Разделихме се за да помисли......

• 52 573
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Аз мисля, че няма да й вдигне телефона.

# 301
Абсолютно безпредметно е да му се обажда.

# 302
Абсолютно безпредметно е да му се обажда.
+1 Ще му се вдигнат въшките още повече.

# 303
  • Бургас
Тя се държи така все едно въобще не е обидена от отвратителното му отношение. Как така те зарязват като мръсно куче без обяснение и ти се молиш на Бог да ти го върне обратно. Дори и той да се върне при нея, вече ще знае, че може да си разиграва коня, защото тя е влюбена като ученичка в него и ще му прощава всичко. Просто легнеш ли по гръб веднъж и унижиш ли се за някой, този някой вече първо няма да те уважава, второ - ще си прави каквото иска и трето - няма да те заобича. Как може да обичаш някой, който не уважаваш и който не уважава самия себе си.
Абе отиде коня у ряката  Tired

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 15:34 от miss july

# 304
Тя се държи така все едно въобще не е обидена от отвратителното му отношение. Как така те зарязват като мръсно куче без обяснение
Дал е обяснение, има нужда да мисли. Peace

# 305
Авторката непрекъснато повтаря, че е силна жена  Rolling Eyes

Авторке, силните жени няма нужда да си го повтарят това, те просто са ... силни и не чакат Господ, положителното мислене и ли някой друг да взима решенията вместо тях.

В момента ти си изключително слаба и податлива на манипулации.
С молби към Господ няма да оправиш ситуацията. И нека силата бъде с теб...  Simple Smile

# 306
Авторката непрекъснато повтаря, че е силна жена  Rolling Eyes

Авторке, силните жени няма нужда да си го повтарят това, те просто са ... силни и не чакат Господ, положителното мислене и ли някой друг да взима решенията вместо тях.

В момента ти си изключително слаба и податлива на манипулации.
С молби към Господ няма да оправиш ситуацията. И нека силата бъде с теб...  Simple Smile
Може да е силна в много неща(всяка майка е силна), но емоционално е слаба.

# 307
Защо си избивате проблемите върху авторката?

# 308
Главно за да не стигне до нашите проблеми.

# 309
  • Бургас
Защо си избивате проблемите върху авторката?

Ко каза, ко  newsm78

# 310
вече е минала цяла седмица. До кога господина смята да те размотава? До кога ти ще му позволиш да те размотава? А на детето какво казваш? Че е в командировка ли?
Колкото и да го обичаш, трябва да обичаш първо себе си и да проявяваш повече достойнство и гордост. Трябва да си пристрастена не към него, а към детето си. Честно казано ако някой мъж се държи така унизително с мен, просто ще го намразя. Все едно кандидатстваш за работа при него и след интервюто той ти е казал, че ще си помисли дали да те наеме, а дотогава трябва да чакаш нервно до телефона.Айде по пързалката  Stop
Стегни се, избърши си сълзите и се уважавай повече. Заслужаваш нещо по-добро, а не някакъв смешник, дето си плюе на петите, защото не знае какво иска. Много си голяма, за да се занимаваш с такива незрели инфантилни мъже. Трябва ти мъж на място, който като каже нещо, го устоява, а не изчезва като Дейвид Копърфилд.
Моля те, спри с непоисканите съвети Stop
Животът си е неин и тя сама решава какво да чака, дали и как да проявява достойнство, какво заслужава и т.н
Не разбирате ли, че жените са различни и докато ССФ е супер жена, която всеки мъж носи на ръце и боготвори, има един друг реален живот, в който жените са слаби, страдат и плачат....

# 311

Животът си е неин и тя сама решава какво да чака, дали и как да проявява достойнство, какво заслужава и т.н
Не разбирате ли, че жените са различни и докато ССФ е супер жена, която всеки мъж носи на ръце и боготвори, има един друг реален живот, в който жените са слаби, страдат и плачат....

Е добре де. Всички страдаме и плачем. Именно "непоисканите" съвети от форума на мен много ми помогнаха да се справя по-бързо с плача и страданието. Така че, все на някой ще помогне.

# 312
  • Варна
След всичките ви мрачни прогнози как мъжът вече си е решил дилемата, не в полза на авторката, аз ако съм на нейно място, ще се включа след няколко дни с новината как блудният син се е завърнал и всичко е цветя и рози. Ей така, само за да видя коментарите след това.  Laughing

# 313
След всичките ви мрачни прогнози как мъжът вече си е решил дилемата, не в полза на авторката, аз ако съм на нейно място, ще се включа след няколко дни с новината как блудният син се е завърнал и всичко е цветя и рози. Ей така, само за да видя коментарите след това.  Laughing
Това е ясно и 100% сигурно.  Laughing Laughing

# 314
  • Бургас
вече е минала цяла седмица. До кога господина смята да те размотава? До кога ти ще му позволиш да те размотава? А на детето какво казваш? Че е в командировка ли?
Колкото и да го обичаш, трябва да обичаш първо себе си и да проявяваш повече достойнство и гордост. Трябва да си пристрастена не към него, а към детето си. Честно казано ако някой мъж се държи така унизително с мен, просто ще го намразя. Все едно кандидатстваш за работа при него и след интервюто той ти е казал, че ще си помисли дали да те наеме, а дотогава трябва да чакаш нервно до телефона.Айде по пързалката  Stop
Стегни се, избърши си сълзите и се уважавай повече. Заслужаваш нещо по-добро, а не някакъв смешник, дето си плюе на петите, защото не знае какво иска. Много си голяма, за да се занимаваш с такива незрели инфантилни мъже. Трябва ти мъж на място, който като каже нещо, го устоява, а не изчезва като Дейвид Копърфилд.

Ами значиии.......прочети първия пост на темата. Там ще прочетеш именно:
"Моля, споделете, дайте ми съвет".

Че живота си е неин е ясно. Нямаме за цел да я огорчаваме, а да й отворим очите за някои очевидни неща, дори ако за тази цел трябва да сме леко груби. Всичко изписано е продиктувано от желанието ни да й помогнем. Тя сама иска помощта ни. Затова е пуснала и темата.

Общи условия

Активация на акаунт