ТравеРтиСт с финтифлюЖки пее песен на гЪнсЕТ Роузес, става лаОрЯТ в раЬона-87

• 31 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 75

фигуративния чорапогащник ме разби  Joy
ЧОРПОгащник е, много моля Naughty Simple Smile.

Искрено се извинявам.  Grinning

# 76
Едно набързо Зглобено  (Laughing) заглавие, вдъхновено от последните "открития" в пРЪВУписТЪ:

Цитат
На сваДбата бях с фигУРАТИВЕН чОРПогащник под булчЕнската роклА, а младоженеКА беше с панталони на райеТИ

И скромно от мен (намерено, не написано!!!):

Цитат
ТринидаТ

# 77
  • София
Райетите ме подсетиха за един мой знаменателен шопинг мноого отдавна, бяха много фешън едни дънки от плат като рипс, с вертикални релефни черти. Отиваме с една дружка на битака на лов за точно такива дънки (само там имаше такива неща ooooh! ). Обикаляме, търсим, гледаме и попадаме на една сергия, където се намират лелеяните парцалки и пред тях на масата се мъдри горда табела:
"ДЪНКИ СНАРИЕТИ"
 Flutter

# 78
  • София
Цитат
съвсем ме отчайхте

# 79
  • Чукарландия
Като каза Атти битак, веднъж по пазара търсим на моя малкия гуменки, а крачето му малко, няма негов номер. Продавачката на сергията предлага: "Имаме гуми, нетки, бИдОнки..." (сиреч бутонки). Joy

Сина ми беше на 3-4 години, но щом той се смя от сърце, смятайте какво е било... Joy

# 80
Цитат
На сваДба бях с фигУРАТИВЕН чОРПогащник под булчЕнската роклА с дИКЛОте, а младоженеКА - с панталони на райеТИ

# 81
Цитат
xolevydska zvezda

# 82
  • Чукарландия
Водопроводчик: "Сменях баКтерията на чешмата, в банята. Сега една хубава баКтерия струва скъпо..." Joy

# 83
  • София
Водопроводчик: "Сменях баКтерията на чешмата, в банята. Сега една хубава баКтерия струва скъпо..." Joy
Най-вероятно е имал предвид лечението й  Mr. Green

# 84
Цитат
Геме Димитров

# 85
  • Чукарландия
Комшийка: "Вече въобще не викам мед. сестра да я бодат (майка и). Научих се и сама  и слагам авокадото!" Joy

ПП авокадо = абокат

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 15:26 от BBeLLa

# 86
  • София
Цитат
сони ваьо

# 87
Цитат
ще кажа,че се оттърва момичето

# 88
Цитат
Az se ot4eta ot v4era6nata ko sultaciq .ka4ili sme samo 300gr.a 1.5sm sme porasnali .DNes cqlden sled kato go nakurmq mu predlagam i po malko mlqko v 6i6e ami ne izka apuk ni6to ne e ka4il.Mnogo sum se pretisnila

ooooh! Shocked #Crazy Crazy

Претиснила ми е любимо.  Joy

Цитат
устава

Цитат
napravih me 3 mes

Цитат
samo4e az imam kurma v frizera

# 89
  • София
Цитат
като се намекнаха не можах да ги ям.