Разделихме се за да помисли......

• 52 457
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Но ще има рев дълго време , според мен ...
И надежди, че той ще размисли и ще се върне на бял кон да й падне в краката...Дано не се подхлъзне в тази посока Confused

# 541
  • София
И надежди, че той ще размисли и ще се върне на бял кон да й падне в краката...Дано не се подхлъзне в тази посока Confused

Забрави за пръстена  Mr. Green Mr. Green

# 542

100% ooooh!

# 543
Май на реалити шоу го обърнахте.

# 544
Не можем да знаем какво е Simple Smile Едва ли ще чака зов за завръщане жената, недейте така. След като жена успее да се раздели с бащата на детето / децата, не е вече чак толкова наивна да чака друг някой да й спретва номера.  Wink

# 545
Ооо , недей така , има много тежки случаи ...

Дано тя не е от тях ...

# 546
Не можем да знаем какво е Simple Smile Едва ли ще чака зов за завръщане жената, недейте така. След като жена успее да се раздели с бащата на детето / децата, не е вече чак толкова наивна да чака друг някой да й спретва номера.  Wink
Ооо, напротив! Ако е стояла по-дълго  сама след развода, жената обикновено става уязвима и лесно се хваща на въдицата на следващия с по-сладки приказки.Нормално, всеки има нужда от внимание, от това да е обичан.  А в случая той си оставя вратичка, мълчейки и не казвайки , че иска да сложи край.  А тя го харесва като мъж, като държание и в нейните представи това е мъжът, с който би искала да живее като семейство. Съвсем нормални мисли, между другото. И сега когато тя е сложила края, а той мъчли , в нея остава едно усещане дали не е прецакала нещата. Дали не е прибързала, дали той сега не си мисли, че тя не го обича..Абе много е тъпо така.. Confused

# 547
Ами тъпо е, но ще й мине Peace Всичко минава и заминава, детето остава - само то е незаменимо.

# 548
Ами тъпо е, но ще й мине Peace Всичко минава и заминава, детето остава - само то е незаменимо.
Именно! Мисля, че всички това се опитваме да й внушим! Peace

# 549
Е,да ама ние не сме поети по душа,а дай ни да се връткаме на пилона  Laughing

# 550
Поздравления!

Всяка жена трябва поне по един път в живота си да е пробвала да
е коравосърдечна кучка. Безценен опит е това- пък ако ще да натириш
Единствения. Защото така се научава, че Единствени няма.

# 551
Не мога да не забележа, че тези, които са се опарили твърде много от гадни мъже, като цяло нямат вяра на мъжкото съсловие.
А тези, които все пак са имали допир и с качествени такива, са доста по-умерени в коментарите си.
И сред мъжете, и сред жените, има "качеествени" кучки.Номерът е да ги изпратим в кучкарника и да си нямаме работа с тях.А и освен това, да не забравяме, че по света има много стойностни хора.

Всяка жена трябва поне по един път в живота си да е пробвала да
е коравосърдечна кучка. Безценен опит е това- пък ако ще да натириш
Единствения. Защото така се научава, че Единствени няма.
Ето това имам предвид.Толкова категоричен може да бъде само човек, който никога не е попадал на стойностен мъж.В случая.
Същото, като мъж да каже:"Всички жени са курви/боклуци/зестрогонки!" - той просто не е имал допир с качествени жени.

# 552
Краси, мисля, че не си разбрала правилно Peace Един мъж може да е изглеждал незаменим и да е давал незабравими преживявания, но ако почне да върти номера, да лъже и т.н. - това значи, че вече не е такъв и трябва да бъде заменен рано или късно. Докато детето вярвам никой и при никакви обстоятелства няма да си смени Simple Smile

Аз лично изобщо не мисля, че всички мъже са кофти - напротив, познавам много свестни такива, много. Но факт е, че мъж, който аз мислех за незаменим, се издъни. Е сега да седна да вярвам, че си е все пак незаменим и единствен и да се гръмна ли  Laughing Няма начин. Laughing

# 553
Краси,мисля,че много правилно си разбрала !
Дана, просто лоша среща ,мила ! Ще срещнеш и точният !
Ще разбереш по ...................

# 554
Чакайте сега! Ако някой не иска да е с нас, това не го прави лош. Или че е слаб характер, не умее да взема решения и т.н. Просто не е подходящ за мен и това е. За някоя друга ще е прекрасен и ще отговаря на критериите й, но за мен не е.
Краси, знаем че ти си взела най-прекрасния мъж Laughing Ама позоволи и на другите да са имали късмета да познават и стойностни мъже.  В слуачая на авторката не казваме, че човекът не е стойностен , казваме че не иска да е с нея. Все пак ние не сме чули и  неговата гледна точка, не знаем дали и наистина така се развиват нещата, както авторката ги описва.
Да не говорим, че понякога поведението на жената предизвиква мъжа да излъже, само и само да си спести сълзи и драми.
А относно Мамасита, бих казала че по-скоро подхожда мъдро, отколкото категорично.Ти обаче съвсем не си разбрала какво е искала да каже тя! Да, права е- незаменими хора и конкретно за темата мъже няма! Това не означава, че са боклуци!

Общи условия

Активация на акаунт