Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 185
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
ЗДравейте, сякаш някой беше поръчвал тази рокля, но след дълго ровене, така и не успях да я намеря. Моля, ако има отзиви да сподели  Hug

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Elegant-Mid-Calf-Sl … th/734997894.html

# 376
Моля някой с днешни поръчки да каже дали получава потвърждения на плащанията, щото от 3 поръчки само за една получих - даже не е хронологично, втората беше. Знам че сайта е натоварен днес, но ми е малко притеснено. Confused

# 377
Оф аз пък си харесах от един продавач, няколко неща, но са с доставки и му пиша да дали може да ми ги изпрати като една и доставката да е по евтина, но никакъв отговор, страх ме е да не свършат нещата.
Ако ги поръчам така няма шанс сигурно да после да ми смъкне от сумата  newsm78

# 378
  • София
Моля някой с днешни поръчки да каже дали получава потвърждения на плащанията, щото от 3 поръчки само за една получих - даже не е хронологично, втората беше. Знам че сайта е натоварен днес, но ми е малко притеснено. Confused
Аз получих 10-15 минути след като платих.

# 379
Здравейте , Hug момичета предложете хубаво дтеско зимно дълго яке за момиче на 7 години !
Благодаря

# 380
Аз получих 10-15 минути след като платих.
Мерси, ще почакам значи. Още за една получих междувременно.

# 381
мОМИЧЕТА МОЖЕТЕ ЛИ ДА ДАДЕТЕ МНЕНИЕ ЗА ТОЗИ ТЕЛЕФОН, ДОСТА МУ СЕ ЗАЧУДИХ http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-S710e-Original-HTC-Incre … -0/692855973.html

# 382
  • Пловдив
някой дореди ли се до гага офертите,пробвах 3 пъти и все удрям на камък,като от последната оферта имаше 30 бройки

# 383
Здравейте! Пазарувам често то сайта, досега не съм имала проблеми. Имам една забавена доставка от 3 октомври още. Доста неща, поръчани след това си пристигнаха за по-малко от месец. Сега ставайки, виждам 2 мейла. Първия беше молба да потвърдя доставката за определения продукт или да се свържа с търговеца. Направих го преди да погледна втория мейл. Отварям след това втория мейл и вътре този текст, отнасящ се за същата поръчка:

Your order 60480176691013 has been frozen due to suspicious seller activity

Dear Maria Georgieva,
We have suspended this seller’s account because we detected unsafe trading activities. All of your pending orders with this seller have been frozen for your security.

We have asked this supplier to provide supporting evidence, such as shipping documents and qualification certificates, within 3 working days. Normally, it takes 15 calendar days to close the case.If the supplier is unable to provide the evidence or if the evidence is insufficient, we will close the order and process the refund for you.

We apologize for this inconvenience. At AliExpress we are committed to ensuring you enjoy a safe shopping experience. We will continue striving to improve.Your understanding and cooperation are highly appreciated.

Sincerely,
AliExpress Trade  Security Department
2013.12.01 22:00

This is an automated system email. Please do not reply to this email.

Ясно ми е какво пише, но някой да е имал такъв проблем и как действат обикновено? Пиеш една студена вода, или все пак ти връщат парите?

Благодаря предварително!

Аз имах такъв случай скоро с една поръчка за доста голяма сума. Не очаквай казусът да се реши бързо, при мен отне над две седмици. Пусни си диспут с искане на цялата сума. При мен замразиха поръчката няяколко дни след като я платих. Върнаха ми цялата сума, но наистина си иска време. Мисля, че с диспут ще ти се случат по- бързо нещата.

# 384
момичета  какво ще кажете за тези оферти
http://activities.aliexpress.com/epic-holiday-sale.php

# 385
Че едва ли ще можеш да се класираш , аз пробвах ама ...  Laughing

# 386
oooof повечето неща уж намалени, а с големи доставки, а преди бяха без и повечето ми неща в желани са със странни цени абе голямо намаление, то ровене си трябва  ooooh! и оп харесам си нещо и бам пак голяма доставка

# 387
Надявах се на епилатора от гага сделките, обновявах на всяка секунда  и как така се изчерпаха още преди да стартира намалението...... Не е лесно да се бориш с цял свят  #2gunfire
Вижте тези боти, реална ли е цената според вас? http://www.aliexpress.com/item/2013-autumn-and-winter-onta-women … s/1494165641.html Няма рейтинг, повече не ми се рискува, но гледам, че ги купуват хора с опит
Реално погледнато, според мен, цената не е толкова "епична", предвид факта, че става въпрос за домашни "ботушки". Но.. по критериите, които запомних от темата - не е надеждно. Продавачът е регистриран на 19 ноември, има 2 категории в магазинчето си с много стоки в едната, другата,уж, ''най-продавани продукти". Освен това, няма нито един фийдбек, което си е нормално, предвид факта кога се е регистрирал. 5$ ако не са ти "проблем" можеш да пробваш, но на този етап - аз не бих. Просто не ми се дават пари на сляпо.  Laughing

# 388
Не знам дали е удачно да питам тук....Търся детска рокличка, комплет за 8-10 долара, подходяща за Коледно тържество, размер 3Т- 97/100 см.

Не утточних, търся някой да продава...

# 389
Не знам дали е удачно да питам тук....Търся детска рокличка, комплет за 8-10 долара, подходяща за Коледно тържество, размер 3Т- 97/100 см.

Не утточних, търся някой да продава...

еми търси в продавалника,тук във форума е забранена продажбата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=473562.0

Общи условия

Активация на акаунт