Revenge - the end! (тема 3)

• 46 039
  • 670
  •   1
Отговори
# 60
Няма ли изгледали серията?!
Ти къде го гледаш? Аз не можах да го открия никъде безплатно и безрисково /антивирусната ми блокира сума сайтове/. Вибокс не ми зарежда в чужбина. Confused

# 61
Тъкмо го дъпнах от замунда.

# 62
  • Нейде из лудите гори...
Довечера, ако успея ще го гледам.... разбра ли се кога ще е следващата серия? Rolling Eyes

# 63
  • София
И аз от замунда. Не става ли с магнитен линк (така ли се казва?) - мога да пратя, ако искаш.

# 64
Благодаря, Lana, намерих след повече от 1 час търсене.
За нуждаещите се - сега го тегля оттук:

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 16:04 от Ванилия Канелска

# 65
Предполагах, че се оплита, ама чак пък толкова не очаквах  Shocked

# 66
  • София
Таман реших,че яко зацикли, а то рязко върнаха интригата. Много ми хареса серията. Направо нямам търпение
Код:
 [smilie=smile3508.gif] [smilie=smile3508.gif]

# 67
Много неочаквано, наистина! Ето го и трейлъра на следващия епизод:

# 68
Заинтригувахте ме,а вече е много късно да го гледам. Пуснете в спойлер каква е интригата,моля. Praynig

# 69
  • USA
На 5 януари е следващият епизод.

Ееее,не.Сега вече си направиха сюжет за 5 сезона напред...Съвсем се изгавриха с образа на Даниел. ooooh!

Спойлер за негледалите епизода:

Скрит текст:
Даниел и Емили се бракосъчетаха,както беше плана.Лидия(която е вече официално любовница на Конрад) изнудва Емили заради снимката,за да й върне къщата.В последствие ще я покаже на Виктория,която прави 2+2 и си дава сметка,че Емили е следяла семейство Грейсън години преди това(според нея заради парите им Mr. Green ).Даниел през цялото време мисли за онази парцалана,дори получава обаждане от приятелката й,че Сара е направила опит за самоубийство,в деня на венчавката.На вечерното семейно парти на яхтата, и тъкмо Емили да извърши плана си,Виктория(точно като е видала снимката) й казва,че я е разкрила,че е голд дигър и че не обича сина й,а целият този фарс е с някаква скрита умисъл.Емили признава,че е излъгала за бременността.Ейдън(който също е на яхтата) упоява Виктория и казва на Емили,че има 2 мин докато подготви сцената за "убийството" си,но се появява Даниел обезумял,че Емс го е излъгала и стреля по нея.Пада във водата и я дават как кърви от прободните рани.
По-късно,Джак и Ейдън чакат Емили да се появи от морето,но намират окървавената рокля.
Междувременно,Патрик и Нолан си правят дуо гейска вечер.Нолан му казва,че знае,че той е прецакал спирачките,за да убие Конрад,но неговата тайна ще бъде запазена.

# 70
Eeee,  какъв е този трейлър?!?! Как така няма да знае коя е - ужас! Хайде дано се изчерпат за оставащите 12 серии, че иначе майка ми ще излезе права, че гледам Дързост и Красота  Mr. Green

Скрит текст:
На мен не ми стана ясно как Даниел, хем присъства на разговора Емили-Виктория, а не видя Ейдън, не чу какво каза и не тръгна да спасява майка си...

Честито на печелившите от анкетата  Mr. Green Нямам търпение до 5ти  Whistling

# 71
  • Mostly in my mind
хм да, явно ще симулира загуба на паметта. Laughing четох, че в 13-та серия ще се появи първата съпруга на Конрад и щяла да донесе със себе си много тайни, "които ще ни вземат ума.  Grinning брех брех http://www.revenge.tvshowsbg.com/2013/12/16/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D … B0-%D0%B2-%D1%85/

серията още не съм я гледала

# 72
Ехаааа.... сега пък тази, за която аз не знаех дори  Rolling Eyes  Остана в 21 епизод да се появи Дейвид Кларк..  Crazy

# 73
И аз си го мислех това за Дейвид Кларк,минат не минат 3-4 епизод хоп нов/стар персонаж,направо да не знаеш какво да очакваш.А това за амнезията,голямо шоу ни чака  Mr. Green

# 74
Благодаря много за спойлера. Довечера дано успея да гледам.
А кой ще получи амнезия? Blush

Общи условия

Активация на акаунт