Revenge - the end! (тема 3)

• 46 146
  • 670
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Скрит текст:
Ееее, много е добра Емили, барабар с Нолън!

# 136
  • Нейде из лудите гори...
Това ли беше?!
Скрит текст:
Не разбирам защо се отказа от Ейдън, каквото и да е, все в един момент можеха да са заедно, но явно сценаристите й точат Джак все пак  Whistling
Ще има ли серия другата неделя?

# 137
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ще има.

Скрит текст:
И на мен това с Ейдън ми се стори голяма измислица.От три сезона ни пробутват Джак и Емили като двойка и просто не виждам друга развръзка.

# 138
Момент,
Скрит текст:
Виктория НЕ Е разбрала, че Емили е Аманда... Нолан е сменил кутиите в последния момент; в кутията имаше доказателства, че Емили е някаква напориста измамница, която е решила да влезе в хайлайфа и набелязала Грейсън/ Даниъл в частност, като ги е следила и проучвала навиците им и прочее; че не е толкова богата... някакви явно фалшиви банкови извлечения
.

Това разбра Виктория.

Между другото, с цялото ми уважение към превеждащите, но има "фатални" неточности в превода. Аз, с моя куцащ английски ги забелязах... примерно сцената, където Нико казва на Емили да си пази силите, че ще и трябват да се измъкне, защото тя, Нико, няма да е там е преведено "аз ще съм там"... , което е абсурдно. Един превод, да е написан/ казан не точно както трябва, но да е верен като съдържание е едно, съвсем друго е да казват "да", пък ти да преведеш "не".  И това, че хората, правещи субтитри, го правят безплатно, не ги оправдава за тъпотиите, които понякога пишат в превода. Масово забелязвам, че текстът е преведен вярно като съдържание = превеждащият владее английски, но не е предаден като хората на български = превеждащия не владее собствения си език... имам предвид филмите в замунда по принцип, не само "Отмъщение".
Някой сигурно ще каже "без пари толкоз"   Simple Smile  Да, ама не. Като не могат, да не се хващат, за да не творят глупости.

# 139
Аз разбрах какво Не разбра Виктория  Mr. Green само ме хвана яд за Ейдън, че не съм свикнала да го гледам с други жени  Crossing Arms

# 140
Много обичам Джак, особено напоследък, но Искам Емили с Ейдън. Джак да стои при Марго, свястна ми се вижда.

# 141
  • КиТ
И мен ме е яд за Ейдан и това пробутване на Джак също #Cussing out #2gunfire

# 142
Нико ме кефи, внася екзотика и няма излъчването на Сара, на която много се смях в този епизод, как все представят къщата й с прането отпред  hahaha И все пак...

# 143
Видяхте ли промото за следващия епизод?
Скрит текст:
Войната на семейство Роуз. Laughing

Изказването на Даниел за стерилизацията... Sick

http://www.youtube.com/watch?v=hR9HSG7f5TE

Ейдън беше много разочароващ...
То около Емили свестен мъж не остана освен Нолън. Crossing Arms

# 144
  • София
Пфуууу...Даниел е отвратителен! Понякога (много рядко, съвсем в началото!) ми ставаше жал, че Емили го използва за отмъщението си, но сега си заслужи мястото в схемата наравно с Конрад и Виктория!

# 145
Ама как ме дразни само този Даниел  #2gunfire Доста отвратително момченце, а като гледах промото май ще става още по-отвратителен.... И тази Сара  Sick
Джак много ми харесва с Маргото да си седи там
Ейдън.... ох Ейдън, Ейдън..... абе много го харесвааааам бе Sunglasses

# 146
Изгледах серията. Добра беше. И превода беше много добър.
Но вече ми се иска развръзка и да свършва. С толкова разтакаване, обрати, съвсем бозаво стана.
Дано е последен този сезон.

# 147
Масово забелязвам, че текстът е преведен вярно като съдържание = превеждащият владее английски, но не е предаден като хората на български = превеждащия не владее собствения си език...

Joy
Съгласна съм, че съществува подобен феномен, и аз съм го забелязвала и съм се чудила тези хора не се ли усещат какво казват на български Laughing

Какво ли подготви Нолън в плика за сина на Виктория (забравих му името)?

# 148
Серията беше добра.
Скрит текст:
Хареса ми размяната на кутиите. Накрая Емили наистина изглеждаше като някаква психопатка, като напълно хипнотизирана.  Laughing Shocked
Само ми стана странно как така Емили веднага се върза на думите на Виктория, относно операцията и невъзможността да има деца в бъдеще, като се има в предвид как самата тя фалшифицираше мед. документи и т.н. Според мен би трябвало да провери дали Виктория казва истината  newsm78

# 149
И аз изгледах серията Grinning хареса ми , Емили е на линия.... Peace
Това с Нико и Ейдън не знам какво ще излезе.... филмирах се аз и си мисля, че тя знае вече кой е убил баща й........ще видим .
Това с плика инфо за Виктория ми харесва, нека си получи това което заслужава Патрик.
Иначе и на мен Даниел ми стана изключително досаден, ааа и какво ли е намислил Конрад???това най интересното, какво ще излезе там, отиди при Емили и й каза, че ще й пази гърба... после пък това на края на епизода мхмммм.

Общи условия

Активация на акаунт