Revenge - the end! (тема 3)

• 46 061
  • 670
  •   1
Отговори
# 75
  • София
малеее, това дето пишете момичета, ако стане, то верно ще има хляб за поне още 2 сезона. На мен честно да си призная предните епизоди гейските сцени с Патрик и Нолън ми дойдоха вповечко, но тази серия беше много мила. Абе харесва си ми явно сериала и това е  Blush .

# 76
Момичета, записвам се!
Ще полудея, ако тия двамата не се съберат -Джак и Аманда.
Всяка серия дебна за моменти между тях  Joy

# 77
Eeee,  какъв е този трейлър?!?! Как така няма да знае коя е - ужас! Хайде дано се изчерпат за оставащите 12 серии, че иначе майка ми ще излезе права, че гледам Дързост и Красота  Mr. Green

Скрит текст:
На мен не ми стана ясно как Даниел, хем присъства на разговора Емили-Виктория, а не видя Ейдън, не чу какво каза и не тръгна да спасява майка си...

Честито на печелившите от анкетата  Mr. Green Нямам търпение до 5ти  Whistling

Относно чуденката ти в скрития текст  Grinning , предполагам, че
Скрит текст:
Дани е чул разговора на Емили и Виктория, но не ги е виждал, докато говорят; не е видял и Ейдън и може би не го е чул... да предположим, че Ейдън е говорил тихичко; Дани е помислил, че майка му се е отдалечила след разговора... и като прибавим, че беше мъртво пиян и неадекватен...

Скрит текст:
А Емили в трелъра я дават как излиза на някаква шамандура, явно е съблякла роклята, може дори да се е срещнала с Ейдън и Джак и предполагам, че амнезията е измислена, както в началото се заблудихме, че Ейдън минава на страната на Виктория. А даниъл, колкото и да беше пиян, след стрелбата като му видях изражението = типичен безскрупулен и безмилостен Грейсън... гена си е ген, все пак.

А какво стана с Трдуел, нали имаха уговорка с Емили, че тя някога ще признае коя е и това ще го изкара от затвора, когато напише книга за нея... от това, което тя планираше, да изчезне, нямаше как да стане. Всъщност той и Лидия са единствените, които могат да изкарат истината на бял свят.

А Дейвид Кларк съвсем спокойно може и да се появи, както се появи майката на Аманда.

Нолан и Патрик заедно ми идват в повече и на мен. Дразни ме и това прескачане между различни сюжети... с таз Инициатива малко на крими сапунка замяза. Сега амнезията дано да е фалшива, че става лигаво.

Всъщност, за да не заприлича на сапунка, финала трябва да е тъжен, а не "... и заживели щастливо". Примерно Аманда успява да си отмъсти, но я убиват или убиват Ейдън... макар, че ще е хубаво и варианта хепи енд двамата.

# 78
  • Нейде из лудите гори...
И аз от известно време съм се сетила за Тредуел и чакам появата му. Всъщност само той , освен съучастниците на Емили, знае коя е тя всъщност  Wink
Но това , че Емили излиза сама, сетила се е да се съблече и дори е оцеляла, според мен амнезията ще си бъде изиграна... ще видим след 2 седмици  Whistling

# 79
Такова развитие на нещата не очаквах  Shocked Даниел изглеждаше толкова жесток и коравосърдечен (и пиян де  Mr. Green)

Дано амнезията на Емили е измама, че иначе се чудя как ще сварят да я защитават нейните мъже  ooooh!

# 80
Такова развитие на нещата не очаквах  Shocked Даниел изглеждаше толкова жесток и коравосърдечен (и пиян де  Mr. Green)

Дано амнезията на Емили е измама, че иначе се чудя как ще сварят да я защитават нейните мъже  ooooh!

Даниел отдавна ме изгуби. В началото вдъхваше надежда, мислех, че ще е положителен герой в моите очи, но не. Голямо разочарование.

# 81
  • UK
И аз се надявах Даниел да е различен от останалите Грейсън, но крушата не пада по-далеч от дървото.
Аз се чудя сега Шарлот как би простила на Емили цялото това отмъщение. newsm78

# 82
  • София
сигурно ще й прости, защото все пак отмъщава заради баща им  newsm78 . Честно казано сцената с Джак и Емс ми хареса, да си призная и аз искам тази сладникава детска любов да се прероди. Ейдън нещо този сезон грам, ама грам сексапил няма ( според мен). Да не кажа че чак ме дразни  Sick, лепнал се е за задника на Емили и само обикаля като сателит. Шарлот дали се осети какви простотия направи с набутването на Сара пак при Даниел?

# 83
сигурно ще й прости, защото все пак отмъщава заради баща им  newsm78 . Честно казано сцената с Джак и Емс ми хареса, да си призная и аз искам тази сладникава детска любов да се прероди. Ейдън нещо този сезон грам, ама грам сексапил няма ( според мен). Да не кажа че чак ме дразни  Sick, лепнал се е за задника на Емили и само обикаля като сателит. Шарлот дали се осети какви простотия направи с набутването на Сара пак при Даниел?

Шарлот си носи кръвта на майка си. Взе да се вижда вече много ясно. Ейдън хич не ме кефи с тия изпълнения. Уж верен на Аманда, а доста егоистично действа. Аз още вървя назад. Днес ще гледам 7-ми епизод. Та още не знам кой гръмна Аманда, избягвам спойлери...  Grinning

# 84
  • Несебър
 Току що изгледах серията!На Емили доста и се объркаха нещата и си мисля,че амнезията ще е истинска!За Даниел-абсолютен п...о,Джак и Ейдън-влюбени,а Нолан-абсолютно верен,ама май прецака нещата  ooooh!

# 85
На мен не ми хареса серията. То беше ясно,че плана ще й се провали. Иначе няма с какво да си запълнят сериите до края на сезона. Пълна боза стана този сериал.

# 86

А аз ще полудея, ако се съберат  Sad Не го харесвам тоя Джак. И честно да ви кажа иска ми се вече филма да свършва, много ми се разводнява вече

# 87

А аз ще полудея, ако се съберат  Sad Не го харесвам тоя Джак. И честно да ви кажа иска ми се вече филма да свършва, много ми се разводнява вече

Абе и мен малко ме издразни, но го предпочитам пред останалите.

# 88
За каква амнезия говорите, нещо съм изтървала май? А пък честно казано Даниел го разбирам - той, в края на краищата, не е виновен за нищо и Емили само го използва. Освен това направи жертва и избра да постъпи отговорно към детето си, за сметка на чувствата си към Сара.

# 89
За мен Даниел е голямо разочарование. Разглезен и без съвест. Те дори най-лошите, не са само лоши. И той има своите добри моменти, но са незначителни. Същото важи и за Виктория и Конрад. Понякога така ги поставят, че те объркват и се чудиш кой беше добрия и кой лошия герой.
Почвам да си мисля, че единствения добър герой е Карл  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт