Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
здравейте поръчах една бройка от това http://www.aliexpress.com/snapshot/299569979.html
дали има шанс да ми го докарат ? \платих го и чакам отговор ако не отговори ще ми върнат ли парите ?

# 136
  • pomorie
някой поръчвал ли е сенки или изкуствени мигли от естествен косъм

# 137
Някой е получил това http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Shoes-women-s-shoes … t/1244619093.html. Моля, ако четет, нека сподели отзиви и дали номерата си отговарят.

# 138
  • Варна
Здравейте,имам пратка на която и остават 3 дни до изтичането на 60 дневния срок за доставка.Номерът няма движение от момента,в който е напуснала Китай-25.11.Какво ще ме посъветвате да направя,да пусна ли диспут или да продължа да чакам?Веднъж отворен диспута,може ли да се затвори и отново да се отвори? newsm78

Здравейте! При мен случаят е същия. Аз пуснах диспут преди 8 дена. Какво трябва да очаквам? Нямам никакъв отговор от продавача.
Eскалирайте диспута Peace

Извинявам се много, но как?

# 139
  • Варна
Днес получих тази мъжка чанта http://www.aliexpress.com/item/bolsas-Elegant-personalized-brief … g/1218734066.html.

Отговаря си на описанието, само на живо изглежда малко по-голяма, но си е посочените сантиметри. Наистина е от естествена кожа, и то доста добра. Много съм доволна и от самия продавач, отговори коректно и бързо на притеснението ми за забравена пратка някъде в Китай.

# 140
  • Italia
Мобилно приложение за aliexpress
*Само за телефони с Android или iOS

Приложението Aliexpress Ви позволява да посещавате водещия сайт за онлайн продажби в Китай, без значение къде се намирате. Търсете продукти, намерете промоции, свържете се с доставчици и проверете поръчките си директно от Вашия телефон!

Основни функции:
• Търсете продукти, разглеждайте подробната информация за тях, добавяйте продукти към кошницата или списъка със желанията, купувайте само с няколко докосвания.
• Плащанията се извършват защитено чрез кредитни карти.
• Получавате и изпращате съобщения на продавачите, без значение къде се намирате.
• Проследете къде се намира пратката Ви (достъпно за определени методи за доставка)
• Бъдете винаги информирани за промоции и оферти.

Инсталация:
1. Можете да отворите AppStore/Google Play от Вашия телефон и да потърсите Aliexpress
2. Ако имате инсталиран QR Code Scanner на телефона, можете да сканирате следния код

3. Кликнете на съответния за Вашия телефон линк

Отворете приложението и изберете Sign In. Въведете мейла и паролата, с която сте регистрирани. Воала!

EPIC SALES - Започват на 02.12.2013 - 10:00 АМ българско време!
Играта Shake & Save

Плъзнете горния банер, докато се покаже следната реклама и натиснете на червения банер в горната част на екрана.

Друсайте Grinning

Не е необходимо след всяко разклащане да натискате бутонът Shake again, просто клатете!

• Няма ограничение колко пъти ще играете, но внимавайте, защото тендовагинитът и вибрационната болест са сериозни заболявания  Crazy
  • Не всяко разклащане на телефонът носи купон, но пазаруващите от китайски сайтове са търпеливи!

Спечелените купони ще откриете в My coupons и са валидни от 02.12.2013 10:00:00 до 03.12.2013 09:59:59

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 06:15 от NikolForAll

# 141
Получих комплектче, неотговарящо на описанието, различен цвят. Отворих диспут и получих имейл, в който пише- The seller has rejected your proposed solutionfor for Order No. 60392076564104, and has a counteroffer. If you accept the supplier’s proposal, we will act accordingly. If not, you can also offer another solution or close the dispute.

Но сега не знам какво да направя....

Вижам, че продавача е отказал, но какво да направя, за да продължа диспута?

Дали никой не забеляза въпроса ми или никой не желае да отговори???  Tired

# 142
Получих комплектче, неотговарящо на описанието, различен цвят. Отворих диспут и получих имейл, в който пише- The seller has rejected your proposed solutionfor for Order No. 60392076564104, and has a counteroffer. If you accept the supplier’s proposal, we will act accordingly. If not, you can also offer another solution or close the dispute.

Продавачът е отхвърлил предложеното от Вас решение за поръчка № 60392076564104, и има контра. Ако приемете предложението на доставчика, ние ще действаме по съответния начин. Ако не, можете също така да предложите друго решение, или да затворите спора.

Това гласи съобщението в общи линии. След като не стигате до взаимно разрешаване на проблема, според мен решението е ескалиране на диспута. От там нататък обаче крайното решение го взема Али на база предоставените доказателства и от двете страни.  Peace

# 143
  • Beyond the stars
Днес получих тази ризка в светлия вариант с дълъг ръкав : http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-European-Fashion-St … mn/804903965.html  

Дойде за 15 дни  Peace Доволна съм, отговаря 100% на описанието и снимките, дори на размерите.. По принцип нося S/XS, поръчах М и ми е леко голяма  Wink
И аз отдавна и се чудя, дали може да дадеш реални снимки, и ако може облечена. Благодаря много предварително  Hug

Не се чуди  Wink Реалните снимки само ще са с по-лошо качество  Laughing Едно към едно е с всичко посочено в сайта  Peace

Но щом настояваш  
Скрит текст:

Скрит текст:

Извинявам се за качеството  Peace

Здравей, благодаря за снимките, на мен също ми бяха много полезни   bouquet  Може ли да кажеш каква е материята на ризата?

Ами не съм добра с материите, а няма етикет..  Embarassed Но мисля,че си е шифон както пише в сайта, много лека и приятна.. Peace

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 22:44 от Вълшебство

# 144
  • Italia

Продавачът е отхвърлил предложеното от Вас решение за поръчка № 60392076564104, и има контра. Ако приемете предложението на доставчика, ние ще действаме по съответния начин. Ако не, можете също така да предложите друго решение, или да затворите спора.

Това гласи съобщението в общи линии. След като не стигате до взаимно разрешаване на проблема, според мен решението е ескалиране на диспута. От там нататък обаче крайното решение го взема Али на база предоставените доказателства и от двете страни.  Peace

Продавачът е предложил друга сума. Имаш два варианта - ако си съгласна, избираш Accept, ако не - имаш опция Edit и отново въвеждаш иска си и сумата за възстановяване.

# 145
Или с думи прости продавача ти предлага по-малка сума пари да ти върне,от това ,което ти искаш/очакваш.
Ти реално всички пари ли си искаш обратно , или частично възстановяване на сумата?

# 146
Искам такова или подобно яке, но качулката да е с естествен косъм задължително. Моля да ми препоръчате някой изпитан търговец?

# 147
  • София
Колко време бихте чакали да се появи номерът за проследяване в някой от сайтовете преди да пуснете диспут? Чудя се дали да не изчакам все пак около месец да видя дали все пак няма да се появи в пощите....

# 148

Продавачът е предложил друга сума. Имаш два варианта - ако си съгласна, избираш Accept, ако не - имаш опция Edit и отново въвеждаш иска си и сумата за възстановяване.

Ясно, ами аз не знаех и написах цялата сума, а той е предложил да ми върне 0 долара хихи. Аз  и снимка съм качила и се вижда разликата в това, което съм поръчала и получила, значи ще ескалирам, пък дано стане! МНОООГО БЛАГОДАРЯ!!!  Hug

# 149
  • Казанлък
Sweet butterfly,моят съвет е да не пишеш цялата сума. Алито ще може да ти ги върне само,ако изпратиш стоката назад за твоя сметка. Едва ли е изгодно за теб.
Прецени сама каква компенсация би искала да получиш за неотговарящ на описанието продукт.

Общи условия

Активация на акаунт