Разделихме се за да помисли......

• 52 358
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Реално какво значение има какви са причините. Важно е как реагира човек въпреки тях. Ако не иска да е с нея, защото вече не я обича и си е намерил друга /по-млада, красива и без деца/ защо й казва, че не може без нея и я обича. Много ми е странно и инфантилно това поведение за 33г. мъж. Хем боли, хем сърби. Ами изправи се като мъж, кажи какво те притеснява и вземи решение, вместо да се правиш на интересен и да правиш на глупаци една самотна майка и най-вече - детето й.

Това си е абсолютна проява на неуважение и егоцентризъм. Пък ти продължавай да се тръшкаш как ще го чакаш и ще се грижиш за него. Прояви малко самоуважение най-малкото заради детето си и не се унижавай. Повярвай ми, такъв мъж с такова поведение, не може да е любовта на живота на никоя жена.

# 61
Защото и пичът е стоял на сухо дълго време и си мисли, че е влюбен.

Инфантилно е, да.

# 62
  • Варна
А той тепърва осъзнава, че има млади незаети женички.
На 33? Едва ли.  Laughing

# 63
5 месеца бяхме най-щастливите същества, дори и дъщеря ми усети какво е ........Но едно знам, че аз и дъщеря ми го обичаме и аз не мога да продължа без него.

Не одобрявам въвличането на децата в любовните вълнения на родителите им  Naughty

Наскоро мой познат беше много брутално обсебен от разведена дама с дете. Започна да води детето с тях още от втората им среща, купи му джапанки и четка за зъби на първата седмица, в края на втория месец му освободи рафт в гардероба  Crazy
Когато след няколко месеца човекът реши да сложи край на  връзката (по съвсем други причини), се започна едно емоционално изнудване "Ти нараняваш двама човека; Хайде мен ме остави, но с детето не постъпвай така; НИЕ те обичаме, как можеш да постъпиш така с НАС"  Crazy

Съжалявам, но случаят ми е твърде "пресен" пред очите, и докато четях авторката, аналогията беше неизбежна, и не в нейна полза...
Оставете мъжете да дишат, с натиск нищо не става.
Пък и децата си пожалете - ако в търсене на "правилния" мама се влюбва до полуда пет пъти, и детето ли трябва да "обича" петимата проекто-татковци???

# 64
А той тепърва осъзнава, че има млади незаети женички.
На 33? Едва ли.  Laughing

Човек си припомня, особено ако има база за сравнение.

# 65
5 месеца бяхме най-щастливите същества, дори и дъщеря ми усети какво е ........Но едно знам, че аз и дъщеря ми го обичаме и аз не мога да продължа без него.

Не одобрявам въвличането на децата в любовните вълнения на родителите им  Naughty

Наскоро мой познат беше много брутално обсебен от разведена дама с дете. Започна да води детето с тях още от втората им среща, купи му джапанки и четка за зъби на първата седмица, в края на втория месец му освободи рафт в гардероба  Crazy
Когато след няколко месеца човекът реши да сложи край на  връзката (по съвсем други причини), се започна едно емоционално изнудване "Ти нараняваш двама човека; Хайде мен ме остави, но с детето не постъпвай така; НИЕ те обичаме, как можеш да постъпиш така с НАС"  Crazy

Съжалявам, но случаят ми е твърде "пресен" пред очите, и докато четях авторката, аналогията беше неизбежна, и не в нейна полза...
Оставете мъжете да дишат, с натиск нищо не става.
Пък и децата си пожалете - ако в търсене на "правилния" мама се влюбва до полуда пет пъти, и детето ли трябва да "обича" петимата проекто-татковци???

+1

Имам сходни наблюдения и съм запозната с мъжката гледна точка към подобна ситуация

# 66
Не че "кравите с теле" следва да се срамуваме, но има един санитарен
минимум от 6 мес., в които детето не трябва да знае. Просто за да се
избегнат безкрайните драми около смяна на "чичовци".

Не просто да пазите мъжете, а децата.

Даже за майките на дъщери срокът трябва да е двоен. Щото не се знае
дали влюбеният няма да се окаже Хумбърт Хумбърт. С други думи: педофил.

Трябва много сериозна проверка.

# 67
  • София - Рим и обратно
Попиляхте го човека  ooooh!
За това, че е помислил преди да почне да си играе на семейство след 5 месечна връзка. Хвала на всички толкова решителни, които се впускат в нови отговорности без да мислят за подробностите.

Направо. Добре, че не четях тук преди 7-8 години Shocked ooooh!.

# 68
Ами той не е мислил навреме: преди да се види с детето.

И двамата са били заслепени, щото са сексуални гладни и неграмотни.
Бъркат страстта с истинска връзка. И малко приятно изкарване в летните месеци...
лесен живот.

Ама не е това...

# 69
  • София - Рим и обратно
И какво - ако започне връзката с бурен секс и страст, значи няма шанс за истинска връзка?
Или ако в един момент (все пак те са още в начален етап - нито брак, нито забременяване) единият даде на заден и се разколебае, значи е задължително използвач, инфантилен и гадина?
Не ви разбирам черногледството. Човешки неща са това. И могат да се развият по хиляди възможни начини.

# 70
Да, а при неженените без деца няма особена драма от това развитие.

Но ако има дете- правилата са други. И етапите са други, и всичко.

# 71
  • Бургас
И какво - ако започне връзката с бурен секс и страст, значи няма шанс за истинска връзка?
Или ако в един момент (все пак те са още в начален етап - нито брак, нито забременяване) единият даде на заден и се разколебае, значи е задължително използвач, инфантилен и гадина?
Не ви разбирам черногледството. Човешки неща са това. И могат да се развият по хиляди възможни начини.

Егати човешките неща. Да се държиш като пълен задник. Заблуждаваш един човек, че всичко е цветя и рози и после го зарязваш без обяснение, даже още по-лошо - с недомлъвки. Аз не съдя човека, че е "дал на заден", а че го е направил по недостоен начин.
Дори в гимназията, когато късах с гаджетата си, им давах някакво обяснение.

# 72
Че къде пише, че я е заблуждавал? Мечтае ли си били, но нищо конкретно, без планове, без дати, години.
Аз съм си мечтала поне с петима за подобни неща, без и аз и те да вярваме, че ще бъдат осъществени.
Какво да му е нещастното на пича? Пет месеца са нищо време. Я, да си беше тръгнал от нея като й беше направил едно дете.

# 73
Ами той не е мислил навреме: преди да се види с детето.

И двамата са били заслепени, щото са сексуални гладни и неграмотни.
Бъркат страстта с истинска връзка. И малко приятно изкарване в летните месеци...
лесен живот.

Ама не е това...

А кой точно определя момента, в който новият мъж ще се срещне с детето - не е ли майката? Тя е тази, която има отговорност и не може да очаква, че някой ще я носи вместо нея.

Като ви слушам и оставам с впечатление, че свободен мъж може да има отношения с жена с дете само, ако е готов да прекара живота си с нея независимо от всички обстоятелства  Whistling

# 74
И все пак - що за глупост е 'обичам те, искам да сме заедно, но трябва да помисля'  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт