Разделихме се за да помисли......

• 52 601
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
На мен ергенашът ми е съмнителен. То и всичко неженено над 30 е
съмнително де...
На мен пък всичко женено под 30 гдини ми е съмнително.
Особено, ако тръгне на гол гъз да гради семейство, т.е.
разчитайки на помощ от родители и вкарвайки жената в зависимост , не само от него, а и от родителите му.

До 30 години се гради кариера, жилище, събират се пари.
Един истински мъж е в състояние да създаде благоденствие на семейството си (жена и деца),
иначе къде е тръгнал да се жени.
И тия дето живеят още при родителите си, също не са готови за семейства.
Финансовата независимост и отговорност е важен фактор за това, дали си годен или не за създаване на деца, защото зависи само и единствено от човека. Мъжът дори и при раздяла, трябва да е в състояние да продължи да се грижи финансово за детето, а ако се наложи и за майката. Иначе за мен безотговорните, които сред развод не си поглеждат децата, са боклуци  Peace

# 226
Един истински мъж е в състояние да създаде благоденствие на семейството си (жена и деца),
иначе ..
Принципно е така, ама колко от българските мъже до 30г. са с добра кариера, собствено жилище и заделени пари?

# 227
Моето мнение по темата-той има друга...Може да не се е случило нищо между тях на тоя етап,но му е замотала главата..Това е моята хипотеза.Не вярвам да се  е уплашил,след 5 месеца връзка,нито да слуша мнението на родителите си или на който и да е друг,щом обича истински.  Peace

# 228
иначе ..
Принципно е така, ама колко от българските мъже до 30г. са с добра кариера, собствено жилище и заделени пари?
А де, има и на по 60 пак на нулата. Че и под нулата - със кредити.

Пък и 30 годишен да ми изскочи с жилище и 200 000 ипотечен кредит, пак същата работа. Мерси. По съм съгласна да е на квартира, отколкото с кредит.

# 229
Моето мнение по темата-той има друга...Може да не се е случило нищо между тях на тоя етап,но му е замотала главата..Това е моята хипотеза.Не вярвам да се  е уплашил,след 5 месеца връзка,нито да слуша мнението на родителите си или на който и да е друг,щом обича истински.  Peace
Може и наистина да се е уплашил. В този случай най-добре е, авторката да не му звъни, все едно той не съществува за нея, нека той да я потърси, ако я обича и желае бъдеще с нея.

И на мен ми се случи в началото на връзката ми с мъжа ми, около 3-4 месеца бяхме заедно.
Причината беше различен произход, и не беше в моя полза, а видях че той много се влияе, от роднини, родители и т.н. Аз си тръгнах, и не го потърсих, за мен беше умрял. След около седмица, той ме потърси, станало му ясно, какво е изгубил, каза че няма да позволи никога вече, никой да застане между нас и отряза всички дразнители. Но му трябваха няколко месеца да изтрие горчивината, която беше оставил в мен и да ме убеди да се оженим.

# 230
  • Бургас
Има разлика, когато един мъж си тръгва, за да помисли наистина над една връзка, особено когато тя започва да става сериозна. А съвсем друго е да се отдалечи УЖ за да мисли, а всъщност да цели постепенно отдалечаване и в последствие пълно прекратяване на контактите с половинката му. Така се изнизва като пръдня из гащи, без излишни обяснения и драми и оставя времето да си свърши работата.

# 231
Има разлика, когато един мъж си тръгва, за да помисли наистина над една връзка, особено когато тя започва да става сериозна. А съвсем друго е да се отдалечи УЖ за да мисли, а всъщност да цели постепенно отдалечаване и в последствие пълно прекратяване на контактите с половинката му. Така се изнизва като пръдня из гащи, без излишни обяснения и драми и оставя времето да си свърши работата.
Е ние тук уж не знаем за кое от двете изнизвания става въпрос - дали да мисли, или културно и тъпо да къса с нея.

# 232
  • София
Моето мнение по темата-той има друга...Може да не се е случило нищо между тях на тоя етап,но му е замотала главата..Това е моята хипотеза.Не вярвам да се  е уплашил,сb]след 5 месеца връзка,[/b]нито да слуша мнението на родителите си или на който и да е друг,щом обича истински.  Peace

Винаги ми е било чудно след колко време решаваш, че дадени взаимоотношения са "връзка". Като избегнем клишетата, че "знаеш от самото начало", че "го чувстваш" и т.н. колко е това време  newsm78 newsm78 Някои и след седмица казват, че имат "сериозна връзка"  Crazy Crazy

# 233
Дори за мъж, възрастта преди 30 може да е доста благотворна за брак.
За жена да не говорим.

Това с кариерата и доходите са по-скоро извинения. Ако човек е смел,
между 20 и 30 ще си отгледа децата в ранна възраст. Там, където липсват
пари (а те едва ли съвсем ще липсват), има младост и енергия. А и още нещо:
ще прекараш повече години с децата си, и то млади и активни години.

Хората, които не осъзнават това и си мислят, че децата са най-вече въпрос
на всичко да е идеално и да има много материални блага, често се объркват.

Един автомонтьор на 23 може да има и пари, и стабилност за семейство, каквато
няма един икономист или банков служител на 23. Има и други занаяти и професии,
които позволяват това.

А иначе тия на 30 с кариера ги знам- на ръба на странностите.

# 234

Един автомонтьор на 23 може да има и пари, и стабилност за семейство, каквато
няма един икономист или банков служител на 23. Има и други занаяти и професии,
които позволяват това.

Това само аз и ти го мислим. Никой не разбира, че занаята си е занаят. А счетоводителчета - бол.

# 235
  • Бургас
Е ние тук уж не знаем за кое от двете изнизвания става въпрос - дали да мисли, или културно и тъпо да къса с нея.

Ами дано наистина да се е отдалечил, за да си помисли, а не за да се отърве от нея по безболезнен за него начин. Няма как да знаем реално какво се случва. Ако е имал за цел да я зареже тя въобще няма защо да тъгува. Даже по-добре, че се е отървала от подобен страхливец, който не може да се изправи и да й каже, че не вижда бъдеще във връзката им и иска да я прекрати. Да е доволна, че това е станало сега, а не след като й е направил "бебенце", че тогава щеше да го яде един.

Иначе няма да се учудя, ако само авторката счита, че има сериозна връзка, а момчето просто да си мисли "Ами размотавам се тук с една самотна майка". Имам такъв познат, който спи с разведена жена с дете, но просто се забавлява с нея. Нито смята да има сериозна връзка с нея, нито да й гледа детето, нито нищо - просто секс. Ако "великият мислител" е омайвал авторката с приказки за щастливо семейство, още деца и безоблачно бъдеще, за да може да се размотава и да спи с нея по-дълго време, това само показва, че нищо не е изгубила.

П.П. Ако до седмица-две не я потърси това значи, че абсолютно я е зарязал и чака с времето да се отдалечат и да спре да го търси. Колко удобно.

# 236
Бих се чувствала отвратително да чакам някой да реши как ще протече моя живот. Да стоя , да страдам и да чакам благоволението на Цар Лъв  да реши какво ще прави с мен и на практика и моето бъдеще, че и с детето ми...Освен всичко това да не ми е ясно кога и дали ще се обади.
Да, нормално е някой да поиска време за размисъл, но нищо не му пречи  да си мисли и без да прекратява отношенията..временно...

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 10:40 от MALVINA

# 237

Имам такъв познат, който спи с разведена жена с дете, но просто се забавлява с нея. Нито смята да има сериозна връзка с нея, нито да й гледа детето, нито нищо - просто секс. Ако "великият мислител" е омайвал авторката с приказки за щастливо семейство, още деца и безоблачно бъдеще, за да може да се размотава и да спи с нея по-дълго време, това само показва, че нищо не е изгубила.

Ух, да не съм аз.  Laughing Пиши ми на лични как се казва твоя познат.  Laughing

# 238
  • София - Рим и обратно
Всеки тук си пише, изхождайки от своя опит, своите субективни наблюдения. А случки има всякакви - колкото хора, толкова и сценарии.
Аз, ако съм на мястото на авторката, не бих писала каква е развръзката, дори и да е хепиенд, след толкова черногледи сценаристи и техните прокоби:lol:

# 239
  • София

Имам такъв познат, който спи с разведена жена с дете, но просто се забавлява с нея. Нито смята да има сериозна връзка с нея, нито да й гледа детето, нито нищо - просто секс. Ако "великият мислител" е омайвал авторката с приказки за щастливо семейство, още деца и безоблачно бъдеще, за да може да се размотава и да спи с нея по-дълго време, това само показва, че нищо не е изгубила.

Ух, да не съм аз.  Laughing Пиши ми на лични как се казва твоя познат.  Laughing

Да не се окаже, че много тук искат да знаят името  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт