Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 243
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Здравейте, имам пусната поръчка от 4.11., която така и до вчера си очакваше шипване. Появи ми се бутон, ако желая да откажа поръчката, аз не го направих, явно е минал някакъв срок и поръчката сега автоматично е finished, как ще си получа парите обратно? Какво правя оттук нататък? Не искам да я подновявам, тъй като продуктът явно няма да пристигне в желания от мен срок. 

# 121
Здравейте,имам пратка на която и остават 3 дни до изтичането на 60 дневния срок за доставка.Номерът няма движение от момента,в който е напуснала Китай-25.11.Какво ще ме посъветвате да направя,да пусна ли диспут или да продължа да чакам?Веднъж отворен диспута,може ли да се затвори и отново да се отвори? newsm78

Здравейте! При мен случаят е същия. Аз пуснах диспут преди 8 дена. Какво трябва да очаквам? Нямам никакъв отговор от продавача.
Eскалирайте диспута Peace

# 122
Здравейте, имам пусната поръчка от 4.11., която така и до вчера си очакваше шипване. Появи ми се бутон, ако желая да откажа поръчката, аз не го направих, явно е минал някакъв срок и поръчката сега автоматично е finished, как ще си получа парите обратно? Какво правя оттук нататък? Не искам да я подновявам, тъй като продуктът явно няма да пристигне в желания от мен срок. 
От 7 - 10 дневен срок ще ти върнат парите обратно в картата Peace

# 123
  • UK
ОК, благодаря! В details пише, че имам refund с дата 27.11., но в картата няма нищо, затова се разтревожих. Ще чакам значи.
  bouquet
Жалко само за поръчката, надявах се да си я получа.

# 124
Днес получих тази ризка в светлия вариант с дълъг ръкав : http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-European-Fashion-St … mn/804903965.html  

Дойде за 15 дни  Peace Доволна съм, отговаря 100% на описанието и снимките, дори на размерите.. По принцип нося S/XS, поръчах М и ми е леко голяма  Wink
И аз отдавна и се чудя, дали може да дадеш реални снимки, и ако може облечена. Благодаря много предварително  Hug

Не се чуди  Wink Реалните снимки само ще са с по-лошо качество  Laughing Едно към едно е с всичко посочено в сайта  Peace

Но щом настояваш  
Скрит текст:

Скрит текст:

Извинявам се за качеството  Peace

Здравей, благодаря за снимките, на мен също ми бяха много полезни   bouquet  Може ли да кажеш каква е материята на ризата?

# 125
Получих комплектче, неотговарящо на описанието, различен цвят. Отворих диспут и получих имейл, в който пише- The seller has rejected your proposed solutionfor for Order No. 60392076564104, and has a counteroffer. If you accept the supplier’s proposal, we will act accordingly. If not, you can also offer another solution or close the dispute.

Но сега не знам какво да направя....

Вижам, че продавача е отказал, но какво да направя, за да продължа диспута?

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 16:11 от Sweet butterfly

# 126
  • София
Вълшебство, страхотна ти е ризката  Heart Eyes
Аз днес съм получила парите от спечеления диспут

# 127
Здравейте момичета   bouquet , извинявам се,че така нахлувам в темата, но имам еди въпрос, след добре прочетоното инфо от 1-ва страница и използването на сайтовете взех да се притеснявам имам три поръчки направени  от алито ,за първата получих тракинг номер на 23.11 , но тракинг номера ми все още не е активен , за втората и третата вчера получих тракинг номера и за тях ми е ясно, че трябва да почакам някой друг ден за проследяването, но с голямо учудвчне днес разбрах, че на една от поръчките вчера тракинг номера вече е активен. Та въпроса ми е трябва ли да се притеснявам за тази от 23.11 че немога да я проследя? Благодаря Ви предварително  Hug

# 128
  • Italia
Здравейте момичета   bouquet , извинявам се,че така нахлувам в темата, но имам еди въпрос, след добре прочетоното инфо от 1-ва страница и използването на сайтовете взех да се притеснявам имам три поръчки направени  от алито ,за първата получих тракинг номер на 23.11 , но тракинг номера ми все още не е активен , за втората и третата вчера получих тракинг номера и за тях ми е ясно, че трябва да почакам някой друг ден за проследяването, но с голямо учудвчне днес разбрах, че на една от поръчките вчера тракинг номера вече е активен. Та въпроса ми е трябва ли да се притеснявам за тази от 23.11 че немога да я проследя? Благодаря Ви предварително  Hug
Не

# 129
Та въпроса ми е трябва ли да се притеснявам за тази от 23.11 че немога да я проследя? Благодаря Ви предварително  Hug
Понякога се виждат след 2-3 дни , но изчакай поне 10 дни след изпращането , преди да почнеш да проследяваш.

# 130
Момичета, имам замразени поръчки, писах на продавачите и няма отговор. На някоя от Вас случвало ли се е и какво се прави в този случай?

# 131
  • Ямбол

medeq13 да често обсъждаме,при некоректни/съмнителни продавачи замразяват поръчката,след което Али,.те известяват на мейл за случая.

Някой би ли се заел да напише стъпка по стъпка за мобилното приложение и шейкването??
Кое как и защо?

# 132
  • Italia

medeq13 да често обсъждаме,при некоректни/съмнителни продавачи замразяват поръчката,след което Али,.те известяват на мейл за случая.

Някой би ли се заел да напише стъпка по стъпка за мобилното приложение и шейкването??
Кое как и защо?

Ще го напиша довечера, само да се прибера от работа Simple Smile

# 133
Благодаря Ви  много!  Hug  bouquet  bouquet

# 134
Цитат
Кое как и защо?
Присъединявам се към питането , че снощи от телефона изтеглих сайта  Embarassed Два пъти  Embarassed и отворих играта ,след регистрация и друсах , друсах , скъсаха ме от подигравки  Rolling Eyes с две думи нищо не стана , времето изтече ,/ нали пак с камиончето и подаръците/ . Иначе чакам спокооойно няколко нещица , не бързам - хич  Twisted Evil Twisted Evil , ама въобще - месец и нещо , нищо работа  Joy

Общи условия

Активация на акаунт