Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 166
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Sweet butterfly,моят съвет е да не пишеш цялата сума. Алито ще може да ти ги върне само,ако изпратиш стоката назад за твоя сметка. Едва ли е изгодно за теб.
Прецени сама каква компенсация би искала да получиш за неотговарящ на описанието продукт.

Добре, така ще направя.  Heart Eyes

Но какво да натисна modify ли?  Rolling Eyes

# 151
  • Italia

Да

# 152
  • Русе
Нищо няма да затваряш. Пишат ти, че ако в рамките на един ден, 5 часа и т.н. продавачът не не отговори, диспутът ще се реши автоматично в твоя полза.

Благодаря, ще имам да черпя, че ще имам Fund Processing  на 1,5 USD  yes

# 153
  • Ямбол
NikolForAll   bouquet  bouquet

menyanthe -в кой сайт

# 154
В колко часа наше време ще почнат продажбите на ваучерите ?
Ооо ...Ники ...нощна птицо    bouquet

# 155
  • Ямбол
WaltherP99    bye 10:00 АМ българско време!

# 156
  • София
никид, в Алиекспрес - нали за него е темата? Simple Smile

# 157
  • Бургас
Sweet butterfly,моят съвет е да не пишеш цялата сума. Алито ще може да ти ги върне само,ако изпратиш стоката назад за твоя сметка. Едва ли е изгодно за теб.
Прецени сама каква компенсация би искала да получиш за неотговарящ на описанието продукт.

Аз съм получавала цялата сума - 12 $, но вместо детска рокля получих някакъв парцал, който се води рокля. Продавача искаше да ми върне много по-малка сума или да върна това което ми е изпратил, но след 3 месеца преговори Али реши в моя полза без да връщам нищо!

# 158
http://prodavalnik.com/botushi-estesven-kosm-i-estesven-velur--- … -tsvyat-i33795087
Тези обувки са ми странно познати Crazy

Аз се чудя има ли смисъл да се пробвам за Никона от намаленията.

# 159
Момичета днес няма ли да има промоции в Алито за черния петък Stuck Out Tongue

# 160
  • Beyond the stars
Алито е с Black Monday  Laughing Понеделник е денят  Sunglasses

# 161
  • София
Откъде се оставя оценка, не мога да се ориентирам? След като продуктът ми въобще не беше изпратен, а сумата възстановена от Алито, какъв Feedback да оставя? Това ок ли е?
"My order was never sent. Aliexpress helped me in getting a full refund"

# 162
# 163
Днес всички са се изпарили  Laughing Laughing Laughing

# 164
Здравейте момичета, имам проблем с ето тази пратка от сайта:http://www.aliexpress.com/item/fashion-women-shoes-free-shipping-big-size-sexy-high-heel-boots-for-ladies-4colors-new-style/999982999.html, а това е и тракинг номера RB772927425CN .От месец и повече е с този статус и не знам какво да правя, а времето за доставка изтича.Писах на продавача, но и той каза че няма повече информация за пратката.Моля Ви посъветвайте ме какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт