Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 085
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Да се запиша и аз, че да не изпусна голямото намаление Simple Smile

# 31
  • TX
никид мисля, че ще е добре на 1 страница при проблеми с плащането да се постне и др. мейл за връзка, бях писала в предната тема.
buyerpayment@aliexpress.com

# 32
Днес получих доста коментирана връхна дреха,пристигаща в различни вариации и етикети, получих от тук  на 9-я ден след плащането. страшно бързо
http://www.aliexpress.com/item/western-zipper-cardigan-medium-lo … at/695883340.html

Честито  Hug , доволна ли си от качеството? Каква му е материята? Според теб, за зима става ли (дефинирам "зима": около -5 градуса и сняг)?
Благодаря   bouquet

# 33
  • Варна
Запис

# 34
Някой да ни обясни как става това пазаруване в epic sale, които продукти си харесала даваш "ADD TO WISH LIST" И НА 02.12.2013г. ще бъдат намалени на цените на които са сега така ли ?
Предварително благодаря  Hug

# 35
  • Пловдив
Днес получих доста коментирана връхна дреха,пристигаща в различни вариации и етикети, получих от тук  на 9-я ден след плащането. страшно бързо
http://www.aliexpress.com/item/western-zipper-cardigan-medium-lo … at/695883340.html

Честито  Hug , доволна ли си от качеството? Каква му е материята? Според теб, за зима става ли (дефинирам "зима": около -5 градуса и сняг)?
Благодаря   bouquet

И аз се присъединявам към питането за качеството на палтенцето, че от друг продавач така и не го получих. Как е като номер от този продавач?
Мерси предварително.

# 36
Момичета,тези ботуши естествена кожа ли са?
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-over-knee-natrual-r … t/1179011459.html
И как да се ориентирам кой номер да си поръчам за крак 25 см, там където пише AU ли да гледам,това ли са китайските размери?
Благодаря!

# 37
Момичета,тези ботуши естествена кожа ли са?
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-over-knee-natrual-r … t/1179011459.html
И как да се ориентирам кой номер да си поръчам за крак 25 см, там където пише AU ли да гледам,това ли са китайските размери?
Благодаря!

Кое не ти е ясно от размерите като има таблица за чудо и приказ. За крак 25 см- по европейска номерация- 40, USA- 9, UK- 7, AU-9. Най- горе като заявяваш ботушите пише, че трябва да отбележиш според US номерация, т.е. в твоя случай- 9. Не бих се доверила, че са естествена кожа. Ако някой вече ги има да сподели от собствен опит.

П.С. Огледайте хубаво обявата и прочетете всичкия текст- в повечето случаи всичко е описано.
П.С.1- При пускането на темата Никид е помолила да спрем да слагаме линкове към играта, защото посещенията не се отчитат. Знам, че не може да се изчете всичко по темата, но в първите постове на Никид  има отговор и инфо почти за всичко.

# 38
Благодаря ви момичета  Hug Отпада първия тогава, щото предлага доставка с DHL.....и без друго му е по-скъп телефона...Мисля да го поръчам на 2-ри за да използвам купон за намаление от 10$ които спечелих, вчера от тръсването на телефона, а тогава цената му щяла да е 169$.... Обаче пък продавача твърди че има БГ език  Sad.....Намерих го и при друг продавач телефона, но вече 3-ти ден не ми отговаря на съобщенията.......

Друго исках да питам също(дано не ставам досадна) На 2-ри, когато са огромните намаления, ще разбереш ли веднага дали си успял да си купиш, примерно много намалените телефони...или ще стане ясно след няколко дни?

# 39
# 40
Някой с отзиви за това животно
Скрит текст:
Тъкмо го поръчах и го намалиха  newsm34
Имаше добри отзиви за него - в уишлиста ми е  Peace
Ето тук е по-евтино http://www.aliexpress.com/item/Popular-Colorful-Musical-Inchworm … ng/896554494.html

# 41
  • Sofia
Нищо няма да поръчвам до Коледа, сайтът страшно се е бъгнал  Crossing Arms

Имам неполучена поръчка, изтича срокът, вече го удължавам два пъти, писах на продавача, човекът коректно ми предложи да ми изпрати стоката отново или да ми върне цялата сума. Отговорих му, че предпочитам стоката, сега той ми е писал нещо, излиза ми, че имам 1 непрочетено съобщение по поръчката, отивам там, но съобщението не се вижда. Прелогвам се сто пъти, стои си че имам едно непрочетено съобщение и продължавам да не го виждам!! Е как, по дяволите да го прочета това съобщение? Някакви идеи? newsm78

# 42
Нищо няма да поръчвам до Коледа, сайтът страшно се е бъгнал  Crossing Arms

Имам неполучена поръчка, изтича срокът, вече го удължавам два пъти, писах на продавача, човекът коректно ми предложи да ми изпрати стоката отново или да ми върне цялата сума. Отговорих му, че предпочитам стоката, сега той ми е писал нещо, излиза ми, че имам 1 непрочетено съобщение по поръчката, отивам там, но съобщението не се вижда. Прелогвам се сто пъти, стои си че имам едно непрочетено съобщение и продължавам да не го виждам!! Е как, по дяволите да го прочета това съобщение? Някакви идеи? newsm78
На имейла също би трябвало да го имаш съобщението!

# 43
  • Ямбол
sparkling eyes,
Amazing Amazing,
mamada
якето не бе за мен,но по мои наблюдения си отговаря на мерките,не е  зимно дебело,но си е такова и на снимките.
adi_v4 и двата са ок. с DHL ще платиш тук ДДС
 за намаленията ,не таи големи надежди да се вредиш,особено и с часовата разлика
3isFamily от серията на Lamaze са тия играчки,хубави и шумулящи са им,някои имат бибитки.
АБОРИГЕНА добавих,мерси
pepina709 по описание ги дават кожени,по коментари са умалени и частично кожени.
NBMнепочетеното,което ти показва,вероятно е старо прочетено вече.

Моля отново да не се добавят в темата линкове към играта

# 44
Благодаря ви момичета  Hug Отпада първия тогава, щото предлага доставка с DHL.....и без друго му е по-скъп телефона...Мисля да го поръчам на 2-ри за да използвам купон за намаление от 10$ които спечелих, вчера от тръсването на телефона, а тогава цената му щяла да е 169$.... Обаче пък продавача твърди че има БГ език  Sad.....Намерих го и при друг продавач телефона, но вече 3-ти ден не ми отговаря на съобщенията.......

Друго исках да питам също(дано не ставам досадна) На 2-ри, когато са огромните намаления, ще разбереш ли веднага дали си успял да си купиш, примерно много намалените телефони...или ще стане ясно след няколко дни?
Изобщо не се точете на тези евтини телефони. Скромният ми опит досега показва, че телефоните са евтини, но има убийствена доставка, която често е по- висока от самия телефон.

Общи условия

Активация на акаунт