Pumpkin Patch - една новозеландска приказка!

• 76 006
  • 583
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тези e-Retail май не са куриери,а нещо като дистрибутори или са доста натоварени и изпращат и с Роял Мал някой поръчки и аз не знам  newsm78.
Днес си кореспондирах с тях,защото и моята поръчка от 9.12 седи транзит и ми отговориха,че при тях излизала доставена на 11.12.Изпратиха ми друг трейкинг на Роял Мал  и си излиза доставена.Пуснала съм я към КД и ще разбера дали е така другата седмица,а от e-Retail искат да им потвърдя дали съм я получила ooooh!
Най вероятно и вашите поръчки са доставени,но не е отразено.

Да похваля полученото
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W3FW30008/col/BLACK/listi … rypath/girl/girl/ - UK 13  много по хубави от снимките в сайта седят много сладко,отговарят си
- размер 10 г.  якето не е лошо както и очаквах умалено.

# 91
Сайта е много коректен ,куриера на Роял Мал не ме беше намерил в къщи и ми остави бележка да отида да си потърся пратката от депото им .Бях напускала доста поръчки по това време и ми се губеше едно черно сакенце за малката .Ходих в депото ,но не я намериха.След 2 седмици ми пишат от сайта ,че имам върната пратка и да потвърдя дали това ми е адреса и да ми я препратят.Оказа се ,че са две пратките на всичкото отгоре Simple Smile .Ако беше друг сайт направо щеше да ми върне парите  и нямаше да се занимава с писане на имейли и препращане.

# 92
  • софия
- размер 10 г.  якето не е лошо както и очаквах умалено.
Имаме , размер 8 и е идеално на детето. Тя е ~130 см. Спокойно го носи и с по-дебела дреха от долу.

Мисля, че и моята поръчка от 6.12. е доставена при превозвач, но статуса на проследяването и при мен е In Transit. Предполагам, че е тя, защото не се сещам да съм поръчвала нещо друго, което да чакам там.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 05:27 от zvanche

# 93
  • Стара Загора
- размер 10 г.  якето не е лошо както и очаквах умалено.
Имаме , размер 8 и е идеално на детето. Тя е ~130 см. Спокойно го носи и с по-дебела дреха от долу.

Мисля, че и моята поръчка от 6.12. е доставена при превозвач, но статуса на проследяването и при мен е In Transit. Предполагам, че е тя, защото не се сещам да съм поръчвала нещо друго, което да чакам там.
момичета имам въпрос,дебело ли е?става ли за голям студ?предварително благодаря за отговора .

# 94
Teya, а това как се разбира? Нали при превозвоча няма проследяване?
Ти кога си поръчала?
24.11. Вчера превозвача ми изпрати @mail, че пратката е при него. Друго не чакам към момента.

# 95
  • софия
.....
момичета имам въпрос,дебело ли е?става ли за голям студ?предварително благодаря за отговора .
Не е най-дебело, но ако от долу детето е облечено по-топло, става. Относително е. В момента съм го прибрала.

# 96
Благодаря на Нели за темата   bouquet . Редовно поръчвам за моят дребен и съм доволна от качеството. Имаше коментари че дрехите са умалени ... но не съм много съгласна - ние сме на 11 мес. вървим едри /80 см/  и досега всичко си е отговаряло като размер / поръчвам му откакто се е родил /.
Има ново намаление на Charlie and me i , комбинира се с код -20 % и безплатна доставка UKPRSC3 . Единственият минус е липсата на описание на дрешките , малко ми е ва-банк с дебелина и материя ... , но за тези пари Simple Smile . ако някой се интересува мога и да кача линкове на това което имам .
п.с Пристигат ми до UK за 5 дни и оттам се почва едно чакане с превозвачите. ...
хубав ден и успешни поръчки желая

# 97
Ух, как умалени тез якета Sad
За 10г. на мен ми става  newsm78, само са ми къси ръкавите - 175/70 съм  Crazy

Поръчах и доста неща за една 3г. г-ца - от блузки до якета и панталони - всичко за 3 и 4 г. и всичко й става и си отговаря - а е доста едричка  Crazy

Както и да е Simple Smile

# 98
  • София
Аз съм казала - купувам якета за 8 г, а моята е на 4 и половина. Laughing. Грейка без ръкави имаме още миналата година 8, сиутчерите номер 6 вече са малки, трябва да взимам мин. 7. Блузите 5 са тясни, 7 съм взела, много малко са големи в момента. Само долнищата 7 още не да пристигнали и не знам как ще са.

# 99
Аз получих дрешки за моята неродена Пена, страхотни са. Като размери за новородено нямам идея как ще са откъм големина, 3-6мес. ми се струват големички, ама лятото ще мога да кажа. Материите и цветовете им наистина са прекрасни, след Мадъркеър може би са те.

# 100
  • софия
Аз съм казала - купувам якета за 8 г, а моята е на 4 и половина. Laughing. Грейка без ръкави имаме още миналата година 8, сиутчерите номер 6 вече са малки, трябва да взимам мин. 7. Блузите 5 са тясни, 7 съм взела, много малко са големи в момента. Само долнищата 7 още не да пристигнали и не знам как ще са.
Shocked Колко е висока? Моята е на 7 и почти половина и обсъжданото яке й е много добре.
Пролетта бях купувала едно (ако помните розово-сиво каре, с пух), което е 9 и й седи като крадено.

# 101
  • София
Момичета, измервайте самите дрехи. Много подвеждащо е това с ръст и кг. Ето и моята дъщеря е 22-23кг и малко под 130см, но панталоните р-р 9 ще й окъсеят всеки момент, зимното яке р-р 9 й е идеално, а от жилетките и суитшъртите има р-р 9, на които навивам ръкавите.

# 102
  • София
Shocked Колко е висока? Моята е на 7 и почти половина и обсъжданото яке й е много добре.
Пролетта бях купувала едно (ако помните розово-сиво каре, с пух), което е 9 и й седи като крадено.
115 см, 20 кг. Peace Аз пусках снимки на двете якета, ако иска някой пак ще ги пусна.

# 103
  • София
Ух, как умалени тез якета Sad
За 10г. на мен ми става  newsm78, само са ми къси ръкавите - 175/70 съм  Crazy
Това е доста интересно  Crazy аз съм 162/52 кг. и въобще не мога да вляза в размер 10 г.
Като писах в др. тема скоро получих две момчешки якета размер 9 г. който бяха огромни на дъщеря ми,а от момичешките размер 10 г. са и идеални  Rolling Eyes

Както се казва всеки мери според детето   Grinning ,но за мен дрешките на Пъмкина са умалени(с малки изключения)сравнявайки ги с тези на Некст(само тези две марки купувам)Дъщеря ми е 129 см. нито е слаба нито пълна с нормално телосложение и в момента носи якета на Некст размер 7-8 г.,а на Пъмнкина размер 10 г.

Ето размерите на яке от Некст размер 7-8 г.
от рамо до рамо - 36 см.
под мишниците - 42 см.
дължина ръкав - 48 см.

от Пъмкина(обсъжданото по горе черно яке) размер 10 г.
от рамо до рамо - 33 см.
под мишниците - 39 см.
дължина ръкав - 51 см.

# 104
  • София
Аз не мога да премеря дали ще вляза в 10-ка  Grinning, защото купувам 8 за Никол.
duhi_puhi  Hug, сигурно си мерила момчешко - нали те отговаряли. Така пишат момичетата.
Никол е висока 116 см., тежи 24-25 кг. и са й абсолютно перфектни якетата 8-ца.
Яке от Некст носи 5-6 за сравнение.

Скрит текст:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/201312?authke … 41959404049850962 - това е 8 от Пъмпкин.

https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/201303#5853272152383656162 - това е 5-6 от Некст.

И на двете снимки е 115-116 см.

За мен дрехите от Пъмпкин са умалени. Има изключения, но купувам доста и много малко са прибрани за по-нататък ...

Общи условия

Активация на акаунт