Revenge - the end! (тема 3)

• 46 111
  • 670
  •   1
Отговори
# 105
Има ли ги в you tube новите серии преведени?

Много рядко се задържат цели епизоди в Ютюб,а за преведени на български...направо ще е чудо.
Амнезията на Емили ще е поредната интрига от нейна страна.Иначе трябва да се развежда с Даниел(логично подразбиращо се,щом съпруг стреля по жена си),а това не й е угодно.

Весели празници и след Нова Година,с бодра крачка към новите епизоди.  bouquet

От няколко дена се пазя за спойлери и бам... за това не бях подготвена  Grinning

# 106
Момичета фен съм на сериала . Изгледала съм първите 2 сезона и много ми харесват . Третият сезон още не съм го почвала . Като ви чета се разочаровам доста  защото Дани ми е голяма слабост . Някак в 1 и 2 сезон ог усещах по различен от останалите Грейсанови а сега като ви чета направо  се разочаровоам от него .Ама много ги искам с Емили Sad Sad Sad много толкова са хубави заедно .
Джак ми е меко казано противен а Ейдън аз не я виждам с него
искам си ги с Дани двамата Heart Eyes но за съжаление така както чета едва ли ще стане .

# 107
Момичета фен съм на сериала . Изгледала съм първите 2 сезона и много ми харесват . Третият сезон още не съм го почвала . Като ви чета се разочаровам доста  защото Дани ми е голяма слабост . Някак в 1 и 2 сезон ог усещах по различен от останалите Грейсанови а сега като ви чета направо  се разочаровоам от него .Ама много ги искам с Емили Sad Sad Sad много толкова са хубави заедно .
Джак ми е меко казано противен а Ейдън аз не я виждам с него
искам си ги с Дани двамата Heart Eyes но за съжаление така както чета едва ли ще стане .

Естествено, че няма да стане. Тя му даде някакъв шанс в началото още, но като го видя какъв е и това беше... Сега не може да го търпи.

# 108
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Оо,прощавай.Мислих,че всички сме гледали 10-ти епизод вече и затова не скрих текста.
Да,Даниел определено е срив като персонаж(даже прекалиха сценаристите) - не ми харесва тази сюжетна линия.

# 109
  • Бургас
Извинявам се, ако е коментирано, но колко епизода е този сезон?

# 110
има ли го някъде да се гледа директно, без да се тегли... и да е преведен? Rolling Eyes

# 111
Изгледах последните 3 епизода, харесаха ми, интересни и динамични.

Силно се надявам амнезията на Емили да е поредната интрига, защото иначе ще стане... Sick

Дейниъл ме дразни ужасно. Не мога да му съчувствам грам, надявам се да си получи заслуженото! Sick Сега ще му гледам кравешкия поглед и разширените ноздри, в опитите си да изглежда ядосан... Ще има да се тръшка и да чупи стойки все едно е най-праведният.  Crossing Arms Дано го тикнат в затвора за постоянно и да ме отърват от присъствието му. Stop

И завръщането на Лидия ме издразни. Още повече пък това, че се събраха с Конрад.

Искам някакво възмездие вече! Всичките Грейсън са толкова противни, досега получаваха удари и губиха битки, но така и не можах да получа удовлетворение. Искам да им се случи нещо наистина лошо, след което да не могат да се съвземат, а после Емили да забие и последния пирон в ковчега и да ги довърши! Не се издържа вече! Crossing Arms

# 112
Изгледах последните 3 епизода, харесаха ми, интересни и динамични.

Силно се надявам амнезията на Емили да е поредната интрига, защото иначе ще стане... Sick

Дейниъл ме дразни ужасно. Не мога да му съчувствам грам, надявам се да си получи заслуженото! Sick Сега ще му гледам кравешкия поглед и разширените ноздри, в опитите си да изглежда ядосан... Ще има да се тръшка и да чупи стойки все едно е най-праведният.  Crossing Arms Дано го тикнат в затвора за постоянно и да ме отърват от присъствието му. Stop

И завръщането на Лидия ме издразни. Още повече пък това, че се събраха с Конрад.

Искам някакво възмездие вече! Всичките Грейсън са толкова противни, досега получаваха удари и губиха битки, но така и не можах да получа удовлетворение. Искам да им се случи нещо наистина лошо, след което да не могат да се съвземат, а после Емили да забие и последния пирон в ковчега и да ги довърши! Не се издържа вече! Crossing Arms

+1

# 113
Изгледах 10 епизод. Как разбрахте, че Аманда ще има амнезия?  newsm78
А това с Даниел... Това момче е наистина пълна лудница... Ту я обича, ту стреля по нея. Такъв е бил със Сара, такъв е и сега.  Naughty Не го трая. А когато Сара каза, че не може да прости на Даниел, защото това ще значи, че е свършило, Джак май най-после осъзна какво се случва в главата му и защо се гневи на Аманда.  Crazy

# 114

От промото за 11 епизод. Peace

# 115

От промото за 11 епизод. Peace

Подозирах  Grinning нямам търпение.

# 116
  • София
Аз още не съм гледала трети сезон, през почивните дни ще си го пускам. Дано да има интрига...

# 117
# 118
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не помня да съм гледала по-интересна серия в сериала от тази.Уау!!Не исках да свършва и пак нищо конкретно не стана ясно.

Другата седмица очаквам някакви развръзки вече.
ПРОМО на епизод 12 https://www.youtube.com/watch?v=IYVJt9hI4C8

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 05:27 от Beautyholicа

# 119
Скрит текст:
Ауу, от промото за 12-ти епизод изглежда сякаш Емили наистина си е загубила паметта. Ако е вярно, дано поне е направено добре. Praynig И Виктория отваря кутията със спомените и. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт