Разделихме се за да помисли......

• 52 529
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 12:24 от nikol0455

# 406
Мамасита, това е абсолютната истина! И го казвам, не защото ми харесва как звучи, а защото стигнах сама до този извод, след лични преживявания. Колкото по-рано човек го осъзнае това, толкова по-добре за него. Лошото е, че хората го определят като цинизъм, но всеки има право да мисли както иска все пак.

# 407
Стига с тия торти,че ми се прияде.Вече само по рожденни дни ям торта.

Ти пък де ги видя тез торти? Joy

# 408

мамасита за торти и тамян на предната страница колко се обяснява... Simple Smile

# 409
nikol0455 , и ти по цял ден се чекнеш на пилона и не четеш ! hahaha
Авторката снощи беше тука , споделила е с мама любовния чат с младежа и сега го чака да се завърне в прегръдките й ! Grinning

# 410

мамасита за торти и тамян на предната страница колко се обяснява... Simple Smile
Явно наистина ти се яде торта, ама тя обяснява за тор - това което се тори земята Simple Smile/тор- торта/

# 411

Или се е надявала,че ще се включат само жени в нейната ситуация и ще я успокоят
"не плачи,той ще се върне" а то какво стана- всички й се караме,да не го мисли,
докато "той си помисли"

Тортата не е торта, а тор.  Wink

Аз съм била в нейната ситуация, но пак не мога да го кажа. Защото и да се върне, не се знае дали няма да я нарани още повече.

# 412

Тор-та, а не торта.... ударението е другаде Simple Smile. Става дума, за тор.

Съжалявам за повторението, писали сме заедно...

# 413
Мамасита, това е абсолютната истина! И го казвам, не защото ми харесва как звучи, а защото стигнах сама до този извод, след лични преживявания. Колкото по-рано човек го осъзнае това, толкова по-добре за него. Лошото е, че хората го определят като цинизъм, но всеки има право да мисли както иска все пак.

Авторът на цитатите е Тимъти Лиъри, човек, който е изследвал може би най-смело
вътрешния свят и чувствителност на човека.

# 414
Авторът на цитатите е Тимъти Лиъри, човек, който е изследвал може би най-смело
вътрешния свят и чувствителност на човека.
Ще потърся негови книги, ще ми е интересно да прочета повече.
Между другото в този ред на мисли, затова е толкова тежко при раздяла - изпада се един вид в абстиненция.

# 415
  • Бургас
С всеки изминал пост на авторката се отчайвам все повече за нея.
На 37г. и мама да ти чете кореспонденцията, за да ти налива акъл в главата  Rolling Eyes.
Явно нашите 25 стр. и пишещите в нея поне 10 човека не са й недостатъчни или просто търси някой, който да я успокои как положението е тип-топ, той е чудесен и да не се притеснява.
За една седмица разбрах само, че си пишат, но не и че се виждат. Това ако не е разигравка .........

# 416
С всеки изминал пост на авторката се отчайвам все повече за нея.
На 37г. и мама да ти чете кореспонденцията, за да ти налива акъл в главата  Rolling Eyes.
Явно нашите 25 стр. и пишещите в нея поне 10 човека не са й недостатъчни или просто търси някой, който да я успокои как положението е тип-топ, той е чудесен и да не се притеснява.
За една седмица разбрах само, че си пишат, но не и че се виждат. Това ако не е разигравка .........
Ни е не я разбираме, защото сме изстрадали нещастници, нали така писа една друга потребителка.  Tired

# 417
  • София
E нещо не го разбрах това с тортата и тамяна  newsm78 Единствено, че тортата върви навсякъде - и в добро, и в лошо, и в смях, и в сълзи  Mr. Green

# 418
E нещо не го разбрах това с тортата и тамяна  newsm78 Единствено, че тортата върви навсякъде - и в добро, и в лошо, и в смях, и в сълзи  Mr. Green
Joy Joy Още една мераклийка за торта. Иде реч за тор Grinning

# 419
  • София
Joy Joy Още една мераклийка за торта. Иде реч за тор Grinning

Е що не, аз си ям торти по всякакви поводи - страдам си и ям торта, радвам се - и пак си ям торта  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт