Revenge - the end! (тема 3)

• 46 115
  • 670
  •   1
Отговори
# 120
Най- после епизод, ще гледам довечера. Приятно гледане и на вас  bouquet

# 121
# 122
изгледах, хареса ми. Повече от другите серии. По динамична някак. А патрик, ах, Патрик  Rage Сега нагледно разбрах смисъла на израза - "пе23@#$$%$ски номера.

# 123
И аз гледах. И на мен много ми хареса серията. Имаше сайт,в който се публикуваха датите на следващите епизоди. Кога има пауза пак?

# 124
И аз гледах. И на мен много ми хареса серията. Имаше сайт,в който се публикуваха датите на следващите епизоди. Кога има пауза пак?

Засега следва 2 поредни и последният няма дата. Следя в imdb:

http://www.imdb.com/title/tt1837642/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3

# 125
Аз си помислих, че с тази амнезия може да направят и 4-ти сезон Grinning, но нещо се раздвижиха нещата. Но много наивно Виктория чак сега да се осъзнае, че това е Аманда, като снимката точно с набиващата се татуировка да стои на масичката в хола Tired

# 126

Засега следва 2 поредни и последният няма дата. Следя в imdb:

http://www.imdb.com/title/tt1837642/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3
Благодаря   bouquet

# 127
  • София
ооо кеф, много ми хареса серията  Party Ейдън си ме дразни и това е! Какво му стана този сезон , не знам. Джак от пълна шматка взе да ми става много симпатичен. Мисля, че ще изчакат за последната серия, за видят рейтингите и нагласите на зрителите, ама ще го направят добре Simple Smile

# 128
На мен само Нолън си ми остава любимец. Всички други са ми неприятни.
И Ейдън, какво го разцелува тази докторка? Тя какво искаше да влее на Емили/Аманда? newsm78

# 129
Спойлерииии, навсякъде сааа....   animal037

# 130
И аз изгледах снощи. хареса ми серията  че имаше развитие. нямам търпение за следващата.
Промото:

# 131
  • Нейде из лудите гори...
Ехеее, серията беше сполучлива.
Обаче промото за следващата е направо убийствено  Twisted Evil

# 132
Абе, много ме дразнят Грейсънови, големите жертви, толкова са невинни, милите. Тази Виктория чува ли се? Толкова пък да си е повярвала! Извън нерви ме изкарват вече. ooooh! Close

Лидия не се научи и тя, голяма, бяла птица. ooooh!

# 133
Егати!Серията ми хареса,ама много се ядосах!Толкова време отмъщение,всички чакахме с нетърпение как Емили ще "разбие" Грейсън,а то какво стана?!По много глупав начин разбраха коя е!Дано направят нещо по въпроса,че такава Емили не мога да я гледам-безпомощна и смирена... ooooh!  #Cussing out Twisted Evil

Пък с тия мъже вече съвсем се обърках!В един момент съм сигурна,че ще е с Ейдън,в другия си мисля,че май ще бъде с Джак.

Даниел и Виктория много ме дразнят! #2gunfire Винаги се измъкват!

П.С:Вярно,че ако всичко беше станало по план нямаше да е толкова интересно,но ми дойде в повече това обръщане на 360 градуса!

Съжалявам за дългия пост,но още съм под въздействието на епизода. Crazy

# 134
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Джак ми хареса...верно,че за 4 секунди,но все пак....как фрасна мамин Даниелчо  Laughing

Интересна серия,очаквано развитие.

Общи условия

Активация на акаунт