Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 163
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
ама ти хем се връзваш на лъжливи оферти и после питаш дали ще си получиш поръчката пък и хем ме убеждаваш че ще си я получиш  Peace за да си върнеш стотинките пусни диспут,и се върни във предната тема да четеш за такива измамници

# 226
ама ти хем се връзваш на лъжливи оферти и после питаш дали ще си получиш поръчката пък и хем ме убеждаваш че ще си я получиш  Peace за да си върнеш стотинките пусни диспут,и се върни във предната тема да четеш за такива измамници
как се пуска диспут Laughing Laughing Laughing Laughing сорри малко съм нова  Laughing Laughing Laughing

# 227
Малкото Хлапе- или ще получиш или не.  Mr. Green

# 228
оспамихме темата еми смешното е че ми пие плащането и пише 9 дена пращане  Sad Като гледах има и други предлагани стоки то човек  Whistling

# 229
  • Beyond the stars
оспамихме темата еми смешното е че ми пие плащането и пише 9 дена пращане  Sad

За диспута е написано в първия пост  Peace Който е направен тъкмо за нови, ама кой да чете..

# 230
оспамихме темата еми смешното е че ми пие плащането и пише 9 дена пращане  Sad

За диспута е написано в първия пост  Peace Който е направен тъкмо за нови, ама кой да чете..
Чета но не виждам къде е описано ще бъда благодарна да се сложи цитат ?! Rolling Eyes Rolling Eyes

Ето това ми пише
60512329270613
Status:
The supplier is processing your order
Reminder:
This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 9days 19hours 6minutes 43seconds  .
Extend Processing Time   Request Order Cancellation

# 231
Хора, наистина ли очаквате да получите нещо на тези цени. И то от продавач, който е скоро регистриран.  Tired

# 232
Едит купих си тези : http://www.aliexpress.com/snapshot/300381097.html видях че има много добри коментари дано стане  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 233
Едит купих си тези : http://www.aliexpress.com/snapshot/300381097.html видях че има много добри коментари дано стане  Rolling Eyes Rolling Eyes

това вече е нещо друго  Peace

# 234

aliexpress.com

Не се връзвайте на нереално ниски оферти от сорта на дрехи и други за 2-3-5 $, гледайте рейтинга на продавача и кога е регистриран,ако е съвсем пресен и вс,артикули са му в 1 категория others,
просто го подминете,за да нямате ядове и надежди излишно.

# 235
Малкото хлапе- диспут може да пуснеш, едва когато продавача изпрати поръчката. Тогава се появява бутон open dispute. Преди това не можеш. В момента, поръчката ти, ако не бъде изпратена, ще бъде автоматично прекратена след 9 дни.

# 236
Момичета,препоръчайте ми мъжки портфейл от естествена кожа и с монетник/отделение за монети/,от който сте доволни.

# 237
Не мога да легна, зарибих се по сайта и само разглеждам  
Shocked И аз... само чакам втори декември... с мъжа ми сме пред скарване задето вися толкова много на компа

# 238
Искам да похваля първите си пристигнали поръчки от сайта:
http://www.aliexpress.com/snapshot/287878167.html - това бельо е с вградени твърди чашки,много добро изпълнение,много мека материя-модал,заслужава си отвсякъде.
lisichkata пробва ли го потника вече ? Отговаря ли на размера, защото има коментари , че не отговаря ? Thinking

Според мене отговаря обиколката,само трябва чашката да е с един размер нагоре.Аз нося сутиен по УК номерация 38С , а тук си взех 38В ,защото нямаше С от бялото , но ми идват  лееееко мънички чашките.За ширината и дължината е ОК,тя е много еластична материята и прилепва добре.
Между другото поръчах бяло,но дойде кремаво,не знам дали са объркали или това им е бялото... newsm78
Благодаря ти за изчерпателния отговор Simple Smile

# 239
  • sliven
Здравейте,
 http://www.aliexpress.com/item/New-Women-s-Solid-Color-Loose-Pen … 6/1125315580.html
Да попитам за този панталон
Много от вас си го бяха поръчали. Отговаря ли си на размерите дадени в таблицата?   Идобро ли е качеството.
Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт