Разделихме се за да помисли......

• 52 530
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Не,не мога да го разбера това с мисленето.Нещата между двама души или се получават или не.И още в началото си личи какво може да се случи с даден мъж.В смисъл дали това е правилния човек.Хайде, не ме убеждавайте,че жена на 37г.,още повече преживяла развод,не може да усети дали един мъж е нейният WinkАко беше толкова сигурна в него и в отношенията им,нямаше да страда толкова,че от отчаяние даже тема  пуска тука.Дойде,изрева си мъката,а после-ама вие сте такива,вие сте онакива...Ако всичко между нея и въпросния мъж беше ОК,нямаше да скача като убодена и да се засяга от всяка реплика.Че и обижда-пилони,кончета...Хайде стига Stop

# 481
Тя пък ако си мисли, че е по-лесно да танцуваш на пилон, отколкото да редиш стихове,
дълбоко се лъже!

# 482
  • София
Aaaa сега вече схванах за този пилон  Crazy Crazy Между другото хич не е лесно да си върти човек д-то на пилона  Mr. Green Mr. Green А и кон да яздиш не е лесно  Mr. Green Mr. Green
Охоо, от къде знаш? Thinking И ти не си никаква поетична душа, пфу Crossing Arms

Скрит текст:
да млъкваме, че авторката ще ни се скара , че сме завзели темата

Не бе, аз за истински кон говорех  Mr. Green Mr. Green

# 483
Ами аз никъде не прочетох, че човекът е несериозен, използвач, мошеник, незрял и прочие
Е да , за авторката той е перфектния мъж. Но не се учудвам , че го вижда така, след като сподели , че е пристрастена към него.
Но аз, както страничен наблюдател виждам няколко неща, които ме смущават.
1. Излиза с нея има няма 5месеца и говори за бебенца. Ок, значи вече има сериозни намерения. Странно защо тогава дори не е споменал на родителите си ,че има връзка . Все пак ги гласи да стават дядо и баба Simple Smile
2. Иска да се запознае с детето й и да прекарва повече време с него. Това един отговорен мъж би го направил едва, когато вече е наясно със себе си, че има сериозни намерения към жената и е време да опознае и детето преди по-сериозната крачка.
Само това ми стига да си дам сметка, че този мъж или е недорасъл, или е беотговорен или изобщо не му пука за мен.
Много ясно, че ще й е хубаво с него. Стояла е дълго време сама, изведнъж се появява артистичният  /тя каза, че е такъв/ господин, говори сладки приказаки. вади я от мрачното ежедневие. Той пък защо да не се държи хубаво, няма някакви ангажименти към нея, излизали са и са се забавлявали. Еми няма да я бие, я ? И тя както е била уязвима , как да не се пристрасти?
Сигурна съм, че и бившият й съпруг е бил съвършен преди години в нейните очи . И по същият начин би го бранила от нападки ....Ама сега го нарича негодник...
Ето едни такива нещо се опитваме да й маркираме, но тя не иска и да чува. Тя иска да се молим за нея и него, и тяхната любов ! Еми съжалявам, ама как да не е наивно това?!
И какво е това мислене , цяла седмица. Ако я обича, няма да й причини тези страдания и сълзи! Пак щеше да си помисли, но не по този начин. Той знае, че тя страда и въпреки това го прави - с раздяла, без срещи..Май някакви чатове е имало, което  пък е направо обидно..Ще съм си говорил с някой за бебе , респективно за съвместно съжителствео и ще се изяснявам по чатове..  Stop

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 14:35 от MALVINA

# 484
Авторката не се ли притеснява от собствения си характер?  Naughty

# 485
  • Tам през Атлантическия океан
Temта на Исайкова имаше 'сходен' характер , мацката си пое критиките , дъвкането от наша страна  Mr. Green  без да напада и т.н. надявам се нещата при нея да се се наредили  Grinning

- Чем вы ближе, тем меньше вы видите.
Иллюзия обмана

# 486
Кафе и Малвина Hug
Благодаря ви за откровените думи, най-после започвам да намирам разбиране и помощ.
Да може и наивна да съм била  да обичам, да се доверя и да мечтая за хубаво бъдеще с любим човек, с такъв, който дъщеря ми обожава.
Трудно ми е да говоря за нас сега, когато все още нещата между нас не са ясни...Разберете ме,  след този период следващата стъпка е или взимане на сериозно решение да продължим за винаги заедно, а другата е да се разделим за винаги, което ще е трудно поносимо и за двамата.
Не искам да се оправдавам, но наистина някои от вас се опитваха да се подиграват с мен като човек и с моята болка.Заради това беше огорчението ми ...
След време ще ми е лесно да чувам истините , но сега не са удобни, да така е:hug:
Има много момичета, които са с мен и ме подкрепят...Благодаря Ви!
Не пиша много, защото дъщеря ми има нужда от мен, а и нямам сили. Sad Cry
Лека вечер

# 487
Авторке , мога ли само един съвет да ти дам ? Не се опитвай да мислиш вместо него , недей да му приписваш чувства и емоции .Какво значи - трудно ще е и за двама ни ? На теб ти е трудно . За него не знаем . Наистина , ние не сме чули той какво е казал , но аз пък и на приказки никак не вярвам ... неговите действия обаче , в момента , не са на човек , който обича и щади чувствата на другия , щом така те оставя да се гърчиш .
Остави нещата така . Предположения , няма смисъл да правиш . Или ще сте заедно или не . Среден път няма !

# 488
Още няма решение? Момиче, вземай се в ръце и не се съсипвай!!! Нямам повече какво да ти кажа, защото няма да ме чуеш. Аз не бих простила на някой , който за една седмица така ме е сасипал, до степен да нямам сили. Не бих му и повярвала, че ме обича! Човек, който обича не би причинил на другия подобно мъчение!

Маципици, докато си готова да чуеш истините, те вече ще са те връхлетяли! Съжалявам, че ще го кажа, но не съм oптимист  за края на връзката ти /. До сега той вече трябваше да е взел решение.  Добре е поне мъничко да вникнеш в постовете, които наричаш неудобни. Мисля, че и 20% от тях ако ти останат в главата, би могла да се предпазиш от някои грешни стъпки.
Ще ти пожелая отново мъдрост и успех!

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 19:39 от MALVINA

# 489
Авторке , мога ли само един съвет да ти дам ? Не се опитвай да мислиш вместо него , недей да му приписваш чувства и емоции .Какво значи - трудно ще е и за двама ни ? На теб ти е трудно . За него не знаем .
Именно! Ако питаш мен хич не му е трудно, щом до сега не е отишъл при нея и не е паднал, както се казва в краката й! В такива ситуации ,ако обичаш така боли, липсата е направо физически  болезнена, така че трудно се издържа и ден...пък за седмица да не говорим.

# 490
Освен да ти съчувствам друго не мога да направя. Ти, не казваш нищо конкретно, пишеш всеки път едно и също. Част от момичетата се отекчиха и спряха да следят темата, другата част го удариха на майтап  Tired

# 491
  • София
Много неща станаха завинаги
цитат: продължим за винаги заедно, а другата е да се разделим за винаги,

Много крайности, много нещо  Mr. Green

# 492
Наистина,дори и аз,която съм на 21..ако ми направи такъв номер ''да помислел'' *аз сме заедно от вече две години* ще си дигна чукалата и ще си замина.Значи не е човекът за мен - какво има да му мисли,ако обича...Изключвам случаите,когато става въпрос за женен,човек в затвора,наркоман и други крайни ситуации.
Мъже бол,а точно този който ''трябва да мисли'' си е един от масата в такъв случай.

# 493
  • София
........................,човек в затвора......................

Цитат

Е за там може и за по-дълго мислене да стане въпрос  Mr. Green Mr. Green

# 494
Наистина,дори и аз,която съм на 21..ако ми направи такъв номер ''да помислел'' *аз сме заедно от вече две години* ще си дигна чукалата и ще си замина.Значи не е човекът за мен - какво има да му мисли,ако обича...Изключвам случаите,когато става въпрос за женен,човек в затвора,наркоман и други крайни ситуации.
Мъже бол,а точно този който ''трябва да мисли'' си е един от масата в такъв случай.

Да не е женен пък ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт