Разделихме се за да помисли......

• 52 412
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Какво е станали с Исайкова?
Да, мъж не те ли спира, значи не си му важна...но и тя не трябваше да го притиска. Да беше се отдръпнала и да изчака...
Ами Исайкова според мен си го е прибрала нейния хубостник.

А иначе авторката на темата чака повече от седмица. Мисля, че трябваше да му зададе въпроса в крайна сметка след този период. Унизително е да стоиш и да чакаш някой да ти решава съдбата.  И до колкото останах с впечатление те май не са се виждали, ами с чат или по телефон са се изяснявали. Което пък вече ми идва в повече, като се има предвид за хора на тази възраст.
Аз мисля, че ако той е вкарал някоя сладка приказка и е пуснал някоя сълза, тя ще се е върнала. Ако изобщо може да се каже, че си е тръгнала. Тя сама си призна, че е пристастена към него... Confused

# 616
Хепи Мама, разделиха ли се? ох аз имах добри предчувствия за точно този случай...
ами не е много ясно. Тя го карала да каже''сбогом'' защото вече не можела да чака, а той не бил взел решение , ама той мълчал...като един истински партизанин. Ни ''сбогом, ни '' оставам''..И тя като един истински мъж взела нещата в свои ръце и взела решението - казала ''сбогом''. Но всъщност за него щяло да бъде много трудно...според авторката... Само не разбирам защо ще му е трудно, след като той не я спира да си тръгне? Изобщо да се просълзиш от мъка за тоз нещастен човечец... Confused

Не е смешно , но просто не се сдържам ! Joy

Кафе , и на мен ми се преплитат историите с Исайкова .
Тя също зачезна без да каже какво се случи .

Ох Аман , ти наистина ли вярваше , че този хубавец ще се върне на бял кон ? Wink

# 617
...но и тя не трябваше да го притиска. Да беше се отдръпнала и да изчака...
Много сила и мъдрост се иска да имаш, за да го направиш това. Да се отдръпнеш, когато сърцето ти иска да икрешищ на целия свят, че и минута не можеш без него.

Исайкова и тя го изигра обидена на всички тук и за това не написа нищо за развръзката.

# 618
Какво е станали с Исайкова?
Да, мъж не те ли спира, значи не си му важна...но и тя не трябваше да го притиска. Да беше се отдръпнала и да изчака...
Ами Исайкова според мен си го е прибрала нейния хубостник.

А иначе авторката на темата чака повече от седмица. Мисля, че трябваше да му зададе въпроса в крайна сметка след този период. Унизително е да стоиш и да чакаш някой да ти решава съдбата.  И до колкото останах с впечатление те май не са се виждали, ами с чат или по телефон са се изяснявали. Което пък вече ми идва в повече, като се има предвид за хора на тази възраст.
Аз мисля, че ако той е вкарал някоя сладка приказка и е пуснал някоя сълза, тя ще се е върнала. Ако изобщо може да се каже, че си е тръгнала. Тя сама си призна, че е пристастена към него... Confused

Никъде не е тръгнала тя , просто той си замина ! Naughty

# 619
...но и тя не трябваше да го притиска. Да беше се отдръпнала и да изчака...
Много сила и мъдрост се иска да имаш, за да го направиш това.
Като междувременно обаче да си си дал сметка за нещата и поведението му, да ти светнат някои лампички и да си си взел решението сам за себе си. Пък мунчото когато иска да се обажда. Като се е тутка и се обади в някакъв  момент - ами  ...''сори, кака се омъжи ''/ както има един лаф/.

Да, хепи, точно -той си замина. Даже и коня не остави...принца..

# 620

Ох Аман , ти наистина ли вярваше , че този хубавец ще се върне на бял кон ? Wink
Да, наистина точно това ми се струваше съвсем вероятен изход.

# 621
  • София
Скрит текст:

# 622
Съвсем на сапунено риалити го обърнахте. Оставете жените на мира. Някой наистина нямат с кого да си поговорят и го правят с монитора.

# 623
Съвсем на сапунено риалити го обърнахте. Оставете жените на мира. Някой наистина нямат с кого да си поговорят и го правят с монитора.
На който му пречи , да не чете! Peace  Или няма на кой да размахаш пръст и го правиш с монитора?!

# 624
Момичета,
Тук съм, много съм ангажирана.
Не се е променило нищо след раздялата.Не сме се виждали, само си "говорим с монитора".Има и добро и лошо, но аз съм тотално объркана.
Всички ме съветват да не страдам и да продължа напред..., но сърцето ми е рана.Мислите ми са с него....Толкова надежди си заминават........Не е лесно да отрежем с ръка и безчувствено да продължим точно сега, когато най силна буря се разразява в душите ни
Моля Ви, не ровете повече, ако искам нещо да споделя с вас ще го направя.Нека да видим какво е отредено да се случи.
Повярвайте ми пламъкът гори в сърцата ни, а разумът говори различно от сърцето.
С най-добри чувства Hug

# 625
Момичета,
Тук съм, много съм ангажирана.
Не се е променило нищо след раздялата.Не сме се виждали, само си "говорим с монитора".Има и добро и лошо, но аз съм тотално объркана.
Всички ме съветват да не страдам и да продължа напред..., но сърцето ми е рана.Мислите ми са с него....Толкова надежди си заминават........Не е лесно да отрежем с ръка и безчувствено да продължим точно сега, когато най силна буря се разразява в душите ни
Моля Ви, не ровете повече, ако искам нещо да споделя с вас ще го направя.Нека да видим какво е отредено да се случи.
С най-добри чувства Hug

Съгласна съм с всичко, обаче говори за своето сърце. Твърде наивно е да си мислиш, че знаеш какво става в неговото. Но пък някои хора цял живот си живеят в илюзии и са си мнооого добре.

# 626
Ако искаш сподели, но той каза ли ти защо не иска да продължи с теб?  След като  му е толкова тежко и горят пламъци кое пречи да сте заедно? Свободни сте , твърдиш  че се обичате? Наистина е объркващо, ако не искаш да погледнеш истината.  Лошото е, че докато не прекъснеш контакта, колкото и да боли, така объркана и с рана може да си откраш с години.
Съжалявам, че нямаш сили да сложиш край наистина. Наивно чакаш да се случи, това което е отредено. А то е ясно като бял ден отреденото...
Съгласна съм, че е много трудно, но не мога да не кажа че си го правиш още по-трудно.Това си е направо агония...Казваш, че не е момента точно сега? За теб или за него обаче? И кой ще е момента? Когато го видиш с друга ли?
С най-добри чувства! Hug Аз повече предполагам, няма да коментирам. Едва ли има повече какво да се каже, а и не виждам смисъл...

# 627
Горе главата, опитай си да си заета с нещо, за да не мислиш толкова за него.

На мен ми се е случвало да ми кажат 'имам нужда от време', 'затрупан съм от грижи' от студентската ми любов и бащата на детето ми(в началото). Мина седмица, нищо. Стоварих се и двата пъти у тях в 1 през нощта и ги хванах 'как мислят' и двата пъти беше руса...

Никого не зарязах, но си измислих правило - не се ли видим 7 дни, докато сме в един град, значи има нещо гнило. И аз почвам да мисля и да се правя на ударена.
Не му звъни и не му вдигай известно време, хич не му се обяснявай в любов. Пий едно кафе с някой пич да се почувстваш харесвана, пък ако искаш му разкажи после.

Ти си с жена с дете, не ти трябва някой днес съм тук, утре не. Ала бала.
  bouquet

# 628
  • София

Ти си с жена с дете, не ти трябва някой днес съм тук, утре не. Ала бала.
  bouquet

А ако е жена без дете, трябва ли и такъв  newsm78 newsm78

# 629
В началото на темата бях по-оптимистична за евентуалната развръзка.
Но, колкото повече време минава, толкова шансовете за живот заедно избледняват, според мен.
Защото не мога да си обясня каква може да е тази толкова важна причина, поради която един 34 годишен мъж не може да бъде с жената, която уж твърди, че обича.
Хрумват ми няколко идеи, но нито една, която той да не може да сподели и заедно да търсят решение, ако наистина иска да е с нея и детето й.
Също така, от личен опит:ако един мъж иска да е с една жена, ама наистина иска, няма сила/хора/ събития, които да го спрат.
Ей това изречение ми е съвсем противоречиво.
Как може мъж, който е пламенно влюбен (според авторката), да се дистанцира така и да й причинява подобна мъка?Ясно ми е, че мъжете не са така емоционални като нас, но обичащите мъже също страдат, когато любимите им жени страдат, особено ако те са причината за това страдание.
И другото, което е смущаващо:уж силно влюбен, много обичащ, а когато тя му казва "Сбогом", дори не прави опит да я спре, да помоли поне за още няколко дни.....а просто мълчаливо се съгласява.

Общи условия

Активация на акаунт