които да правят хубав секс и да имат проблеми в създаването на връзки.

# 572
О, тази зависимост съм я установила отдавна. Няма нормални, здрави и прави хора, които да правят хубав секс и да имат проблеми в създаването на връзки.

Проблемите са в запазването им . Whistling

# 573
  • София - Рим и обратно
Ако имаш акъл, ще знаеш кого и как, а ако правиш страхотен секс, ще можеш да задържиш, на практика, всеки мъж Wink. Въпросът остава, дали искаш Simple Smile.

# 574
Основните проблеми, които съм виждала:

- не се отделя време за връзки, само за бачкане. Иначе за хобита
и екскурзии се намира време, но не и за целенасочено търсене на
връзка. Смята се, че тия неща трябва да се оставят на случайността.

- следва стискане на кълки и недосегаемост, стремеж да те оценят
за някакви толкова висши качества, че чак невидими, съотв. нереални

- неподходящ човек- различен произход, парични проблеми, лош
житейски период. Тия неща не се проверяват навреме, а се чака,
докато нещата вече са станали сложни.

# 575
Ако имаш акъл, ще знаеш кого и как, а ако правиш страхотен секс, ще можеш да задържиш, на практика, всеки мъж Wink. Въпросът остава, дали искаш Simple Smile.

Имах предвид , че само добрият секс не е достатъчен , за да искаш да си с даден мъж .

# 576
Не, разбира се, "основа" значи друго нещо. Значи, че ако
харесаш някого- то без добър секс връзка няма да има,
колкото и всичко да изглежда наред.

Затова се гледат няколко простички наглед елемента- възраст,
потенциал, образование, пари, секс, навици и характер. И не му
подбираш чак толкова много, да търсиш сродна душа която точно
като теб да обича 53-я квартет от Бетовен, но да не понася Менделсон,
примерно.

# 577
, да търсиш сродна душа която точно
като теб да обича 53-я квартет от Бетовен, но да не понася Менделсон,
примерно.
Joy Joy Ох, така ме разсмя този пример. Но иначе си абсолютно права. Абсолютно по съшия начин мисля и аз. Вече! Simple Smile

# 578
Ами аз първия път бях така- с някакво ню ейдж увлечение,
и ТОЙ едва ли не се изкара, че е създаден за мен, защото също
харесва духовна литература.

Екзотичните общи теми за разговор не значат "сродна душа". Но може
да става за партньор на чашка...

# 579
Основните проблеми, които съм виждала:

- не се отделя време за връзки, само за бачкане. Иначе за хобита
и екскурзии се намира време, но не и за целенасочено търсене на
връзка. Смята се, че тия неща трябва да се оставят на случайността.

- следва стискане на кълки и недосегаемост, стремеж да те оценят
за някакви толкова висши качества, че чак невидими, съотв. нереални

- неподходящ човек- различен произход, парични проблеми, лош
житейски период. Тия неща не се проверяват навреме, а се чака,
докато нещата вече са станали сложни.
Точно...и най-лошият вариант -някоя с проблеми като горните,обаче реве защо съм сама..И с времето нещата се задълбочават.
Една приятелка е точно така - за да излезе с някого,той трябва да й говори и пише непрекъснато и още от запознаството тя очаква твърде много и си фантазира.Дори и ние усещаме колко ''тежка аура е това.
Подобно на авторката,обаче момчето е на 22,може да си го позволи.Но не и на 37 да живееш в приказките.

# 580
Винаги можеш да си живееш в приказка, ако имаш готина връзка с истинска тръпка. Даже на 37 може да имаш супер по-готина, отколкото на 20. И нищо не пречи да ги тестваш мъжете както си искаш, щом си решила. Ако толкоз не се намери никой, ще следва преосмисляне на критериите така или иначе и това е  Simple Smile

# 581
Разбира се Дана,но това е в идеалният случай.
Обаче ако си твърде много в приказката,после се пада от много високо.

# 582
Животът е такъв Sunglasses Дай пък да се държим все на "средно ниво", та да не паднем отвисоко. Човек трябва да иска най-хубавото, това, което за него наистина е ценно, и да го изживее. По възможност без да прави трагедии, ако го загуби после. Къде има гаранция, че нещо толкова странно и променливо като човешките отношения би могло да пребъде вечно? Нека поне си струва, докато го има. Споделям лично мое мнение, това е единствената тема, по която съм максималист.  Wink

# 583
А после следва " ........ за да помисли",
приказката свършва,за да започне друга с нови герои.

# 584
Напротив - точно това е, че никога не се знае какво точно следва  Simple Smile Не визирам случая от темата, това е само единия вариант от мноооого такива.

Общи условия

Активация на акаунт