Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 258
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • Ямбол
ivvel,Elito1905 бива ги,обсъждали сме ги

BlaCk RoSeвъобще не се пазаря и чакам по този начин.
Просто правя поръчка и в съобщение пиша молбата си за цена,това е,никога не съм имала проблеми.

обсъждате тел.,да споделя за моя САМСУНГ галакси Ноте- поръчан преди 4 месеца.
Супер,перфектен. До тук обаче  Cry долната част на дисплея изведнъж се прецака нещо си и не хваща, става непотребен,няма желаеш сервиз да го отвори дори,яд ме е ,но го преживях,макар и да си е още като новичък,запазен   smile3514
така,че вече не смея да препоръчвам тел.
За пример, преди седмица си взех от тух оригинален Самсунг lafleur 2 сим карти за 200 и няколко лв с 2 год. гаранция и без чакане,без риск за митница.
Та вече си промених мнението.Китайски стоки може,но само не и техника

# 346
Хайде сега да ви помоля за помощ... хубави модели дамски дънки по възможност S размер тоест малки размери, радвам се и на марка.. немога нищо да намеря... Моля ви за линкчета.Благодаря на всички и Лека и спокойна вечер.

# 347
  • София
Здравейте момичета,
Отворих диспут за стока, за която нямаше никаква информация, продавачът ми отговори, че са му я върнали заради проверка и ми предложи връщане на парите. Но аз му казах, че си искам продукта и ако може да ми го препрати. Сега, ако той се съгласи на това - какво трябва да направя с диспута - да го затворя, променя или приема/откажа предложението му или пък.. ?
Продавачът е с над 4000 сделки и с над 97% рейтинг, поради което си мисля, че наистина ще изпрати продукта отново, но пък ако все пак той отново не стигне до мен, ще мога ли да отворя нов диспут, ако сега затворя този ?   Искам да си получа продуктът, но пък и да остана защитена, ако нещо се случи, а не съм сигурна как, след като вече е отворен диспут и е предложено решение.

Благодаряя   bouquet  bouquet

# 348
да споделя за моя САМСУНГ галакси Ноте- поръчан преди 4 месеца.
Супер,перфектен. До тук обаче  Cry долната част на дисплея изведнъж се прецака нещо си и не хваща, става непотребен,няма желаеш сервиз да го отвори дори,яд ме е ,но го преживях,макар и да си е още като новичък,запазен   smile3514
така,че вече не смея да препоръчвам тел.....Та вече си промених мнението.Китайски стоки може,но само не и техника

Има един човек в София,който ще може да го оправи,но дали ти се занимава да го пращаш до София?

# 349
  • Ямбол
fire_bow нека ти върне парите,после го поръчай на ново.
WaltherP99 то пращане до София 3 лв, най-малко ме бърка,но оттам...? (може и на лични, благодаря ти)

# 350
  • Казанлък
никид,съжалявам за телефончето,мила  spoko
Но това не беше Самсунг,а едно копие. Това е много важно допълнение. Затова винаги отказвам мнението за такива телефони,макар че доста често ме питат на лични. Не че на марковите не може да се случи нещо,но все пак са доказани със времето. Процент брак обаче има навсякъде.
Huawei и ZTE отдавна се продават и в България. Лаптопи и таблети Lenovo също(още се чудя защо няма официално телефоните им...)

Е,едно нещо трябва да се знае: да купуваш техника от Китай си е риск и един вид лотария.
Но пък тук не можеш да си позволиш телефон със същите параметри на достъпна цена.

# 351
  • Ямбол
valpanаз не съм се и залъгвала нито за миг,че е оригинал,пределно ми е ясно,че е реплика.
Но пък за параметри и качество,именно затова споменах какво съм взела и цена,което не пада по-ниско от предния,а е оригинал с тукашна гаранция и не ме притеснява да се развали.  Simple Smile

# 352
Здравейте момичета, бях поръчала диодни лампи от един и същи продвач още ноември, едни за нормална фасунка и едни за малките които са на кристалните полюлели, като и да е. Големите които поръчах повече от седмица след малките дойдоха и збравих, малките от по-ранната поръчка се мотат и ги няма  Thinking Оставаха ми още 4 дена до края на срока и писха на продавача. Той без да ми отговори, без мое знание, като влязох в профила си видях, че ми е удължил срока за получаване на 22 дена  #Crazy newsm78  Нали си имам право на диспут докато не изтекат тези дни. Все си мисля че нещо не е наред с тази пратка, защото над 10 дена нямаше инфо по дадения ми тракинг, а после когато писах на жълтуркото, изведнъж номера се оказа проследяем  newsm78 #Crazy Та въпроса ми е, време ли е вече за диспут  Thinking

# 353
Mens mom пиши какво и от къде си взела като телефон, че и аз имам подобни изисквания   bouquet ако искаш може и на лични  Hug

# 354
  • Ямбол
Vul4icaкъм момента си е май "нормално" и месец да няма данни за пратка,доста забавяния има.
Иначе имаш право на диспут,но продавача ще ти го занули и няма да има особен резултат от него,просто се иска търпение.Имат право както те,така и ти да искаш удължаване на срока за доставка.

# 355
Аха ОК, , знам за повсеместното забавяне и четох че ако стоките престоят повече от месец, запецнати на Пекин се връщат явтоматично на продавача, та мислех да не би като не съм поискала удължаване , да не се окаже после че съм изтървала срока за диспут, е ще ги изчакам пък кавото сабя покаже  Grinning

# 356
Моля  да ме кажете какво означава T  зад модела на процесора -  MTK6589T  - Турбо ли ?  Четох някъде , но не мога да си спомня, а съм харесала телефон.http://www.aliexpress.com/store/product/In-stock-Free-shipping-J … 89_750720642.html

За този имаше много положителни мнения, нали?

Благодаря!

Добър модел е. Много ми харесва в сиво Simple Smile
И да,t накрая означава turbo- 1,5GHz

Mens mom, няма как да знаем със сигурност за бг меню. Мен веднъж са ме излъгали и са пратили телефон(Леново А390) без такова. Иначе моделчето никак не е лошо.

Благодаря за отговорите - ще се пробвам утре.

Още едно питане - може ли някой да ми помогне с избора на детско караоке за 8годишно дете.  Може и само микрофон, който да се включва към комп или с памет. И аз не знам какво трябва да е точно, но на детето му се пее.

Това не мога да разбера какво точно е. Нещо подобно ли е?
http://www.aliexpress.com/item/Sv500s-portable-speaker-computer- … g/1340303396.html

Толкова за таз вечер - лека!

# 357
  • Пловдив
Здравейте, май няма будни като мен.Аз тези дни намерих темата  и ми е доста полезна , за което много благодаря.    bouquet     Иначе от сайта пазарувам от няколко месеца  и съм доволна. Това ми е първото намаление , в което участвам и ми е много тъмна Индия. Даже успях да си взема един ваучер - за 50$ отстъпка , но няма да го ползвам. Ако не е уместно , ще си изтрия поста, но ако някой иска мога да му го отстъпя, тъй като аз няма да мога да го ползвам. За сега чакам вече само една мъжка блуза, дано да изглежда така, както е на снимката,че притежателят  й е чака с нетърпение.

http://www.aliexpress.com/snapshot/291477659.html

# 358
  • Стара Загора
момичета,моля да ми препоръчате зимен ватиран клин,най-добре в черно,или панталон тип слим,пак ватиран.Благодаря предварително.

Аз взех този http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2013-autumn-winter- … rs/601245299.html
Имитация на панталон, ватиран и доста ластичен.
благодаря за включването,само ме притеснява че аз не съм от най-слабите, ханша ми е 97 а това при китайците си е направо дебело Laughing newsm78,има ли шанс да ми стане , и да не стои като нацеден кренвирш Mr. Green

# 359
WaltherP99, линка е за Jiayu g3s, аз ще купувам Cubot Gt99 Коментарите на закупилите го в различни сайтове, са само положителни. А и един приятел на "ти" с техниката ми го препоръча.

Имам Леново лаптоп и съм доволна, ама аз искам телефон с поне 1G Ram и хубава камера. До 150$ Леново нямат такъв модел за жалост. Щях да си взема А820, но камерата няма светкавица....

Вземи Леново Р770, много добър телефон.
Надхвърля лимита ми, а пък камерата е само 5mp на фона 13mp при Cubot-a

аз пък да ти кажа че камерата на този Cubot не е повече от 8mp, резолюцията му е 1280х720 ,моя телефон е 13мр и резолюцията му е 1920х1080  Peace
аз много се двуумях между този http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-in-stock-lenovo-S82 … e/1112558167.html и този http://www.aliexpress.com/item/Original-ZOPO-ZP980-MTK6589-quad- … GB/841993849.html много държах телефона да прави хубави снимки и ZOPO Наделя над LENOVO и в действителност прави страхотни снимки екрана му е ретина също като iphone на скоро даже го сравнявах  Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 07:07 от snow222

Общи условия

Активация на акаунт