Revenge - the end! (тема 3)

• 46 033
  • 670
  •   1
Отговори
# 45
Според мен Даниел ще стреля по нея.  Naughty

# 46
Аз пък мисля че ще е Джак,още като гледах първия епизод на сезона си помислих веднага за него,ама има повече логика да се извинява на Даниел де  newsm78,ще видим  Mr. Green

# 47
  • Нейде из лудите гори...
Може да си направим анкета с предположения  Laughing Но според мен не е Ейдън, ще е изненада shot-А за мен  Wink

# 48
  • София
Според мен Даниел ще стреля по нея.  Naughty
И на мен така ми се струва...

# 49
  • София
И аз снощи изгледах серията и в мен нещо се породиха въпроси: Аджеба, в какво точно ще се състои ревенджа, като Емили планира смъртта си и си обира парцалките с |Ейдън? Виктория по живо по здраво си продължава живота (както стана ясно може и да не стреля тя), а ако стреля  - само тя си опропастява живота Грейсън Глобъл си продължава порочните практики Конрад ще си живее живота с Лидия и т.н. Не виждам засега накакъв съществен и грандиозен план за отмъщение, само дребни елиминации, които 3 сезона до никъде не доведоха. Дано наистина стане нещо много впечатляващо, защото дотук снощи ми дойде наум, че въщност всичко си е почти в изходна позиция - нищо съществено с почвече пълнеж, дет' се вика -язък за барута  newsm78

# 50
  • Нейде из лудите гори...
Продължавам да очаквам появата на Mason Treadweel. Мисля, че Емили искаше да пише за историята й, докато е в затвора и нещо такова, може да е част от отмъщението, знам ли... защото иначе всичко си остава по старо му, само дето Еми и Ейдън ще са на Малдивите   grinning039

# 51
  • Mostly in my mind
залагам, че Нолан ще стреля по нея.

аз ли нещо грешно съм останала с впечатлението, че Грейсън Глобул вече не съществува? newsm78

# 52
  • София
Лолита,верно, че може и нещо да стана с него, че имаше и Инициатива и тя май нещо се затри. Взрива в края на миналия сезон в Грейсън глобъл ли беше?

# 53
  • USA
Инициативата всъщност е несъществуващ фактор вече.Реално Конрад и още няколко бизнесмени са стояли зад този проект.С каква цел,какво са постигнали - така и не се уточни.Въобще,мега измислица се оказа тази Инициатива.

Пуснах анкета,както пожелахте.За мен стрелеца е Ейдън(както е по план).Виктория,както се вижда от снимките,е на сватбата.Дори й слагат белезници.

# 54
  • Варна
Изгледах всички нови серии (при мен така се случи, че поради липса на време изгледах 4 серии на веднъж). Чакаме го това отмъщение, но както вече по-горе сте писали, не виждам как ще страда баш виновника. Мъчно ми е за Даниел, тъкмо намери истинските си чувства (Сара) и не може да си е с нея.
Марго и на мен ми е антипатична, а Шарлот наистина вече е досадна, навсякъде е намесена Stop

# 55
Какво значи "истинският виновник" . Според мен Емили правилно се е насочила към Виктория. Все пак тя е била влюбена в баща и , носела е детето му и въпреки това го е предала ....

# 56
  • Варна
Но не тя е дърпала конците. Нямам в предвид, че и тя не е намесена, но за мен не е тя виновна, или поне не само тя. А Конрад? Къде е той? След всяко едно негово падение, той излиза чист  и неопетнен. Сега е повече от добре даже, "излекуван", любовницата му се оказва жива, съпругата му, която явно ненавижда, ще влезе в затвора....Ами къде е страданието му?

# 57
Сега в неделя ли е 10-ти епизод?

# 58
  • Mostly in my mind
Сега в неделя ли е 10-ти епизод?
ахъм, да Simple Smile

може би Виктория трябва да понесе това, защото все пак тя  е основната отрицателна фигура в сериала. Конрад го гледахме, че от време на време омекваше, най-вече от дъщеря си, но Вики си остана корава и не падна по гръб и до края. време й е  Mr. Green

# 59
  • София
Няма ли изгледали серията?!
Скрит текст:
Нещата се заплетоха още повече. Няма кой знае какви неочаквани изненади, но развитието оттук нататък ще е интересно...

Общи условия

Активация на акаунт