Revenge - the end! (тема 3)

• 46 064
  • 670
  •   1
Отговори
# 90
Току що изгледах серията!На Емили доста и се объркаха нещата и си мисля,че амнезията ще е истинска!За Даниел-абсолютен п...о,Джак и Ейдън-влюбени,а Нолан-абсолютно верен,ама май прецака нещата  ooooh!

Заинтригува ме. То беше ясно, че ще му дойде акъла в главата на Джак. Ще наваксам със серийките.

# 91
  • София
...А пък честно казано Даниел го разбирам - той, в края на краищата, не е виновен за нищо и Емили само го използва. Освен това направи жертва и избра да постъпи отговорно към детето си, за сметка на чувствата си към Сара.

Но също така избра и да прикрие Конрад и Виктория за натопяването на Дейвид Кларк. А да не говорим как се сети какво е направил на Сара, чак след като я видя...как пък за тия години не се поинтересува обещетили ли са я добре, жива ли е, здрава ли е...дано накрая си получи и той заслуженото  Crossing Arms

Момичета, записвам се!
Ще полудея, ако тия двамата не се съберат -Джак и Аманда.
Всяка серия дебна за моменти между тях  Joy

Уф...на мен пък Джак започна да ми харесва много с Марго, за разлика от с Аманда..ама сигурно накрая ще ги съберат с Емили.

Почвам да си мисля, че единствения добър герой е Карл  Grinning

Само докато разбере какво е станало с майка му...и се появи да си отмъсти! Crazy

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 23:23 от Lana

# 92

[/quote] Само докато разбере какво е станало с майка му...и се появи да си отмъсти! Crazy
[/quote]

Усещам някаква идея тук... Ако решат да го правят стил "Дързост и красота", идеята е гениална!   Grinning

# 93
  • Mostly in my mind

Ако решат да го правят стил "Дързост и красота", идеята е гениална!   Grinning
чак до там не вярвам да стигнат  Mr. Green

# 94
  • Нейде из лудите гори...
Само докато разбере какво е станало с майка му...и се появи да си отмъсти! Crazy

hahaha

# 95
  • UK
Ще полудея, ако тия двамата не се съберат -Джак и Аманда.

А аз ще полудея, ако се съберат  Sad Не го харесвам тоя Джак. И честно да ви кажа иска ми се вече филма да свършва, много ми се разводнява вече
И аз така! Хич не го харесвам Джак визуално + някои черти от характера!
Ейдън ме кефи 100 пъти повече, а и акцентаааа!

# 96
Е всеки с вкуса си, разбира се Simple Smile
Джак нещо много взе да се фръцка като обидена госпожица.
И все пак има някаква предопределеност и романтика в отношенията им с Аманда.
Остана ми само 10-ти епизод и съм в крак с вас  Grinning

# 97
Кога ще има друга серия?

# 98
  • Варна
На 5.1.

# 99
Леле,ама аз съм голяма оФцЪ!
Така съм се заплела,че си мислех,че още сме в паузата за 9та серия,и си пазя 8ма,за да си съкратя времето между двете,а то и 10та имало!  ooooh!

А се чудя ли чудя,защо толкова време никой не пише в темата и ,че сигурно паузата по някакви причини продължава.  Blush А то и нова тема имало.

Имам да изгледам 8,9,10,но си мисля,че няма да има happy end ! Sad

# 100
  • Mostly in my mind
току що започна 1 еп. по Фокс лайф

# 101

Видях, ама след като го гледам на английски ми изглежда противоестествено.  Simple Smile

# 102
  • Варна
Има ли ги в you tube новите серии преведени?

# 103
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Има ли ги в you tube новите серии преведени?

Много рядко се задържат цели епизоди в Ютюб,а за преведени на български...направо ще е чудо.
Амнезията на Емили ще е поредната интрига от нейна страна.Иначе трябва да се развежда с Даниел(логично подразбиращо се,щом съпруг стреля по жена си),а това не й е угодно.

Весели празници и след Нова Година,с бодра крачка към новите епизоди.  bouquet

# 104
  • Mostly in my mind

Видях, ама след като го гледам на английски ми изглежда противоестествено.  Simple Smile

и на мен така  Grinning

аз още не съм гледала 10 еп.  Mr. Green ама като ви чета, все едно съм го гледала някоолко пъти даже  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт