Revenge - the end! (тема 3)

• 46 056
  • 670
  •   1
Отговори
# 15
 Cry чак 9-ти...защо толкова много време между сериите

# 16
  • Mostly in my mind
За да ни държат в напрежение  Mr. Green

и аз тук   bouquet

# 17
# 18
  • Mostly in my mind
що сте сложили заглавие The end! сигурно ли е, че това е последен сезон?  Rolling Eyes

# 19
  • USA
Защото така съобщиха,а и както се вижда от сюжетната линия,Емили е към края на отмъщението си.
9-ти,защото сега има ваканция покрай утрешният Тенксгивинг.А и по традиция,винаги разточват сериалите (досадно).

# 20
И аз съм тук!!!

# 21
  • Mostly in my mind
хм, това със съобщаването съм го пропуснала  Rolling Eyes аз четох, че не се знае още, но ок. няма значение Peace

# 22
Все още АВС не са обявили дали това ще е последният сезон или не. Те гледат само и единствено рейтинга, друго не ги интересува, така че, ако рейтинга на сериала е добър ще има следващ сезон, ако ли не... #Crazy

# 23
  • София
не ставаше въпрос за край на сериала, а за края на отмъщението. Доста ясно си личи, че най-сетне ще приключи. Иначе те и 10 сезона могат да навъртят с глупости.

# 24
  • Mostly in my mind
абе като ги гледам как разтягат локумите, тая не се знае  Mr. Green иначе спор няма , че прословутото отмъщение прекалено се проточи

# 25
  • Несебър
Хоп и аз тук!С това проточване ще трябва отново да изгледам последната серия,че забравям Embarassed

# 26
# 27
И защо са тези почивки?

# 28
И защо са тези почивки?
Предната седмица нямаше епизод заради Денят на благодарността, а тази не знам.

# 29
 Peace запис
Чакам с нетърпение серията

Общи условия

Активация на акаунт