Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 152
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви момичета за мненията със сигурност ще изчакам до последния момент и след това ще повдигна диспут или ще удължа времето за доставка.Някой може ли да сподели имал ли е такъв статус на поръчката си, след колко време е пристигнала и пристигнала ли е изобщо?

10.26.2013 00:00, TAC Air, ПЕК, България
     10.25.2013 00:00 Direct общия пакет износ запечатване, запечатване Beijing International, България
     10.18.2013 00:00 Mutual износ общия пакет запечатване, запечатване Hangzhou International, България
     10.16.2013 00:00 Приемането Board приемане, Jianshe Road, Taizhou пощенски станции, България

Все още чакам пратка, която според статуса общо 4 пъти (с различни дати, последната от която е 24.10.2013) е с инфо "общ пакет запечатване и износ......България"
Почти вече ми изтичат и 60-те дни, та..... все още я дебна. Направо не ми се мисли, като се сетя, че наближават Коледните празници! Голяма обърквация ще стане!

# 181
Колко време бихте чакали да се появи номерът за проследяване в някой от сайтовете преди да пуснете диспут? Чудя се дали да не изчакам все пак около месец да видя дали все пак няма да се появи в пощите....

15-16 дена ,максимум 18  Peace ако до това време не се появи то значи че никога няма да се появи  Peace има и търговци които дават втори тракинг номер

# 182
Здравейте някой може ли да ми обясни за тези купони?
Ето ръководство с всички въпроси за купоните http://help.aliexpress.com/categories_coupons.html От горе вдясно избери български език.

Да аз го направих това, но нищо не разбрах превода е под всякаква критика, много объркано е обяснено..

# 183
Здравейте някой може ли да ми обясни за тези купони?
Ето ръководство с всички въпроси за купоните http://help.aliexpress.com/categories_coupons.html От горе вдясно избери български език.

Да аз го направих това, но нищо не разбрах превода е под всякаква критика, много объркано е обяснено..
Затова помолих някой който е запознат да обясни по простичко и подробно.Благодаря

# 184
Sweet butterfly,моят съвет е да не пишеш цялата сума. Алито ще може да ти ги върне само,ако изпратиш стоката назад за твоя сметка. Едва ли е изгодно за теб.
Прецени сама каква компенсация би искала да получиш за неотговарящ на описанието продукт.

Добре, така ще направя.  Heart Eyes

Но какво да натисна modify ли?  Rolling Eyes
Ако дрехата наистина няма нищо общо с описанието, според мен си поискай цялата сума, но се обоснови добре защо точно си си в правото и качи достатъчно ясни доказателства (изпробвано е лично, досега нямам случай, в който да не ми върнат цялата сума, ако дрехата е пълен парцал!). Ако обаче разликата не е толкова голяма с описанието, направи следната сметка: Али обикновено връщат 20-30% от сумата на дрехата като частична компенсация (отново лично изпробвано, почти винаги връщат 30%, но съм имала и случаи с 20%, зависи от дефекта), в случай, че ти откажат пълен рефънд. Сметни колко са тези 20-30% и виж какво ти предлага продавачът. Прецени след това при кого ти е по-изгодно частичното обезщетение. Извинявам се за романа, който изписах, но съм чувствителна на тема добре описани стоки в сайтове за пазаруване  Joy Ако клиентът е подведен, особено нарочно, адски много се дразня  ooooh!

Ами не съм добра с материите, а няма етикет..  Embarassed Но мисля,че си е шифон както пише в сайта, много лека и приятна.. Peace
Благодаря   bouquet

# 185
Благодаря ви момичета за мненията със сигурност ще изчакам до последния момент и след това ще повдигна диспут или ще удължа времето за доставка.Някой може ли да сподели имал ли е такъв статус на поръчката си, след колко време е пристигнала и пристигнала ли е изобщо?

10.25.2013 00:00 Direct общия пакет износ запечатване, запечатване Beijing International, България
     10.18.2013 00:00 Mutual износ общия пакет запечатване, запечатване Hangzhou International, България
     10.16.2013 00:00 Приемането Board приемане, Jianshe Road, Taizhou пощенски станции, България

Все още чакам пратка, която според статуса общо 4 пъти (с различни дати, последната от която е 24.10.2013) е с инфо "общ пакет запечатване и износ......България"
Почти вече ми изтичат и 60-те дни, та..... все още я дебна. Направо не ми се мисли, като се сетя, че наближават Коледните празници! Голяма обърквация ще стане!

по този въпрос вече има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=750708.0

# 186
  • Ямбол
menyanthe да,но ти писа"в някои от сайтовете"
Диспут не можеш да пуснеш,ако нямаш номер за проследяване.
erka на ордера в дясно пише  leave feedback, ти си прецени какъв
katia84 можеш да отвориш диспут с основания  no tracking information

celevra в търсачката,а и горе има избор само за неща от намалението.

# 187
Получавам светкавично тази рокля черна с дантела- на 24 ноември тръгна от Хон Конг и на 28 пристигна в  България http://www.aliexpress.com/snapshot/291316715.html След малко ще я взема от пощата, но не е за мен, така че някой ако има въпроси, да ме пита още сега, докато не съм я дала.
Виж я да кажеш как ти се струва , става ли  Laughing

# 188
  • в страната на абсурдите
След колко време се появява оценката, оставена от мен за даден продукт?
Онзи ден получих първата си поръчка, потвърдих, че съм я получила в сайта, писах отзив, натисках звездички, но и до днес този отзив не е отразен. Аз ли нещо не съм направила като хората?

# 189
  • София
никид, имах предвид сайтовете за проследяване!  Grinning  Че нали са няколко. И просто се чудех как процедирате с диспутите в този случай, тъй като досега не ми се е налагало да пускам такъв. Simple Smile

snow222, благодаря!

# 190
  • Beyond the stars
След колко време се появява оценката, оставена от мен за даден продукт?
Онзи ден получих първата си поръчка, потвърдих, че съм я получила в сайта, писах отзив, натисках звездички, но и до днес този отзив не е отразен. Аз ли нещо не съм направила като хората?

Може би просто не си го видяла, отзивите са по дата по поръчка, ако провериш назад сигурно ще го намериш  Peace

# 191
Здравейте, след като съм отворила диспут за частично възстановяване на сумата, без да съм се разбрала предварително с продавача, какво става, ако изтече даденото време и продавача не отговори?

# 192

по този въпрос вече има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=750708.0

Благодаря

# 193
Отзивът за тази рокля: http://www.aliexpress.com/snapshot/291316715.html
Не ви препоръчвам да си я купувате. Първо- не си заслужава парите. Като я видях на живо повече от 5 ЛВ. не бих дала за нея. Дантелата е супер изкуствена материя, стои като найлон. И независимо, че под дантелата има подплата, всичко прозира. Най-куриозното е, че подплата на деколтето започва много от ниско и целият сутиен се пада над подплатата и се вижда през дантелата.
Надявам се да съм била полезна.  Simple Smile

# 194
явно на китайките гърдите им са по-...... дълги  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт