Разделихме се за да помисли......

• 52 473
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Съжалявам, че толкова ти липсва въображение. Точно сред
най-тежката дисциплина и еднообразие възникват чудесата.
Че раждането на дете в стабилна и приятна среда не е ли малко
чудо?

Останалото е фалш и маниерност.

"позитивна, любвеобилна, емоционална, откровена"

Не, човек на 37 не може да е такива неща. Трябва най-вече да
е мъдър и да действа целесъобразно.

Ето например: ако добре сте обмислили взимането на домашен
любимец, всичко е еднообразно и спокойно, но има невероятно
чудесни моменти, например когато котето заспи в слънчево петно
и е много топличко...

Но ако си взел котка ей така на приключение- няма да я оцениш,
защото ти е накъсала кожения диван.

Е щом връзката се оприличава с вземането на домашен любимец  #Crazy #Crazy Е май наистина то си е почти същото.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А скъсаният кожен диван ще си е скъсан дори независимо дали си обмислил вземането на домашен любимец, или са ти го подарили, или си го прибрал инцидентно от улицата  Laughing

# 436
Наде, тез торти са ти замъглили съзнанието. Друг е смисълът на примера с котката, ти много буквално го четеш Wink

# 437
Не, просто ако имаш кожен диван, не взимаш котка.

А връзките между хората щяха да са по-хармонични, ако бяха
като с домашния любимец. Там има приемане, уважение, грижа-
а котката ти никога не ти омръзва. А от човека имаш хиляди
очаквания, доста от тях-неоправдани.

За мен да имаш котка е вълшебно, истинска любов е.

Но във всеки случай авторката ТРЯБВА да разбере, че трепетите
и емоциите в случая са по-скоро вредни, не повод за гордост.

Истински чувствителният човек не трепери от емоции. Той просто
чувства- а за да чувстваш, трябва да си притихнал, външно и вътрешно.

На невежите това изглежда като студенина, но то е точно
истинско уважение и любов.

# 438
Абе много нещо се е изписало тук  Shocked

За мен е супер просто - един мъж или те носи на ръце, съобразява се с теб и ти прави живота по-щастлив, или не ти е никакъв мъж и го зарязваш / забравяш.  Peace

# 439
Абе много нещо се е изписало тук  Shocked

За мен е супер просто - един мъж или те носи на ръце, съобразява се с теб и ти прави живота по-щастлив, или не ти е никакъв мъж и го зарязваш / забравяш.  Peace
Сега ще те емнат, че добрата връзка иска да се трудиш, да се грижиш за нея, да правиш компромиси, да надграждаш, бе да я мислиш 24/7 как да не окапе.

# 440
Абе много нещо се е изписало тук  Shocked

За мен е супер просто - един мъж или те носи на ръце, съобразява се с теб и ти прави живота по-щастлив, или не ти е никакъв мъж и го зарязваш / забравяш.  Peace
Сега ще те емнат, че добрата връзка иска да се трудиш, да се грижиш за нея, да правиш компромиси, да надграждаш, бе да я мислиш 24/7 как да не окапе.
Тц, точно от до момента пишещите, не виждам много коя ще я емне. То всички сме от тия , които сме я по пилона, я с коня, я пред тв-то за поредна серия '' Листопад''. Май никоя не е за тез борби Grinning Като чета, повечето са разбрали, че ако една връзка е истинска, тя си върви спокойно и не е нужно все да си в роля, с перо  в з....ка и на тръни.

# 441
Да бе. Егаити връзката, дето ще я мисля нон- стоп. Ако не се случва всичко то самосебе си и да те кара да се чувстваш щастлив, другото го зАрежи.

# 442
Така си е, и аз не мога да мисля вечно сега връзката ми наред ли е, не е ли  Crazy Там искам да съм стабилна и спокойна, че да гоним другите проблеми, реалните житейски. Е, компромиси за някой дребен битовизъм или друга дреболия всеки ще направи, но това е просто част от ежедневието.  Peace

Но оттам нататък не е ли жената връх и мечта в живота на някой мъж, не се ли той страхува да не я загуби и не я ли пази постоянно, по-добре е да го сменя овреме. Иначе ще си живее все по-тъпо и по-тъпо. Crazy

# 443
Разбира се, че връзката иска грижа, но то не е да си казваш непрестанно, че той си е такъв, щото те мъжете са си такива по принцип и да се огъваш по него или да търпиш, а да гледаш и ти да си добре, да даваш, но да даваш и на себе си. И да се стараеш да не изоставаш, докато другият дърпа напред. Станат ли ви много различни нивата на равитие и усещане за света, от само себе си връзката се разделя.

# 444
Не съм напълно съгласна с "носенето на ръце", според мен трябва да има
и елемент на предизвикателство към жената, да се изисква нещо от нея.

Иначе става скучно, а жената се разглезва и става ужасна.

# 445
Ето моята грешка, довела до първия развод: и аз разчитах на "чувства",
трепети и вълнения, а то момиче на 19 лесно се лъже от мъж на 33, че чак
го виждах като супер интересен, ерудиран, зрял. Направо бях като ония
треперещи кученца, които непрекъснато се превъзбуждат. Та обявих, че
много го обичам и е много добър.

Разбира се, междувременно изобщо не забелязвах фундаментални разлики
и проблеми. Е, поне докато не пораснах, а той не си остана същият и
не започна да ми се струва скучен, зубрач вместо ерудиран и закостенял-
вместо зрял.
Между другото това много често го наблюдавам. Ще ми се обидиш, но именно разни комплексирани мъже, които не са харесвани от жени на възраст близка до тяхната, си хващат много по-млади момичета. Защото тях могат да ги впечатлят, да им изглеждат интересни, да се оглеждат в техните очи и да се чувстват велики. А момичето поотрасне малко и задминава мъжа по всички параграфи. Тогава той отново пробва да излиза пак с момиче на подобно ниво на развитие. Виждала съм как това се повтаря и потретва с един, който циклично излизаше с 16-17 годишни, които го зарязваха след 4-5 години. Но сега повече разбирам твоите категорични мнения за някои неща. Всеки изхожда от своя опит.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 17:18 от OX'AMAH

# 446
Честно да ви кажа, не знам как да продължа...Дали да кажа какво се е случило реално  през тези дни, защото има развитие , или да оставя да се развият вашите сценарии.Мили, скъпи дами, момичета......... newsm03
Не казвам, че съм безгрешна, за това и съм тук, да търся съвет, как се постъпва в такива случаи...защото не искам да допусна грешка към дъщеря ми.
Повтарям - той е прекрасен човек, сериозен, отговорен.
През това време разговарях  и с майка ми, допуснах я да прочете важни разговори между нас, за да има едно реално обективно мнение.
С най-голямото ми уважение към всички вас, аз попитах за съвет тези, които имат този горчив опит.Не всяка от вас е била с дете, на такава възраст и с такива проблеми.Благодаря ви за вниманието...цели 25 страници Shocked
Знае ли всяка от вас, която се опитва да  съди и дава съвети , как се къса частица по частица сърцето ми, как се лутам между ада и рая. Дано никога да не узнаете.... Hug
Не искам и  да си мислите , че сме необуздани в чувствата и действията си.
Има развитие след като съм писала, има много думи, много хубави и силни чувства между нас..,но все още за мен всичко е на кантар, точно защото съм майка на прекрасно момиченце.Преди да започна темата си мислех....ами ако сега след това залитане той се реши, аз дали ще имам същото доверие...
Ла сомбра.......много смислено и правилно, много точни думи и за моя случай в частност.Има грешки, произлизащи от това, че не ни познава като личности.
Да жалко, ще разочаровам някои от вас, че съм поет по душа, но не всяка от нас може да върти задник на пилона...и да разиграва кончето си.Има и такива , които четат стихове, слушат музиката на душата на хората , които обичат -Red
Благодаря Ви за вниманието...Ще продължа темата... Hug
мама мекичка Hug
Red  Peace see you later
Oh`àman Hug
Успех, стискам палци и умната Simple Smile

# 447
Ето моята грешка, довела до първия развод: и аз разчитах на "чувства",
трепети и вълнения, а то момиче на 19 лесно се лъже от мъж на 33, че чак
го виждах като супер интересен, ерудиран, зрял. Направо бях като ония
треперещи кученца, които непрекъснато се превъзбуждат. Та обявих, че
много го обичам и е много добър.

Разбира се, междувременно изобщо не забелязвах фундаментални разлики
и проблеми. Е, поне докато не пораснах, а той не си остана същият и
не започна да ми се струва скучен, зубрач вместо ерудиран и закостенял-
вместо зрял.
Между другото това много често го наблюдавам. Ще ми се обидиш, но именно разни комплексирани мъже, които не са харесвани от жени на възраст близка до тяхната, си хващат много по-млади момичета. Защото тях могат да ги впечатлят, да им изглеждат интересни, да се оглеждат в техните очи и да се чувстват велики. А момичето поотрасне малко и задминава мъжа по всички параграфи. Тогава той отново пробва да излиза пак с момиче на подобно ниво на развитие. Виждала съм как това се повтаря и потретва с един, който циклично излизаше с 16-17 годишни, които го зарязваха след 4-5 години.

Пфу, че аз съм го чувал от устата на такива мъже това. Той си търсел приятелка, но много по-малко от него. Да не ти казвам, че на един дето за никакъв не ставаше, дори и майка му така твърдеше. Трябвало да си хване по-малка от него, за да изпъквал, а той 35 годишен пергишин  ooooh!

# 448
" Ще ми се обидиш"

Няма да ти се обидя. Серийното ходене с мацки на 17 е разбираемо:
жените тогава са много свежи, чисто физически.

В моя случай обаче беше начин да си хване подчиняваща се женичка,
дългосрочно, без замяна с нов модел.

http://xsplat.wordpress.com/

Блог за излизане със 17-годишни.

# 449
Мамасита, той човекът не ги е зарзвал на 17, искаше да се жени за тях, но те го зарязваха в момента, в който завършваха 2-3 курс--направи го три пъти този номер. Познавам го откакто аз бях на 15 и излизаше с моя приятелка, още тогава ми изглеждаше голям смешник. Просто нормална жена не би могъл да си хване. Говорила съм си с две от неговите приятелки, защо са го зарязали и тн. Просто в началото излизаха с него, защото батко е престижно, но после им се отваряха очите и го зарязваха. Също така той не би могъл да тръгне с наистина харесвани ученички или студентки. Излизаше само с по-скромни такива. В момента, в който те прогледваха и му биеха шута в ополза на някой по-готин ръвестник.

Общи условия

Активация на акаунт