Revenge - the end! (тема 3)

• 46 032
  • 670
  •   1
Отговори
# 600
Края на септември ще започне според мен - 21 или 28.
Името на първия епизод е Renaissance, като има вероятност това да е първият епизод без поглед напред  Thinking.

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 15:27 от Martin Dimitrov

# 601
  • Пловдив
и аз видях, че ще е ренесанс, но не видях дата на започване както и че няма да има поглед напред?! Защо да нарушат традицията  Rolling Eyes

п.п Гледам сега заради емили ванкамп Братя и сестри, като цяло не е моят тип сериал, но тя ми е интересна каква е смотана там  Laughing
Ако някои го е гледал, къде мога да намеря без да свалям (вибокс ги няма уж) сериите от втори сезон след 16 епизод?!
  bouquet

# 602
Познах  Laughing Започва на 28-ми.

# 603
  • Пловдив
first table read of Renaissance

HELLO DAVID CLARKE!  Mr. Green

# 604
  • USA
Докато се наканя да пиша,вие сте разнищили вече целият нов сезон.

От 28-ми септември пак сме всички тук,нали?  Flutter

# 605
Разбира се че сме тук та даже и по-рано ако има някаква информация за новия сезон Simple Smile

# 606
По Нова от първи направо на трети сезон ли скочиха? ooooh!

# 607

Че втори го даваха вече. Simple Smile

# 608

Че втори го даваха вече. Simple Smile

По-миналата седмица повтаряха първи и свърши с взривяването на самолета. Помислих, че ще повторят и втори и тогава трети.

# 609
# 610
  • Пловдив
и аз го видях този, много ми е грозен, за емили изобщо не ми се връзва! не знам как ще го разкрасяват, но определено от ейдън на него...не ми харесва Crossing Arms

имам желание за онзи детектив, когато отвлякоха шарлот и емили отиде до аптеката и го дадоха - русичък и приятен, който я разпита в участъка и спретнаха шоуто между даниел и ейдън.  Crazy

# 611
  • София
Наскоро попаднах на първата серия от сезон 1 и се запалих да го гледам, ама понеже нямах нерви да чакам всяка вечер да се влачи по една серия ,го изгледах от Vbox и много ми хареса , сега с нетърпение чакам 28-29 септември за сезон 4  Peace

# 612
  • Пловдив
кимболина, и аз така. Само от вибокс, а преди да разбера, че вибокс ги има качени, си ги свалях от замунда...Сега с вибокса мога да си ги гледам всеки ден, така се подгрявам за 4-ти сезон, че направооо... Laughing

# 613
  • Mostly in my mind
Аз предлагам като почне сезона да си направим нова тема, то тъй или иначе си му е време вече. Само да не пишем пак Дъ енд, че и трети щеше да е Дъ енд, ама на  Mr. Green

# 614
Здравейте,
има ли ги качени епизодите от сезон 3 някъде, че нещо във вбокс не могат да се гледат  Sad

Общи условия

Активация на акаунт