Разделихме се за да помисли......

• 52 534
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Like_Smoke , там е работата че той и казва , че е с нея , че я обичам, но иска да спрат за малко ...за да мисли. Той не казва, че иска да прекратят връзката окончателно. Това е тъпото за мен.
Това, че я обича не означава, че е готов да прави семейство с нея  Peace
Разбира се, но въпросът за семейство не е бил на дневен ред, за да обяснява неговото ''мислене''

За съжаление можем само да гадаем, какво е било на дневен ред  Crazy
Все пак тук виждаме само едната част от историята, а както знаем медалът има две страни

# 346
Like_Smoke ,така е. Истината със сигурност има две страни.  Peace

# 347
Like_Smoke , там е работата че той и казва , че е с нея , че я обичам, но иска да спрат за малко ...за да мисли. Той не казва, че иска да прекратят връзката окончателно. Това е тъпото за мен.

Това, че я обича не означава, че е готов да прави семейство с нея  Peace

... т.е. не я обича с някаква мисъл в главата за общо бъдеще,а с оная си работа само...
изобщо не си струва да го оплаква.

Ами и аз ако бях мъж и само след 3 месеца буйна страст,жената започне да мисли гласно за "бебенце",
и аз бих застанал нащрек,дали не е още рано,дали не се опитва да ме върже и т.н.

# 348

Ами и аз ако бях мъж и само след 3 месеца,жената започне да мисли гласно за "бебенце",
и аз бих застанал нащрек,дали не е още рано,дали не се опитва да ме върже и т.н.
Не вярвам да иска да го върже. По-скоро има неистова нужда от човек до себе си.

# 349
Що бе, автомонтьор и някое семпло момиче могат и след три месеца
направо да си го напрвят бебето, особено ако са на 23. И никой няма
да протестира, че е "вързан".

Виж жена на 37...това е сериозна възраст.

# 350

Ами и аз ако бях мъж и само след 3 месеца,жената започне да мисли гласно за "бебенце",
Не вярвам да иска да го върже. По-скоро има неистова нужда от човек до себе си.

+1
Подобна обсесия плаши хората

# 351

За тези три месеца,той щом не е хлътнал до уши,значи не му са много силни чувствата...
Щом  е готов да я остави и да мисли неизвестно колко време,значи любовта е едностранна.

# 352
Човек до себе си, но не на всяка цена и не всеки,
а точният.В противен случай - дай да се обесим, за да не се удавим.

# 353
Човек до себе си, но не на всяка цена и не всеки,
а точният.В противен случай - дай да се обесим, за да не се удавим.
Joy Joy Точно.

Аз като разведена с дете, като цяло трудно ще се вържа на идеята за бебенце, камо ли за някой и друг месец. Пък не се имам за много НЕсемпла(а трябва, но това е друга тема).  Laughing Някак си, когато вече имаш дете, цедката става в пъти по-гъста и по-трудна за преминаване.

# 354
Да, не на всяка цена.

Връзката с мъж не решава проблеми. Хубаво е да я има, но
когато и двете страни са си решили проблемите и се събират
съзнателно и цивилизовано.

Иначе само си търсиш белята, дори в началото да има романтика.

Връзките НЕ решават проблемите- физически, психически, всякакви.

# 355
Всъщност, всеки път след отдръпване, връзката е ставала сериозна и е минавала на друго ниво. Във всяка книга за отношения, която съм чела, е споменато, че мъжете се отдръпват периодически, за да осмислят нещата. Дали ще го каже "искам да помисля" или просто ще се отдръпне - все тая. мъжете не са жени, все пак.

И защо четеш такива глупости, помагат ли ти с нещо? Обзалагам се, че не ти помагат или ако да, то е за да ти затвърдят убеждението, че мъжът си е лайно и ако го ръчкаш с клечка, ще смърди, но понеже няма как да е иначе, трябва да свикнем с миризмата. То има такива мъже, ама не знам да са желания партньор. Ще ми се отдръпва той, мъж ли е това или някакво бебе, което се чуди да си яде попарата или да я разплиска с лъжица?

# 356
  • Насред хаоса
Като чета постовете на авторката, оставам с впечатление, че пише не 37-годишна зряла жена, а 17-годишно момиче. Няма лошо в тая наивност и чувствителност, когато човек е преценил, че може да понася последствията от тях и не отговаря за друг човек. Тук обаче май няма такова нещо. Авторката се е вкопчила в тоя мъж, сякаш е единствен на света. А най-сигурната рецепта да загубиш интереса на даден мъж е да го направиш център на вселената си и да го убедиш, че си му в кърпа вързана. На мястото на авторката бих му поставила ясен срок докога да мисли, ако изобщо има намерение да мисли, и бих се заела с наистина важните неща в живота си. Да види, че светът ми не се върти около него и че нямам намерение да губя време и нерви, докато той си играе на иди ми - дойди ми.
Що се отнася до него - какво има да му мисли след почти половин година опознаване и общуване? Би трябвало досега да е преценил, все пак е на 33. И на мен това внезапно желание за размисли ми се струва или опит за късане, или опит за паралелна връзка, в която все още не е сигурен, но и не желае да пусне сигурния клон. Каквото и да е, не е почтено. Когато един мъж уважава една жена, той намира начин и да скъса с нея, без да я кара да се чуди, без да я унижава и без да я обижда.

# 357
Когато един мъж уважава една жена, той намира начин и да скъса с нея, без да я кара да се чуди, без да я унижава и без да я обижда.
Как? Аз не се сещам. И по-горе писах, че винаги ме е боляло. Дай някакъв пример, когато теб или някой друг не го е боляло, като са го зарязали.

# 358
Всъщност, всеки път след отдръпване, връзката е ставала сериозна и е минавала на друго ниво. Във всяка книга за отношения, която съм чела, е споменато, че мъжете се отдръпват периодически, за да осмислят нещата. Дали ще го каже "искам да помисля" или просто ще се отдръпне - все тая. мъжете не са жени, все пак.

И защо четеш такива глупости, помагат ли ти с нещо? Обзалагам се, че не ти помагат или ако да, то е за да ти затвърдят убеждението, че мъжът си е лайно и ако го ръчкаш с клечка, ще смърди, но понеже няма как да е иначе, трябва да свикнем с миризмата. То има такива мъже, ама не знам да са желания партньор. Ще ми се отдръпва той, мъж ли е това или някакво бебе, което се чуди да си яде попарата или да я разплиска с лъжица?
Аз нямам такива убеждения за мъжете. Имам чувството, че изобщо не си разбрала какво съм написала. Мнението ми е, че това, че един мъж иска да помисли преди да вземе съдбовно решение и да даде мъжката си дума, не е непременно лошо и при мен винаги е свършвало добре Simple Smile Дадох контрапримери на мненията, че не обича, че не знам си какво. Чак ми стана неприятно да ти чета поста, честно казано.  Той може изобщо да не е скъсал с нея, тук веднага се почна с някакви черни прогнози.

# 359
  • Насред хаоса
Когато един мъж уважава една жена, той намира начин и да скъса с нея, без да я кара да се чуди, без да я унижава и без да я обижда.
Как? Аз не се сещам. И по-горе писах, че винаги ме е боляло. Дай някакъв пример, когато теб или някой друг не го е боляло, като са го зарязали.
Ясно е, че когато човек обича, а другата страна къса, ще боли. Това не може да се избегне. Имах предвид, че когато тръгне да къса, то прави така, че да не обижда или унижава другия, нито пък да го кара да се чуди защо и как, с което още повече да усилва болката или да остави впечатление у другия, че той има вина. Просто се държи коректно и както трябва, въпреки че знае, че ще нарани другия. Болката вече си остава за този, с когото са скъсали, няма начин да бъде избегната.

Общи условия

Активация на акаунт