Пазаруване от Aliexpress.com 15

• 75 124
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
ГаГа сделките се правят с цел реклама да се посети магазина, продавача.Винаги на първата секунда за който и да е артикул обявяват, че е изчерпан CrazyОт там при продавача и виждаш дадения продукт от 5 до 50% намален...Голяма зарибявка с тези -90% намаления ooooh!

# 391
И аз не успявам за 90% намаления.
Уж хванах едно 30% за телефон ама да видим дали няма да има проблеми.

# 392
чак и в чата ми пробутват намаления  Grinning

# 393
Момичета попаднах на едни доста намалени якета:
http://www.aliexpress.com/item/2013-NEW-women-s-Cotton-coats-win … g/1405624727.html
http://www.aliexpress.com/item/2013-new-fation-winter-women-with … d/1456836778.html
Случайно да имате отзиви?

# 394
Моля пазаруващите днеска споделете имате ли подобен казус: Избрах си рокля за 13 долара, въведох купон 1 долар, сумата се намали на 12 долара и потвърдих. В стъпката, в която трябва да платя, сумата отново е 13 долара. Влязох в "детайли" на поръчката, секция финансов и там ми пише обща сума за плащане "САЩ $ 13.08 (Включително AliExpress Купон: US $ 1,00 купувач плащане)". Така ли е и при вас? Като направя плащането 12 или 13 долара ще ми дръпнат.
Имам и още един въпрос към старшите тука: Нормално ли е поръчка с доставка до 23 дена и срок за обработка 60 дни?

# 395
  • София
Абсолютна измама...от 3 дни съм си харесала едни флашки и кабелчета по 20 цента. Не бяха от тези по 5 бройки, които са ГаГа намаленията.
Влязох точно в 10, когато започна промоцията и първо тях опитах да купя. Отгоре ми пише цената 0.20 цента, а като натисна да купя и ми излиза 29$ newsm78 Давах напред докато потвърдя самото плащане и цената от 29$ така и не се махна #2gunfire Не потвърдих, разбира се...

Иначе май е побългарено и това. Добавих 100 неща в Wishlista, защото предните дни бе казано колко ще струват и нито едно не си е променило цената. (пак казвам, че не са от тези сделки, които са на кръгъл час)

# 396
Аз пък още преди 3-4 дни като ги имаше на главната страница артикулите от по няколко бройки за по 5-10 долара си ги бях добавила в уиш листата и въобще днес в 10 часа нямаха такава цена, бяха намалени с 15-25 процента. Но все пак успях да си поръчам няколко неща, които реално имаха намаление около 25% и ми бяха в уиш листата.

# 397
Здравейте момичета, и аз тук да споделя моя проблем и да ми кажете как да процедирам по нататък. Имам една поръчка която тръгна на 19 септември и все още не съм я получила. Движение имаше до 05 октомври и тогава заседна един месец със статус "NULL" Писах на продавача и той каза че най вероятно пратката е била върната от техните митници. След това ми удължи на два пъти срока за доставка с по 20 дни, но нищо. Днес вече реших и пуснах диспут но той веднага го отказа и ми пише да чакам. Аз не желая да чакам повече тъй като смятам че изобщо няма да си получа пратката. Срока за получаване на пратката след второто удължаване е 08 Декември, но аз вече му пуснах диспут. Моля ви кажете как да процедирам. Да чакам ли още или направо да ескалирам диспута, че вече много му се ядосах. Благодаря много на тези които ще дадат съвет и мнение.

# 398
  • Варна
Зд., искам да попитам пуснах диспут ,защото след удължаване на срока ,аз все още нямам стока,продавача не ми отговори и ми писаха е-маил от Алибаба да ескалирам диспута и след това ми казаха че ще разгледат случая до 3 дни и ще отговор и днес гледам че пише на статус финиш.КАкво означава това?

# 399
И въпреки,че питах за продавач ,който няма ограничение в поръчките и вие ми препоръчахте такъв,се обърках и съм поръчала джунджурийки от продавач с ограничение 15$ ,а поръчката ми е за по-малко.Какво ще стане сега? Трябва ли да правя нещо?

# 400
  • TX
Зд., искам да попитам пуснах диспут ,защото след удължаване на срока ,аз все още нямам стока,продавача не ми отговори и ми писаха е-маил от Алибаба да ескалирам диспута и след това ми казаха че ще разгледат случая до 3 дни и ще отговор и днес гледам че пише на статус финиш.КАкво означава това?

вероятно, че диспута е решен по твоето искане и ще ти възстановят сумата...получи ли мейл

# 401
От сутринта съм в сайта и нищо не съм купила още.
Никакви намаления не виждам или минимални. Уж са -57%, а като погледнеш другите са си купували за по-малко от самото намаление.
Намалили са ми телефона, но има доставка. От друг продавач е същата цена без намаление  Naughty

# 402
Днес приключих с пазаруването  Money

И въпреки,че питах за продавач ,който няма ограничение в поръчките и вие ми препоръчахте такъв,се обърках и съм поръчала джунджурийки от продавач с ограничение 15$ ,а поръчката ми е за по-малко.Какво ще стане сега? Трябва ли да правя нещо?

Влез си в "моите поръчки" и натисни бутона Cancel Order. Напиши съобщение на продавача каква е причината да те разбере.
Aз ти писах моят съвет какъв е. Ето един страхотен продавач с мин.поръчка 8$, цените са много изгодни. Остави ги тези без минимални поръчки- евтиното излиза скъпо. http://www.aliexpress.com/store/118725

# 403
  • София
Eто една от измамите:

http://gaga.aliexpress.com/250644002-1389141773-detail.html

Този телефон утре ще е с намаление. Ако напишете в търсачката модела ще ви излезнат поне 100, които са със същата цена от 150$...а не да го намаляват изкуствено ooooh!

# 404
  • София
Дали някой е виждал това елече при друг продавач?
http://www.aliexpress.com/item/2013-fox-fur-women-s-outerwear-th … l/1413342145.html

Общи условия

Активация на акаунт