Отговори
# 570
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизунке  Crossing Arms мен не си мЪ констатирала  ама чекай аз да тЪ констатирам Hug Heart Eyes
ВИднагически сЪ поправям... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Имам един много тъп въпрос...някой наясно ли е какъв цвят топки за елха са модерни тая година? newsm78

СИНИ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ами Червени hahaha hahaha

# 571
Габче, значи правилно съм запомнила, Grinning мерси.  bouquet
Аз пък разбрах, че тези снимки са от кафенето, най-вероятно в съда и двамата с Гизем били на разстояние един от друг.

# 572
  • У дома :)
Зизунке  Crossing Arms мен не си мЪ констатирала  ама чекай аз да тЪ констатирам Hug Heart Eyes
ВИднагически сЪ поправям... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Имам един много тъп въпрос...някой наясно ли е какъв цвят топки за елха са модерни тая година? newsm78

СИНИ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ДА БЕ ДА КАК ПЪК НЕ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 573
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай стига сте драматизирали вече.  Stop
Ше кайш, че го прибраха вече та сте таквиз скръбни. Пък и днес сигурно нищо няма да се реши...егати делото ако минава толко бърже.

На снимката си изглежда нормално....ко да прай...да скача и да маа кючеци ли?
Все пак е на дело...някой го занимава с глупости.

Дани, кво да минава през Дуду? То като, че ли тая прическа му е за ролята, не защото така е решил       да се носи. Което пък идва да покаже, че едва ли е стегнал куфара за пандиза. Peace

# 574

Не бе Зизун, просто си дискутираме и искам доколкото мога да Ви държа в течение, но спирам.
Дани, само за протокола, аз също ти стисках палци.

# 575
  • В света на мечтите... ❤
Не бе Зизун, просто си дискутираме и искам доколкото мога да Ви държа в течение, но спирам.

Мерси,Наде  Hug Heart Eyes

# 576
  • Още у мъглата ...
Ейй,много напрегнато това дело,чак аз се притесних,дано,както казва Зиз,да е само за показност всичко и да се размине само с шумотевиците без сериозни наказания  Praynig Praynig Praynig

Джейни,Габи,мерси за стискането на палци,милички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Аз се завърнах  и сега чакам пък обаждане във вторник да кажат ще ме назначават ли,разкарват ме като кученце на разходка:ела в петък,ела в четвъртък,очаквай обаждане във вторник  Joy  ама и аз слушам,ко да правя,нали съм добричка  Joy  Та така,споделих си дертовете  Mr. Green

Дано днес да излезе решението вече окончателно дали ще ги оправдаят или ще ги осъдят,дано ако има присъда да е само порицание или условна  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes Късмет, късмет, стискаме палци във вторник да имаме купон вечерта  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 577
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая па,кой драматизира,ми съпричастни сме  с момчето,аз съм си такава съжалителна по природа  Joy Joy Joy
Тая Шехерезада пък си грабна чантата и парцалетките и изкара Онур виновен,че не е повярвал за детето,че е негово,пууууу тая Фера номер 2  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 578
хелоуууу wavey
пак дофтасах Mr. Green
гледам вси4ки сте налице, здрави бодри, няма да ви изброявам поименно, щот сте бая и няма да ми стигне страницата,ама гушки за вси4ки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
мерси са кафетата, за плюскането и красивите колажи
да поздравиме и агенция ройтърс за това 4е ни осведомява - ирко  bouquet наде  bouquet
и на мен ми е притеснено между другото, независимо, 4е и аз го раздавам оптимисти4но кат зизуна
зизу  Hug да те гушнем и тебе, 4е се сърдиш ако некой не те отрази Heart Eyes
пепи,  Hug тези не съм ги ползвала, но бих ти предложила товаhttp://www.mobilebulgaria.com/mobiles/
от тук можеш да си избереш и можеш да сравниш в кой магазин на какви цени са. от тук бях купила на моя син галакси 3, на 700лв,докато по другите магазини беше по 1000лв. огледай ги и сравни Peace
15 нови отговора Mr. Green и още един Mr. Green

# 579
Рену, лилявките беха лани и аз си имам Laughing

Мислех, че ще подходите сериозно към тъпия ми въпрос. Верно, че ми е тъп въпроса, ама чак пък да ме лъзгате по тъча не е нужно.

Бай дъ уей...аз си ги сменям всяка година според модерния цвят, та в този ред на мисли имам и сини и червени. Mr. Green

# 580
  • Още у мъглата ...
Аз пък разбрах, че тези снимки са от кафенето, най-вероятно в съда и двамата с Гизем били на разстояние един от друг.

Е то пак така де, от кафенето в съда  Grinning Peace То това не го пише в гръцкото, но от туити го знам  Peace
А с Гизем са на разстояние навсякъде в съда и много хубаво  Party Party Party

# 581

Лелче, никой не е казал да не дискутирате и да няма новини...яд ме е че вече го погребахте как се вика...Инак и аз с нетърпение чакам какво ще пуснете. Peace

За протокола и аз стисках палци, ама нейсе...

# 582
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рену, лилявките беха лани и аз си имам Laughing

Мислех, че ще подходите сериозно към тъпия ми въпрос. Верно, че ми е тъп въпроса, ама чак пък да ме лъзгате по тъча не е нужно.

Бай дъ уей...аз си ги сменям всяка година според модерния цвят, та в този ред на мисли имам и сини и червени. Mr. Green

Еми ние не сме чак такива като теб,аз не знам даже ,че има мода в играчките ,по принцип моите са си червено със златисто и златни и слагам червени панделки,и само тях си ползвам,ти голяма си тертиплийка значи  Hug Hug

# 583
  • Още у мъглата ...

Тц  Naughty Леви и десни  Whistling Whistling Whistling  Party Party Party

# 584
  • У Диспансера ...♥♥♥

Е то пак така де, от кафенето в съда  Grinning Peace То това не го пише в гръцкото, но от туити го знам  Peace
А с Гизем са на разстояние навсякъде в съда и много хубаво  Party Party Party

То туй ме зарадва много мен  newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт