Разделихме се за да помисли......

• 52 649
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • София - Рим и обратно
Абе има всякакви случки. Аз имам една добра приятелка-съседка, чийто син се залюби с една дама с детенце, преди години. Голяма любов беше, всички я бяха приели, съседката ми тичаше да стяга детето за първи клас даже. То не бяха морета, екскурзии, родителите му дори бяха готови да им отстъпят апартамента, те си строяха къща. По едно време обаче, девойката явно нещо се уплаши от прекомерните грижи ли, какво стана....напусна го и той много тежко го прие. А ако знаете какъв хубавец е, и "мама и тате" колко парички имат Flutter Обаче ето - и такива жени има.
Мисълта ми е - не слагайте всичко в рамки.

# 166
По-добре да иде на ходжа.

# 167
По-добре да иде на ходжа.

Недей, ще го приеме сериозно и ще пробва някоя магия.

Нали знаете коя...оная с кафето и...

# 168
Според мен авторката е попаднала в плен на широко разпространената заблуда, че някой е длъжен да сбъдва чужди мечти. Без значение колко е влюбена и т.н.
А човек, който се усети, че към него са отправени подобни очаквания, прави само едно - бяга със сто, защото се е задействал инстинктът за  спасяване от емоционално изнудване.
В конкретния случай това е човек без ангажименти, който няма как да бъде обвързан насила.

# 169
Инфото от авторката е крайно непълно Peace Аз не се наемам да правя прогнози.

Според мен обаче прекалено се наблегна тук на отрицателните страни на историята. А истината е - да се каже на авторката да се успокои и да изчака, без да се вторачва в този мъж.

# 170
Може и по-категорично. Да взриви връзката брутално. Счупеното сърце боли,
но после човек става по-силен и има повече познания кое е правилно. Може
да се окаже, че този мъж въобще не е бил подходящ, че всичко е било само
фантазия.

# 171
Ами то ще си покаже какво ще се окаже  Wink Няма никаква нужда да й се натяква, че може да си е намерил друга и т.н.

# 172
Мен също ме притеснява мисленето за "бебенце". Обикновено зрелият
човек мисли за "дете", като си представя вече разумното същество на
около 12-13 години. А не просто да създаде сладко "бебенце" и после каквото
падне.

# 173
Из Бургас има много свекърви с гръцка жилка- мамата си тракат  Mr. Green
Обичано някоя приятелка или съседка вижда младежа, до като се се разхождат из морската градина и изтропва на маминка "Видях твоя убавец с една жена с едно дете". И новият сезон на драматичния театър е открит.

# 174
Да бе, аз никога не съм си представяла 13 годишния си тийн при забременяване, хехе Исках си бебе Heart Eyes Ясно, че после порастват Simple Smile

Изобщо децата са си ангажимент, но и емоция, няма какво да се правим, че всички сме изчислили на наследниците си осигуряването до 40 годишна възраст Crazy

# 175
Чудесно, разговора започна да става смислен.Благодаря на всички за откровеността и добрите съвети.Не ме е страх от критики, аз съм разумна и много силна жена със сериозна длъжност.Преживяла съм доста несгоди в живота си, които ме направиха доста силна и познаваща мъжката психика.Получавала съм удари на всички фронтове.Ще има и още съм сигурна, защото човек се учи докато е жив.С тази връзка аз научих какво е любовта да е взаимна и споделена.
Ще пиша после пак........

# 176
Надявам се, че в това време до като е решил да мисли, не го безпокоите, защото това определено отблъсква мъжете и ги кара да вземат крайно решение.

# 177
"С тази връзка аз научих какво е любовта да е взаимна и споделена."

Не, нищо не си научила. Любов не е съществително, а глагол.

Вие двамката сте имали споделено някакво приятно емоционално главозамайване.
Лудост за двама. Любовта не е емоция, тя е реалност и действие.

А като гледам действието не говори за любов.

# 178
  • София - Рим и обратно
"С тази връзка аз научих какво е любовта да е взаимна и споделена."

Не, нищо не си научила. Любов не е съществително, а глагол.

А като гледам действието не говори за любов.
Е, стига де, изчакай малко, за къде си се разбързала сега Laughing... Всичко се случва, престанете да прокобвате.

# 179
А дали е имало "буферна връзка" между развода и новата сериозна връзка?
Често е полезно...

Общи условия

Активация на акаунт