Разделихме се за да помисли......

• 52 389
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
"Ако обичаш някой, пусни го на свобода! Ако се върне, значи и другите не са го искали!"
Laughing И аз имам мои интерпретации на популярната фраза. Ако се върне, ще го направи, за да се о*ере още по-добре.

# 646
Мациписи- ВЕДНАГА, незабавно и на минутата пълен бан и блокиране в
Скайп. Изтрий и блокирай телефона.

След 21-40 дни ще си по-добре.

Това е мъка, с този чат.

Да, болезнено е, но колко пъти трябва да ти обяснявам, че е полезно
поне един път да отрежеш някого, дори да има пламък и какво ли не?

# 647
  • София
"Ако обичаш някой, пусни го на свобода! Ако се върне, значи и другите не са го искали!"
Laughing И аз имам мои интерпретации на популярната фраза. Ако се върне, ще го направи, за да се о*ере още по-добре.

И още една интерпретация - Ако се върне, ще е защото никой друг не го иска  Mr. Green Mr. Green

# 648

И още една интерпретация - Ако се върне, ще е защото никой друг не го иска  Mr. Green Mr. Green

А не смяташ ли ,че тази интерпретация не се различава от по-горната?
И струва ми се, че жената помоли да не ровите повече.

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 16:48 от mari45

# 649
Мило момиче Hug Досега само четях, но последният ти пост ме разстрои. Ще ти кажа само едно- спри да си удължаваш агонията. След време ще си спомниш почти всичко прочетено тук, но никой няма да ти върне изхабените чувства, сълзите и болката. Просто- спри.  Ти сякаш се чувстваш длъжна да даваш отчет, но недей. Нито една от писалите тук не е искала да ти навреди, напротив. Самозалъгваш се, и от това никой не е защитен. Казвам ти го като жена , която осъзна, че са ме обичали само на думи след тригодишна " любов" и дете, което " бащата" не е виждал. Заради себе си не го позволявай.Ако някой наистина те обича, нямаше да стигаш до форума изобщо.Съжалявам че го пиша, но при теб отдавна всичко е приключило, още преди да е започнало. Не се чувствай длъжна пред нас да пишеш какво се случва, не е нужно. Аз ти пожелавам най- скоро да се отърсиш от този мъж.Не те заслужава! Peace

# 650
Мило момиче Hug Досега само четях, но последният ти пост ме разстрои. Ще ти кажа само едно- спри да си удължаваш агонията. След време ще си спомниш почти всичко прочетено тук, но никой няма да ти върне изхабените чувства, сълзите и болката. Просто- спри.  Ти сякаш се чувстваш длъжна да даваш отчет, но недей. Нито една от писалите тук не е искала да ти навреди, напротив. Самозалъгваш се, и от това никой не е защитен. Казвам ти го като жена , която осъзна, че са ме обичали само на думи след тригодишна " любов" и дете, което " бащата" не е виждал. Заради себе си не го позволявай.Ако някой наистина те обича, нямаше да стигаш до форума изобщо.Съжалявам че го пиша, но при теб отдавна всичко е приключило, още преди да е започнало. Не се чувствай длъжна пред нас да пишеш какво се случва, не е нужно. Аз ти пожелавам най- скоро да се отърсиш от този мъж.Не те заслужава! Peace
Прекрасен пост, камъче!   bouquet Hug Hug нека Новата година ни донесе на всички точно тази любов, от която имаме нужда.

# 651
Дай Боже на всички ни Риъл ! Въпреки всичко аз не спирам да губя вяра, че има и свестни мъже. Ама като прочета за поредния мухльо , дето си играе на мъж, полудявам. #2gunfire

# 652
Има свестни мъже,но те са при свестните жени.
Всеки получава това,което заслужава и от което има
потребност за израстването си.

# 653
Не ми се спами темата много, но в отговор ще ти кажа че именно най- свестните жени страдат от мухльовци.Не съм съгласна с теб. Израстване да, но за наша сметка. И не, свестните мъже невинаги са при свестни жени и обратното. Незнам защо го постна това. newsm78

# 654
  • Варна
Joy Глупости!
Май ти е скучно в темата?

# 655
За раздвижване на мозъчните гънки.
Всеки получава това,което заслужава и да ,
моите впечатления са такива.Подобното избира подобното.
Омръзна ми от хленчещи и неразбрани жени.

# 656
  • Варна
На мен пък ми омръзна от самодоволни домакини, които си мислят, че са хванали бога за шлифера щом имат приличен мъж, който да се прибира всяка вечер в къщи. Ама на, мълча си и не го афиширам, рискувайки да нараня някого.
А наблюденията ти са абсолютно субективни. Има толкова много изключения, че е доста трудно изобщо да се изведе някакво правило.

# 657
Всеки получава това,което заслужава и от което има
потребност за израстването си.

Не очаквах такова изказване от теб . Confused

# 658
Не ми се спами темата много, но в отговор ще ти кажа че именно най- свестните жени страдат от мухльовци.

Не съм съгласна- ей ме на, вече не страдам от мухльо, защото
избягах. Беше трудно, но го направих. Можеше да си кажа- ама брака,
ама детето...

Но съдбата обича смелите. И смятам, че съм си заслужила това, което
имам в момента.

Освен това- моля, не ровим. Няма нужда, то всичко се вижда на тепсия.

А това с трепетите на сърцето не го признавам. Фалш и самозаблуда, Мациписи,
пълна лъжа. Ти не си чувствителна и нежна, а си пълна с лъжа.

# 659
Но много важно е да се подчертае: хубавото не ми се случва, защото
съм добър човек и правя хубави неща. За това няма гаранция.

Но лошото ми се случи, защото бях глупава и правех грешки. И си го заслужих
по този начин. След като спрях да правя грешки, вече не си "заслужавам" чак
толкова лоши неща. Не че не може нещо неочаквано да те сполети, но не си
го причиняваш сама, а и знаеш къде са ти били грешките.

Общи условия

Активация на акаунт